Prodhimi i birrës dhe pajisjeve për prodhimin e birrës dhe pijeve alkoolike të frutave

Breweries - sisteme të pajisura plotësisht

Breweries - linjat e prodhimit janë grupet themelore të pajisjeve të kompletuara të dizajnuara për prodhimin e birrës nga koncentratet e maltit ose maltit, hops, maja dhe ujë.

CiderLines - Sisteme të pajisura plotësisht

CiderLines - linjat e prodhimit janë grupet themelore të pajisjeve komplete të pajisura për prodhimin e pijeve alkoolike të mushtit nga mollë dhe dardha.

Përpunimi i maltit

Pajisjet për përpunimin e maltit dhe për të pirë birrë të nxehtë. Pajisja mbështetëse për ngrohjen e birrës, ujë të valë, ngrohje të ujit të nxehtë dhe ftohjes së miellit.

Përpunimi i frutave

Teknologjia e përpunimit të frutave. Pajisjet dhe makinat për shpëlarjen, dërrmimin dhe ngutjen e frutave para se të transportohet në anijet e fermentimit.

Fermentimi i birrës

Pajisjet për fermentimin e birrës dhe pjekjen e birrës në tanke nën presion ose enët nën presion. Fermentorë konike, cilindrike dhe të hapura, ftohje, sisteme të kontrollit të temperaturës.

Fermentimi i mushtit

Pajisjet për fermentimin e mushtit dhe pjekurinë e mushtit në depozitat e presionit ose enët pa presion. Fermentues konik, cilindrikë dhe të hapur, sisteme ftohjeje, kontrolli të temperaturës.

Kondicionimi përfundimtar i birrës

Pajisjet për kondicionimin përfundimtar, karbonizimin dhe aromatizimin e birrës, filtrimit të birrës dhe pasterizimit, përpara se të mbushni birrë në pako shitje.

Kondicionimi përfundimtar i mushtit

Pajisjet për kondicionimin përfundimtar, karbonizimin dhe aromatizimin e mushtit, filtrimit të mushtit dhe pasterizimit, përpara se të mbushni mushtin në pako shitje.

Mbushja e birrës në ...

Pajisjet për mbushjen e birrës në paketat e shitjes. Pastrimi i shisheve dhe shisheve, mbushja e birrës në kunja prej çeliku inox, petainers, kanaçe, shishe dhe pako të tjera.

Mbushja e mushtit në ...

Pajisjet për mbushjen e mushtit në paketat e shitjes. Pastrimi i shisheve dhe shisheve, mbushja e mushtit në enë prej çeliku inox, tërheqës, kanaçe, shishe dhe pako të tjera.

Birra - Pajisjet mbështetëse

Pajisja mbështetëse për birrarinë. Sistemet e ftohjes dhe ngrohjes, matjet e temperaturës dhe sistemet e kontrollit, makineritë e pastrimit dhe sanitimit, prodhimi i medias etj.

Mishi - Pajisje mbështetëse

Pajisja mbështetëse për linjat e prodhimit të mushtit. Sistemet e ftohjes, matjet e temperaturës dhe sistemet e kontrollit, makineritë e pastrimit dhe sanitimit, prodhimi i medias etj.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up