GDPR - meie privaatsuseeskirjad

  Isikuandmete kaitse poliitika Meie veebisaidi külastamisel on teie isikuandmete kaitse meie jaoks väga oluline. Kaitseme teie privaatsust ja teie isiklikke andmeid. Kogume, töötleme ja kasutame teie isikuandmeid vastavalt käesolevate andmekaitsesätete sisule, samuti kehtivatele andmekaitse eeskirjadele, eelkõige isikuandmete kaitse üldmäärusele, e-privaatsuse määrusele, isikuandmete kaitse seadusele (seadus) Nr 101/2000 Coll. Lisatud Tšehhi Vabariigi seadustesse). Need andmekaitsesätted reguleerivad teie isikuandmeid, mida me kogume, töötleme ja kasutame. Seetõttu palume teil lugeda ülaltoodud selgitused väga hoolikalt. 1. Teave isikuandmete kogumise kohta Allpool tahame teid teavitada sellest, kuidas me isikuandmeid kogume, kui külastajad meie veebisaiti kasutavad. Isikuandmed on kõik andmed, mis on teile isiklikult seotud, nt teie nimi, aadress, e-posti aadressid, kasutaja käitumine. Vastavalt isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) artikli 4 lõikele 7 on vastutav töötleja TŠEHHI ÕLUSÕLMESÜSTEEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Tšehhi Vabariik, gdpr (at) czechbrewerysystem.com. Meie andmekaitseametnikuga saate ühendust võtta e-posti aadressil gdpr (at) czechbrewerysystem.com või meie postiaadressi kaudu, lisades sõnad »Attn andmekaitseametnik«. Kui võtate meiega ühendust e-posti või kontaktvormi kaudu, salvestatakse teie edastatud andmed (teie e-posti aadress ja vajaduse korral teie nimi ja / või telefoninumber) meie serverisse, et vastata teie küsimustele . Kustutame sellega seoses kogunenud andmed, kui nende salvestamine pole enam vajalik, või piirame nende töötlemist võimalike juriidiliste kohustuste korral, mis nõuavad andmete säilitamist. Kui toetume üksikute funktsioonide pakkumisel oma pakkumise raames teenusepakkujatele, kes teevad meiega koostööd või peaksime soovima kasutada teie andmeid reklaami eesmärgil, teavitame teid allpool üksikasjalikult kaasatud protsessidest. Samal ajal täpsustame selliste andmete säilitamise aja kohta ettenähtud kriteeriumid. 2. teie õigused Teie isikuandmetega seoses on meil järgmised õigused:

  • Teie isikuandmetele juurdepääsu õigus,
  • Õigus oma isikuandmete parandamisele või kustutamisele,
  • Teie isikuandmete töötlemise piiramise õigus,
  • Õigus oma isikuandmete töötlemisele vastuväiteid esitada,
  • Õigus oma isikuandmete teisaldamisele.
Teil on ka õigus esitada kaebus andmekaitse eest vastutavale järelevalveasutusele, kui teil on kahtlusi teie isikuandmete töötlemisel meie firmas. 3. Isikuandmete kogumine külastades meie kodulehte Kui külastate meie veebisaiti ainult infoallikana, st kui te ei registreeru ega logi sisse ega muul viisil edastate mingit teavet, kogume ainult teie isikuandmeid, mida teie brauser edastab meie serverile. Kui otsustate vaadata meie veebisaiti, kogume järgmisi andmeid, mis on vajalikud tehnilistel põhjustel, et kuvada meie veebisait ja tagada, et see on stabiilne ja turvaline (õiguslik alus: artikli 6 (1) GDPR punkt f):
  • Seadme IP-aadress
  • Päringu kuupäev ja kellaaeg
  • Aegade erinevus Greenwichi aja järgi (GMT)
  • Päringu sisu (konkreetne leht)
  • Juurdepääs oleku / HTTP olekukoodile
  • Edastatud andmete maht
  • Veebisait, kust taotlus esitati
  • Brauseri tüüp
  • Operatsioonisüsteem ja selle kasutajaliides
  • Brauseri tarkvara keel ja versioon.
Lisaks ülalnimetatud andmetele salvestatakse küpsised teie arvuti mällu, kui kasutate meie veebisaiti. Küpsised on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse teie kõvakettale ja määratakse teie kasutatavale brauserile ning mis võimaldavad teatud teabe liikumist kohale, kuhu küpsis pannakse. Küpsised ei võimalda programme käivitada ega viiruseid teie arvutisse edastada. Nende eesmärk on muuta meie veebisait teie jaoks kasutajasõbralikumaks ja tõhusamaks. Küpsiste kasutamine: sellel veebisaidil kasutatakse allpool loetletud tüüpi küpsiseid. Nende olemust ja funktsiooni kirjeldatakse võrdselt allpool:
  • Ajutised küpsised
  • püsiküpsised
Brauseri sulgemisel kustutatakse ajutised küpsised automaatselt. See küpsiste rühm hõlmab eriti seansiküpsiseid. Need salvestavad nn seansi ID, mille kaudu saab teie brauserist mitmesuguseid taotlusi ühisele seansile määrata. Need võimaldavad teie arvutit teie veebisaidile naastes ära tunda. Seansiküpsised kustutatakse, kui logite välja või kui brauseri sulgete. Püsivad küpsised kustutatakse automaatselt pärast ettemääratud ajavahemikku, mis võib sõltuvalt küpsisest erineda. Neid küpsiseid saate igal ajal kustutada, avades oma brauseri turvaseaded ja valides „küpsise kustutamine“. Võite konfigureerida oma brauseri seaded vastavalt oma isiklikele eelistustele ja nt keelduda kolmanda osapoole küpsistest või kõikidest küpsistest. Juhime siiski tähelepanu, et see võib tähendada, et te ei saa kasutada kõiki meie veebisaidi funktsioone. Kasutame küpsiseid, et tuvastada järelkülastusi juhul, kui teil on meie veebisaidil konto. Ilma aktiivsete küpsisteta peate sisse logima iga kord, kui uuesti külastate. 4. Muud meie veebisaidi funktsioonid ja pakkumised Lisaks sellele, et meie veebisaiti kasutatakse puhtalt teabeallikana, pakume ka mitmesuguseid teenuseid, mis võivad teile huvi pakkuda. Nende kasutamiseks peate tavaliselt esitama täiendavad isikuandmed, mida me kasutame kõnealuse teenuse osutamiseks ja mille suhtes kehtivad eespool nimetatud andmetöötluse põhimõtted. Mõnel juhul kasutame teie andmete töötlemiseks väliseid teenusepakkujaid. Need teenusepakkujad on meie poolt hoolikalt valitud ja kaasatud, nad peavad kindlasti järgima meie juhiseid ja neid kontrollitakse regulaarselt. Lisaks võime edastada teie isikuandmeid kolmandatele osapooltele, kui töötame koostöös teiste partneritega eripakkumiste, konkursside, lepingute sõlmimise või muude sarnaste teenuste pakkumiseks. Lisateavet selle protsessi kohta saate kas siis, kui esitate oma isikuandmed või lugedes allpool toodud pakkumiste kirjeldusi. Kui meie teenusepakkujad või partnerid peaksid asuma väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP) asuvas riigis, teavitame teid sellest asjaolust üksikpakkumise kirjelduses. 5. Teie andmete töötlemiseks nõusoleku andmise või tagasivõtmise õigus Kui olete oma andmete töötlemisega varem nõustunud, võite sellise nõusoleku igal ajal tagasi võtta. Nõusoleku tagasivõtmine mõjutab teie isikuandmete töötlemise seaduslikkust, kui olete meid oma otsusest teavitanud. Kuivõrd meie isikuandmete töötlemine põhineb teie huvide kaalumisel, on teil õigus oma isikuandmete töötlemise suhtes vastuväiteid esitada. Muu hulgas on see nii juhul, kui töötlemist pole vaja teiega lepingu täitmiseks, mida kirjeldame allpool toodud funktsioonide kirjelduses. Sellise vastuväiteõiguse kasutamisel palume teil esitada põhjused, miks me ei töötle teie isikuandmeid viisil, millega nõustute. Kui teie vastuväide on õigustatud, vaatame olukorra üle ja kas lõpetame või muudame teie andmete töötlemist või esitame teile mõjuvad õiguspärased põhjused andmete töötlemise jätkamiseks. Ütlematagi selge, et saate igal ajal tagasi võtta nõusoleku, et teie isikuandmeid töödeldakse reklaami ja andmete analüüsimise eesmärgil. Oma vastuväidete esitamise õiguse kohta lisateabe saamiseks pöörduge palun: TŠEHHI ÕLETÕMMESÜSTEEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Tšehhi Vabariik, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. Meie veebipoe kasutamine Kui soovite tellida meie veebipoe kaudu, peate sõlmima teie isikuandmeid sisaldava lepingu, mida vajame teie tellimuse töötlemiseks. Lepingute töötlemiseks vajalikud kohustuslikud andmed on vastavalt märgistatud; kõik muud andmed esitatakse vabatahtlikult. Kasutame teie esitatud andmeid teie tellimuse töötlemiseks. See võib hõlmata ka teie makseandmete edastamist meie põhipanka. Selle õiguslik alus on art. GDPR-i artikli 6 lõike 1 punkt 1. Saate omal soovil luua kliendikonto, mille kaudu saame teie andmed kõigi teie tulevikus sooritatud ostude jaoks salvestada. Kui loote konto jaotises Minu konto, salvestatakse teie edastatud andmed tühistatava toimega. Kõiki muid andmeid, sealhulgas teie kasutajakonto, saab alati kustutada, minnes kliendi jaotisse. Võime töödelda ka teie esitatud andmeid, et teavitada teid meie tootevalikust huvitavatest toodetest või saata teile tehnilist teavet sisaldavaid e-kirju. Äri- ja maksuseadused nõuavad, et me säilitaksime teie aadressi, makse ja tellimuse üksikasjad kümne aasta jooksul. Kuid me piirame teie andmete töötlemist kahe aasta pärast, st teie andmeid kasutatakse ainult selleks, et saaksime täita oma seadusest tulenevaid kohustusi. Et vältida volitamata kolmanda osapoole juurdepääsu teie isikuandmetele, eriti mis tahes salvestatud finantsandmetele, krüpitakse tellimisprotsess TLS-tehnoloogia abil. 7. PayPali makseteenus Maksete töötlemise piires PayPali, PayPali krediidi või PayPali otsekorraldusteenuse abil või - kui pakutakse - »tasu arvel« PayPali kaudu, edastame teie makseandmed PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (edaspidi »PayPal«). Kui valitud meetod on seotud krediitkaardiga maksmisega PayPali abil, PayPali otsekorraldusteenusega või - kui pakutakse - tasuda PayPali kaudu arve alusel, jätab PayPal endale õiguse teostada krediidikontroll www.paypal .com / et / webapps / mpp / ua / privacy-full? locale.x = et_GB # rAnnex. PayPal kasutab krediidikontrolli tulemusi, mis on seotud maksehäirete statistilise tõenäosusega, et teha kindlaks, kas pakkuda asjaomast makseviisi või mitte. Krediidikontroll võib sisaldada tõenäosuse väärtusi (nn skooriväärtusi). Kui krediidipäringu tulemustes tuleks arvestada skooriväärtusi, põhinevad need teaduslikult tunnustatud matemaatilisel ja statistilisel protsessil. Punktiväärtuste arvutamisel lisatakse muu hulgas teie aadressi üksikasjad. Lisaks on PayPalil õigus edastada teie andmed teiste osapoolte hulgas teadaolevatele kolmandatele osapooltele (pankadele, e-teenuse pakkujatele, teenusepartneritele, aga ka audiitoritele, analüüsiteenustele, krediidiuuringute agentuuridele, turunduspartneritele, pilveteenuse pakkujatele, uuesti sihtimise pakkujatele, sidusettevõtetele ettevõtted) kui ka nimetamata kolmandatele isikutele. Andmete privaatsuse kohta leiate lisateavet, sealhulgas kasutatud krediidipäringuagentuure PayPali privaatsuseeskirjadest: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Selle õiguslik alus on art. GDPR-i artikli 6 lõike 1 punkt 1. 8. Amazon makseteenus Amazoni palga kaudu tasumisel edastame teie makseandmed kõigepealt maksete käitlemise protsessi osapooleks Amazon Payments Europe sca-le ja teiseks Amazon EU SARL-ile, Amazon Services Europe SARL-ile ja Amazon Media EU SARL-ile, mis kõik asuvad aadressil 5 , Rue Plaetis L 2338 Luxembourg (edaspidi »Amazon Payments»). Amazon Payments jätab endale õiguse teha krediidikontroll. Amazon Payments kasutab krediidikontrolli tulemusi, mis on seotud maksehäirete statistilise tõenäosusega, et teha kindlaks, kas pakkuda asjaomast makseviisi või mitte. Krediidikontroll võib sisaldada tõenäosuse väärtusi (nn skooriväärtusi). Kui krediidipäringu tulemustes tuleks arvestada skooriväärtusi, põhinevad need teaduslikult tunnustatud matemaatilisel ja statistilisel protsessil. Punktiväärtuste arvutamisel lisatakse muu hulgas teie aadressi üksikasjad. Lisaks on Amazon Paymentsil õigus edastada teie andmeid teiste osapoolte hulgas nimetamata kolmandatele isikutele (pankadele, e-teenuse pakkujatele, teenusepartneritele, aga ka audiitoritele, analüüsiteenustele, krediidipäringuagentuuridele, turunduspartneritele, pilveteenuse pakkujatele, uuesti sihtimise pakkujatele, sidusettevõtted). Lisateavet andmete privaatsuse kohta, sealhulgas kasutatud krediidiküsimustega tegelevad agentuurid, leiate Amazon Payments'i privaatsusteatisest: pay.amazon.com/uk/help/201751600 Selle õiguslik alus on artikli b punkt b. GDPR-i artikli 6 lõike 1 punkt 1. ANALÜÜTI TEENUSED 9. Google Analyticsi kasutamine Sellel veebisaidil kasutatakse Google Analyticsi, veebianalüüsi teenust, mida pakub Google lnc. (»Google«). Google Analytics kasutab »küpsiseid», mis on teie arvutisse paigutatud tekstifailid, et aidata veebisaidil analüüsida, kuidas saiti kasutate. Küpsise loodud teave meie veebisaidi kasutamise kohta edastatakse ja salvestatakse Google'i serveritesse USA-s. Kui aga sellel veebisaidil aktiveeritakse IP-anonüümsus, kärpib Google eelnevalt teie IP-aadressi Euroopa Liidu liikmesriikides või muudes Euroopa Majanduspiirkonna lepingule alla kirjutanud riikides. Ainult erandjuhtudel edastatakse täielik IP-aadress USA-s asuvasse Google'i serverisse ja kärbitakse seal. Selle veebisaidi operaatori nimel kasutab Google seda teavet teie veebisaidi kasutamise hindamiseks, veebisaidi tegevuse kohta aruannete koostamiseks ja veebisaidi operaatorile muude veebisaidi ja Interneti kasutamisega seotud teenuste pakkumiseks. Teie brauseri Google Analyticsi kontekstis edastatud IP-aadressi ei liideta teiste Google'i andmetega. Võite keelduda küpsiste kasutamisest, valides oma brauseris sobivad sätted; Pange tähele, et kui te seda teete, ei pruugi te selle veebisaidi kõiki funktsioone kasutada. Samuti saate takistada Google'il küpsise loodud andmete kogumist ja töötlemist, mis on seotud teie veebisaidi kasutamisega (sh teie IP-aadress), laadides alla ja installides brauseri pistikprogrammi, mis on saadaval aadressil tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = et-GB. See veebisait kasutab Google Analyticsi laiendiga »anonymizeIp ()«. Sel viisil kogutud IP-aadressid kärbitakse, et välistada otsene viide konkreetsele isikule. Kuivõrd isiklikult kogutavad andmed on seotud teiega, välistatakse selline seos ilma põhjendamatu viivituseta ja isikuandmed kustutatakse viivitamata. Google Analyticsi abil analüüsime ja parandame regulaarselt oma veebisaidi kasutamist. Omandatud statistikat kasutades saame oma pakkumist teile paremaks muuta ja muuta veebisaidi teile kui kasutajale huvitavamaks. Erandjuhtudel, kui isikuandmeid edastatakse USA-sse, on Google registreerunud EL-USA privaatsuskilbi aadressil www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Google Analyticsi kasutamise õiguslik alus on GDPR-i artikli 6 lõike 1 punkti 1 alapunkt f. Kolmanda osapoole teave: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Iirimaa, faks: +353 (1) 436 1001. Teenusetingimused: www.google.com/analytics/terms/gb. HTML; privaatsuse ülevaade: www.google.com/intl/et/analytics/learn/privacy.html; ja privaatsuseeskirjad: www.google.de/intl/et/policies/privacy. Lisaks kasutab see veebisait Google Analyticsit, et analüüsida kõigi seadmete kaudu külastaja vooge, mis viiakse läbi kasutajatunnuse kaudu. Oma seadme seadmeülese analüüsi saate deaktiveerida oma kliendikontol lehtedel »Minu andmed», »Isikuandmed«. Sotsiaalne meedia 10. YouTube'i videote lisamine Oleme oma veebipakkumisse lisanud YouTube'i videod, mis on salvestatud veebisaidile www.youtube.com ja mida saab esitada otse meie veebisaidilt. Need kõik on integreeritud laiendatud andmekaitserežiimi, st kui te ei esita videoid, ei edastata YouTube'i andmeid teie kui kasutaja kohta. 2. jaotises nimetatud andmed edastatakse ainult siis, kui esitate videot. Selliste andmete edastamine on väljaspool meie kontrolli. Veebisaidi külastamisel teatatakse YouTube'ile, et olete pääsenud juurde meie veebisaidi vastavale alamlehele. Edastatakse ka käesoleva privaatsuspoliitika punktis 3 nimetatud andmed. See juhtub olenemata sellest, kas YouTube'is on saadaval kasutajakonto, mille kaudu olete sisse logitud, või teil pole sellist kasutajakontot. Kui olete Google'i sisse logitud, seotakse teie andmed otse teie kontoga. Kui te ei soovi, et teie YouTube'i profiiliga selline seos tekiks, peate enne nupu aktiveerimist kõigepealt välja logima. YouTube salvestab teie andmed kasutajaprofiilidena ja kasutab neid reklaami ja turu-uuringute eesmärkidel ja / või oma veebisaidi kohandamiseks kasutajate vajadustele. Selline hindamine viiakse läbi eriti (ka kasutajatele, kes pole sisse loginud), et pakkuda vajaduspõhist reklaami ja teavitada teisi sotsiaalvõrgustike kasutajaid teie tegevustest meie veebisaidil. Teil on õigus selliste kasutajaprofiilide loomise suhtes vastuväiteid esitada, kuid peate selle õiguse kasutamiseks otse YouTube'iga ühendust võtma. Lisateavet kogutud andmete eesmärkide ja ulatuse ning nende töötlemise kohta YouTube'i kaudu leiate ettevõtte privaatsuseeskirjadest. See privaatsuspoliitika sisaldab ka teavet teie vastavate õiguste ja seadete valikute kohta, et teie privaatsust kaitsta: www.google.de/intl/et/policies/privacy Google töötleb teie isikuandmeid ka USA-s ja on registreerunud EL-is - USA privaatsuskilp, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Google Mapsi lisamine See veebisait kasutab teenust Google Maps. See võimaldab meil kuvada interaktiivseid kaarte otse meie veebisaidil ja saate kasutada seda mugavat kaartide funktsiooni. Veebisaidi külastamisel teatatakse Google'ile, et olete pääsenud meie veebisaidi vastavale alamlehele. Edastatakse ka käesoleva privaatsuspoliitika punktis 3 nimetatud andmed. See juhtub olenemata sellest, kas Google'is on saadaval kasutajakonto, mille kaudu olete sisse logitud, või teil pole sellist kasutajakontot. Kui olete Google'i sisse logitud, seotakse teie andmed otse teie kontoga. Kui te ei soovi, et teie Google'i profiiliga selline seos tekiks, peate enne nupu aktiveerimist kõigepealt välja logima. Google salvestab teie andmed kasutajaprofiilidena ja kasutab neid reklaami ja turu-uuringute eesmärkidel ja / või oma veebisaidi kohandamiseks kasutajate vajadustele. Selline hindamine viiakse läbi eriti (ka kasutajatele, kes pole sisse loginud), et pakkuda vajaduspõhist reklaami ja teavitada teisi sotsiaalvõrgustike kasutajaid teie tegevustest meie veebisaidil. Teil on õigus selliste kasutajaprofiilide loomise suhtes vastuväiteid esitada, kuid peate selle õiguse kasutamiseks otse Google'iga ühendust võtma. Lisateavet pistikprogrammi pakkuja andmete kogumise ja töötlemise eesmärgi ja ulatuse kohta leiate pakkuja privaatsuseeskirjadest. Samuti sisaldavad need teie privaatsuse kaitsmiseks teavet teie vastavate õiguste ja seadete kohta: www.google.de/intl/et/policies/privacy Google töötleb teie isikuandmeid ka USA-s ning on registreerunud EL-USA privaatsusreklaamides Kilp, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. ONLINE REKLAAM 12. Google Adwordsi konversiooni kasutamine Kasutame reklaamimeediateenust Google Adwords, et juhtida välistel veebisaitidel tähelepanu meie atraktiivsetele pakkumistele. Reklaamikampaania andmetele viidates saame kindlaks teha üksikute reklaamimeetmete edukuse. Seda tehes seisneb meie huvi näidata teile huvipakkuvat reklaami, muuta meie veebisaidi kujundus teile huvitavamaks ja jõuda reklaamikulude õiglase arvutamiseni. Neid reklaamivahendeid pakub Google nn reklaamiserverite kaudu. Selleks kasutame reklaamiserveri küpsiseid, mille kaudu saab mõõta teatud toimivusmõõdikuid, näiteks välkreklaami või kasutajate klikke. Kui pääsete meie veebisaidile Google'i reklaami kaudu, salvestab Google Adwords teie arvutisse küpsise. Need küpsised aeguvad tavaliselt 30 päeva pärast ega ole mõeldud teie isiku tuvastamiseks. Selle küpsisega lingitud on unikaalne küpsise ID, reklaami näitamiste arv paigutuse kohta (sagedus), viimane näitamine (asjakohane vaatamisejärgsete konversioonide jaoks), samuti teave loobumise kohta (märkus, mida kasutaja ei soovi enam adresseeritakse) tavaliselt salvestatakse. Need küpsised võimaldavad Google'il teie Interneti-brauserit ära tunda. Kui kasutaja külastab AdWordsi kliendi veebisaidi teatud lehti ja tema arvutisse salvestatud küpsis pole veel aegunud, saavad Google ja klient tuvastada, et kasutaja klõpsas reklaamil ja suunati kõnealusele lehele. Igale AdWordsi kliendile määratakse erinev küpsis. Seetõttu ei saa küpsiseid jälgida AdWordsi klientide veebisaitide kaudu. Me ise ei kogu ja / ega töötle eelnimetatud reklaamimeetmete käigus isikuandmeid. Saame ainult Google'i statistilisi hinnanguid. Nende hinnangute põhjal saame tuvastada, millised kasutatavad reklaamimeetmed on eriti tõhusad. Reklaamikandjate kasutamisest ei saa me täiendavaid andmeid ja eriti ei saa me selle teabe põhjal kasutajaid tuvastada. Kasutatavate turundustööriistade kaudu loob teie brauser automaatselt otsese ühenduse Google'i serveriga. Kuna meil ei ole kontrolli selle tööriista kasutamise kaudu kogutavate andmete ulatuse ja edasise kasutamise üle, põhineb järgmine teave meie praegusel teadmistetasemel: AdWordsi teisendamise kaasamisega saab Google teave selle kohta, et külastasite meie veebisaidi vastavat osa või klõpsasite ühel meie kuulutusest. Tingimusel, et olete registreeritud Google'i pakutavas teenuses, saab Google seostada külastuse teie kontoga. Isegi kui te pole Google'is registreeritud või pole sisse loginud, on võimalik, et teenusepakkuja õpib ja salvestab teie IP-aadressi. Selles jälgimisprotsessis osalemist saate takistada mitmel viisil.
  • vastavalt oma brauseritarkvara kohandades, eriti - - kolmandate osapoolte küpsiste pärssimisega, ei saa te kolmandate isikute reklaame;
  • keelates konversioonide jälgimise küpsised, seadistades oma brauseri, et blokeerida küpsised domeenilt www.googleadservices.com, www.google.com/settings/ads, mille tulemusel kustutatakse see seade küpsiste kustutamisel;
  • deaktiveerides teenuseosutajate huvipõhised reklaamid, kes on ise registreerunud kampaaniasse „About Ads“, alustades linki www.aboutads.info/choices, kuigi see säte kustutatakse, kui kustutate oma küpsised ;
  • Firefoxis, Internet Exploreris või Google Chrome'i brauseris küpsiste püsivalt keelates, minge linki www.google.com/settings/ads/plugin. Soovime juhtida tähelepanu sellele, et see võib kaasa tuua, et te ei suuda kasutada kõiki selle pakkumise omadusi.
Teie andmete töötlemise õiguslik alus on art. 6 (1) (1) GDPR. Lisateavet andmete privaatsuse kohta Google'is leiate aadressilt policies.google.com/privacy?hl=et ja services.google.com/sitestats/en.html. Teise võimalusena võite külastada võrgureklaami algatuse (NAI) veebisaiti aadressil www.networkadvertising.org. Google on liitunud ELi ja USA privaatsuskilega www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 13. Uuesti turundamine Lisaks AdWordsi konversioonile kasutame Google'i remarketingu rakendust. See on protsess, mille kaudu me püüame teie poole pöörduda. Rakendus võimaldab teil näha meie reklaame pärast seda, kui olete külastanud meie veebisaiti, kui jätkate Interneti kasutamist. Seda tehakse teie brauseris talletatud küpsiste kaudu, mille abil Google salvestab ja hindab teie kasutuskäiku erinevate veebisaitide külastamisel. Sel moel suudab Google tuvastada viimast külastust, mida te meie veebisaidil tegite. Google'i andmetel ei ole ükski teie kohta käiv isik, mis on kogutud uuesti turundamise protsessi käigus ja mida Google võib potentsiaalselt salvestada, teiste andmetega. Eelkõige kasutatakse uuesti turundamisel pseudonüümseks muutmist, vastavalt Google'ile.  
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Tšehhi Vabariik
  • Info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - õlletehaste, väikelaevade, mikro-õlletehaste, kääritamismahutite ja kõigi professionaalsete õlle tootmise seadmete tootmine. Puuvilja alkohoolsete jookide tootmise tehnoloogiad - cider. Euroopa kvaliteetsed materjalid, Tšehhi töö garantiiga.

Uudiskiri Telli

Registreerige teid meie uudiste ja tehniliste andmete tellimiseks meie toodete ja teenuste kohta.

keyboard_arrow_up