Производство на пиварници и опрема за производство на пиво и овошни алкохолни пијалаци

Пиварници - целосно опремени системи

Пиварници - производни линии се комплетните опремени основни комплети опрема дизајнирани за производство на пиво од концентрати на слад или слад, хме, квасец и вода.

CiderLines - Целосно опремени системи

CiderLines - производни линии се комплетните опремени основни комплети опрема дизајнирани за производство на алкохолни пијалоци од јаболков од јаболка и круша.

Преработка на слад и вриење на кантарион

Опрема за преработка на слад и подготовка на жешка каша. Поддршка на опрема за греење на брашно, варење на каша, затоплување на топла вода и ладење.

Овошна обработка

Технологија за обработка на овошје. Опрема и машини за плакнење, дробење и притискање на овошје пред неговото транспортирање во садовите за ферментација.

Ферментација на пиво

Опрема за ферментација на пиво и созревање на пиво во резервоарите под притисок или во садови без притисок. Конусни, цилиндрични и отворени пиво ферментори, ладење, системи за контрола на температурата.

Ферментација на јаболковина

Опрема за ферментација на јаболковина и созревање на јаболковина во резервоари за притисок или садови под притисок. Конусни, цилиндрични и отворени ферментатори, ладење, системи за контрола на температурата.

Конечно климатизација на пиво

Опрема за финално кондиционирање, карбонизација и ароматизација на пиво, филтрација на пиво и пастеризација, пред да се наполни пивото во пакетите за продажба.

Завршно уредување на јаболковина

Опрема за финално кондиционирање, карбонизација и ароматизација на јаболков, филтрација на јаболковина и пастеризација, пред да се пополни јаболкото во пакетите за продажба.

Полнење пиво во ...

Опрема за полнење пиво во пакети за продажба. Чистење на колачи и шишиња, полнење пиво во шноли од не'рѓосувачки челик, напивки, лименки, шишиња и други пакувања.

Полнење на сидро во ...

Опрема за полнење на јаболков во пакети за продажба. Чисти чаши и шишиња, пополнете јаболко во штипки од не'рѓосувачки челик, напивки, лименки, шишиња и други пакувања.

Пиво - Опрема за поддршка

Поддршка опрема за пиварници. Системи за ладење и греење, системи за мерење на температурата и контрола, машини за чистење и дезинфекција, медиумско производство итн.

Јаболко - Поддршка опрема

Поддршка опрема за производство на јаболковина линии. Системи за ладење, мерна температура и системи за контрола, машини за чистење и дезинфекција, медиумско производство итн.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up