Zgjidhja 8th: CCTM tanke fermentimi cilindrike-konike fermentimi

Motoja: Vendimet më të mira janë ato që mund të ndryshoni në çdo kohë.

CCTM - multitanks module cilindrike-konike të birrës

Rezervime konike cilindrike modulare CCT M 1000x430 - zgjidhje 8th: CCTM tanke modulare cilindrike-konike të modulit

Tanke modulare cilindrike-konike CCTM janë produkte shumë të shkathëta nga prodhimi ynë, të cilat ju mundësojnë që në mënyrë arbitrare të grumbulloni një rezervuar për prodhimin e pijeve për birrën / mushtin / fermenimin e verës / maturimin / karbonizimin / flotacionin / filtrimin / procesin e shisheve në konfigurim që aktualisht kërkohet në lidhje me përdorimin e parashikuar. Konfigurimi i tanishëm i rezervuarit mund të ndryshohet në çdo kohë, madje edhe gjatë funksionimit të plotë kur tank është nën presion dhe i mbushur me pije fermentuese ose pjekur.

Përbërësit CCT M 1000x430 - Zgjidhja 8th: CCTM tanke modulare cilindrike-konike të konikacionit

Skema CCT M 03EN 1000x900 - zgjidhje 8th: CCTM tanke modulare cilindrike-konike të konike


Konfigurimet e rekomanduara të tanke modulare CCTM:

Gjithsej rezervave konike cilindrike modulare CCT M shënuar 1000x350 - zgjidhje 8th: CCTM tanke modulare cilindrike-konike të ferimit

 

Ofron për tanke modulare CCTM në të gjitha konfigurimet e rekomanduara:

 • CCTM-A1 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A1
 • CCTM-A2 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A2
 • CCTM-A3 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A3
 • CCTM-B1 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin B1
 • CCTM-B2 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin B2

Lista e çmimeve të komponentëve CCTM:

 • CCTM-BT : Oferta për tanke bazë të sistemit CCTM
 • CCTM-MTA : Oferta për pajisje dhe pajisje CCTM

 

Informata te pergjithshme rreth sistemit tank modular CCTM

 


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja e 1-të - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja e 2-të - ZBUKURIMI I BREWORX

Zgjidhja e 3-të - CIP LBNDSOR BREWORX

Zgjidhja e 4-të - Mbushja e ujërave të zeza BREWORX

Zgjidhja e 5-të - KREU MODULO BREWORX

Zgjidhja e 6-të - BREWORX BEERCIDERLINE

Zgjidhja e 7-të - BREWORX FUIC

Zgjidhja e 8-të - MULTITANKAT CCTM

Zgjidhja e 9-të - Nxjerrësi HOP

Zgjidhja e 10-të - CFS SETS

 

 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • info@czechbrewerysystem.com
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up