Shërbimet e trajnimit

Shërbimet e trajnimit për operatorët e rinj dhe të përkohshëm të prodhuesve të birrës dhe linjave të prodhimit të mushtit.

Planifikimi dhe shërbimet e projektit

Planifikimi dhe puna projektuese për konsumatorët që dëshirojnë të blejnë dhe drejtojnë linjën e tyre të prodhimit të birrës apo mushtit.

Shërbimet e prodhimit të birrës

Shërbimet për sigurimin e operacioneve të linjës së birrës ose të mushtit - lëndëve të para, certifikatave, legjislacionit.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up