GDPR - vår integritetspolicy

  Policy för personuppgifter Att skydda dina personuppgifter när du besöker vår webbplats är mycket viktigt för oss. Vi skyddar din integritet och dina privata uppgifter. Vi samlar in, bearbetar och använder dina personuppgifter i enlighet med innehållet i dessa dataskyddsbestämmelser samt tillämpliga dataskyddsbestämmelser, särskilt Allmänna dataskyddsförordningen, ePrivacy-förordningen, lagen om skydd av personuppgifter (lagen) Nr 101/2000 Coll. Ingår i lagarna i Tjeckien). Dessa dataskyddsbestämmelser reglerar de personuppgifter om dig som vi samlar in, bearbetar och använder. Vi ber dig därför att läsa förklaringarna nedan med stor omsorg. 1. Information om insamling av personuppgifter Nedan vill vi informera dig om hur vi samlar in personuppgifter när besökare använder vår webbplats. Personuppgifter är alla uppgifter som är personligt relaterade till dig, t.ex. ditt namn, adress, e-postadresser, användarnas beteende. Den registeransvarige enligt artikel 4 i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) är företaget CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 7/1080, 30 747 Opava, Tjeckien, gdpr (at) czechbrewerysystem.com. Du kan kontakta vår dataskyddsombud på e-postadressen gdpr (at) czechbrewerysystem.com eller via vår postadress genom att lägga till orden »Attn dataskyddsombud«. När du kontaktar oss via e-post eller via ett kontaktformulär sparas de uppgifter du skickar (din e-postadress och, i tillämpliga fall, ditt namn och / eller telefonnummer) på vår server för att svara på dina frågor . Vi raderar de uppgifter som samlas upp i det här sambandet när det inte längre blir nödvändigt för dem att sparas, eller vi kommer att begränsa behandlingen av dem i händelse av eventuella rättsliga skyldigheter som kräver att uppgifterna bevaras. Om vi, när vi tillhandahåller enskilda funktioner som en del av vårt erbjudande, förlitar oss på tjänsteleverantörer som samarbetar med oss, eller om vi skulle vilja använda dina uppgifter för reklamändamål, kommer vi att informera dig i detalj nedan om de involverade processerna. Samtidigt kommer vi att specificera de föreskrivna kriterierna för lagringstiden för sådana uppgifter. 2. dina rättigheter Du har följande rättigheter avseende dina personuppgifter som vi samlar in:

  • Rätt till tillgång till dina personuppgifter,
  • Rätt till rättelse eller radering av dina personuppgifter,
  • Rätten att begränsa behandlingen av dina personuppgifter,
  • Rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter,
  • Rätt till din personliga portabilitet.
Du har också rätt att lämna in ett klagomål hos en tillsynsmyndighet med ansvar för dataskydd om du har tvivel om att din verksamhet behandlar dina personuppgifter. 3. Insamling av personuppgifter när du besöker vår hemsida När du besöker vår webbplats endast som informationskälla, det vill säga om du inte registrerar dig och inte loggar in eller på annat sätt skickar någon information, samlar vi bara in personuppgifterna som din webbläsare sänder till vår server. När du bestämmer dig för att se vår hemsida samlar vi in ​​följande data, som krävs av tekniska skäl för att visa vår hemsida och se till att den är stabil och säker (rättslig grund: Punkt f i artikel 6 (1) GDPR):
  • IP-adressen till din enhet
  • Datum och tid för begäran
  • Tidsskillnad till Greenwich Mean Time (GMT)
  • Innehållet i förfrågan (specifik sida)
  • Åtkomststatus / HTTP-statuskod
  • Volymen data överförd
  • Webbplats från vilken förfrågan kom
  • Webbläsartyp
  • Operativsystem och dess användargränssnitt
  • Språk och version av webbläsarprogrammet.
Förutom ovan nämnda data lagras kakorna i ditt datorminne när du använder vår webbplats. Cookies är små textfiler som lagras på din hårddisk och tilldelas den webbläsare du använder och som gör det möjligt för viss information att flyta till den plats där cookien kommer att placeras. Cookies kan inte köra program eller överföra virus till din dator. De tjänar till att göra vår webbplats mer användarvänlig och effektiv information för dig. Användning av kakor: Denna webbplats använder de typer av kakor som anges nedan. Deras natur och funktion beskrivs lika nedan:
  • Övergående cookies
  • beständiga cookies
Övergående cookies raderas automatiskt när du stänger webbläsaren. Denna grupp av kakor inkluderar särskilt sessionskakor. Dessa lagrar ett så kallat session-ID genom vilket olika förfrågningar från din webbläsare kan tilldelas en gemensam session. De gör att din dator kan kännas igen när du återvänder till vår webbplats. Sessionscookies raderas när du loggar ut eller när du stänger webbläsaren. Ihållande cookies raderas automatiskt efter en fördefinierad tidsperiod, vilket kan variera beroende på kakan. Du kan radera dessa cookies när som helst genom att gå till säkerhetsinställningarna för din webbläsare och välja "cookie delete". Du kan konfigurera dina webbläsarinställningar till dina personliga preferenser och t.ex. vägra cookies från tredje part eller alla cookies. Vi påpekar dock att detta kan innebära att du inte kommer att kunna använda alla funktionerna på vår webbplats. Vi använder cookies för att identifiera uppföljningsbesök om du har ett konto på vår webbplats. Utan aktiva cookies måste du logga in varje gång du besöker igen. 4. Andra funktioner och erbjudanden på vår hemsida Förutom att vår webbplats används enbart som informationskälla, erbjuder vi en mängd olika tjänster som kan vara av intresse för dig. För att använda dessa måste du vanligtvis tillhandahålla ytterligare personuppgifter som vi använder för att tillhandahålla tjänsten i fråga och för vilka ovan nämnda databehandlingsprinciper gäller. Vid vissa tillfällen använder vi externa tjänsteleverantörer för att behandla dina uppgifter. Dessa leverantörer är noggrant utvalda och engagerade av oss, måste följa våra instruktioner och granskas med jämna mellanrum. Dessutom kan vi vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part när vi arbetar i samarbete med andra partners för att erbjuda specialerbjudanden, tävlingar, ingående kontrakt eller liknande tjänster. Du kommer att få ytterligare information om denna process antingen när du lämnar dina personuppgifter eller genom att läsa beskrivningarna av erbjudanden som finns nedan. Om våra tjänsteleverantörer eller partners är belägna i ett land utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) kommer vi att meddela dig om konsekvenserna av denna omständighet i beskrivningen av det enskilda erbjudandet. 5. Rätt att invända eller återkalla samtycke till behandlingen av dina uppgifter Om du tidigare har samtyckt till att dina uppgifter behandlas kan du när som helst återkalla sådant samtycke. Återkallande av ditt samtycke påverkar lagligheten i behandlingen av dina personuppgifter när du har informerat oss om ett sådant beslut. I den utsträckning som vår behandling av dina personuppgifter baseras på en avvägning av dina intressen har du rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter. Bland annat är detta fallet om behandlingen inte krävs för att fullgöra ett avtal med dig, vilket vi beskriver i beskrivningen av funktionerna nedan. När du utövar en sådan rätt till invändningar ber vi dig att ange skälen till att vi inte behandlar dina personuppgifter på det sätt som du accepterar. Om din invändning är motiverad kommer vi att granska situationen och antingen upphöra eller ändra behandlingen av dina uppgifter eller förse dig med våra tvingande legitima grunder för att fortsätta behandlingen av uppgifterna. Det behöver inte sägas att du när som helst kan dra tillbaka ditt samtycke till att dina personuppgifter behandlas för reklamändamål och dataanalys. För att ta reda på mer om din rätt att göra invändningar, vänligen kontakta: TJECKISKA BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Tjeckien, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. Användning av vår webshop Om du vill beställa via vår webbshop måste du ingå ett avtal som innehåller personuppgifter om dig som vi behöver för att behandla din beställning. De obligatoriska uppgifter som krävs för att behandla kontrakt är motsvarande markerade. all annan information tillhandahålls frivilligt. Vi använder de uppgifter som du tillhandahåller för att behandla din beställning. Detta kan också innebära att du skickar dina betalningsuppgifter till vår huvudbank. Den rättsliga grunden för detta är led b art. 6 (1) (1) GDPR. Du kan skapa ett kundkonto av din egen vilja, genom vilket vi kan lagra dina uppgifter för alla inköp du gör i framtiden. När du skapar ett konto under »Mitt konto« lagras de uppgifter du anger med återkallbar effekt. All annan information, inklusive ditt användarkonto, kan alltid raderas genom att gå till kundsektionen. Vi kan också behandla de uppgifter du tillhandahåller för att meddela dig om intressanta produkter från vårt sortiment eller för att skicka e-postmeddelanden med teknisk information. Kommersiella och skatterättsliga bestämmelser kräver att vi lagrar din adress, betalnings- och beställningsinformation under en period av tio år. Vi begränsar dock behandlingen av dina uppgifter efter två år, dvs. dina uppgifter används bara för att vi ska kunna uppfylla våra lagstadgade skyldigheter. För att förhindra obehörig åtkomst från tredje part till dina personuppgifter, särskilt lagrade ekonomiska data, krypteras beställningsprocessen med TLS-teknik. 7. PayPal betalningstjänst Inom gränserna för hantering av betalningar via PayPal, PayPal-kredit eller med PayPal-direktdebiteringstjänsten, eller - om så erbjuds - »betala på faktura« via PayPal vidarebefordrar vi dina betalningsuppgifter till PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (hädanefter »PayPal«). I händelse av att den valda metoden gäller betalning med kreditkort med PayPal, PayPal-direktdebiteringstjänst, eller - om det erbjuds - att betala på faktura via PayPal, förbehåller sig PayPal rätten att göra en kreditkontroll www.paypal .com / sv / webapps / mpp / ua / sekretess-full? locale.x = sv_SE # rAnnex. PayPal använder slutsatserna från kreditkontrollen avseende den statistiska sannolikheten för en betalningsinställelse för att avgöra om betalningsmetoden ska tillhandahållas eller inte. Kreditkontrollen kan medföra sannolikhetsvärden (så kallade poängvärden). Om poängvärden beaktas till resultaten av kreditförfrågan, baseras dessa på en vetenskapligt accepterad matematisk och statistisk process. Bland annat kommer dina adressuppgifter att ingå vid beräkning av poängvärdena. PayPal har dessutom rätt att vidarebefordra dina uppgifter till bland andra kända tredje parter (banker, e-tjänsteleverantörer, servicepartners, men också revisorer, analystjänster, kreditupplysningsbyråer, marknadsföringspartner, molntjänstleverantörer, retargetingleverantörer, anslutna företag) såväl som till icke namngivna tredje parter Ytterligare information om dataskydd, inklusive kreditförfrågningsbyråer som används, finns i PayPals sekretesspolicy: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Den rättsliga grunden för detta är led b art. 6 (1) (1) GDPR. 8. Amazon betalningstjänst När vi betalar via Amazon-betalning vidarebefordrar vi först dina betalningsuppgifter till Amazon Payments Europe sca som part i betalningshanteringsprocessen, och för det andra till Amazon EU SARL, Amazon Services Europe SARL och Amazon Media EU SARL, som alla ligger på 5 , Rue Plaetis L 2338 Luxemburg (hädanefter »Amazon-betalningar«). Amazon Payments förbehåller sig rätten att göra en kreditkontroll. Amazon Payments använder slutsatserna från kreditkontrollen avseende statistisk sannolikhet för betalningsinställning för att avgöra om betalningsmetoden i fråga ska tillhandahållas eller inte. Kreditkontrollen kan medföra sannolikhetsvärden (så kallade poängvärden). Om poängvärden beaktas till resultaten av kreditförfrågan, baseras dessa på en vetenskapligt accepterad matematisk och statistisk process. Bland annat kommer dina adressuppgifter att ingå vid beräkning av poängvärdena. Amazon Payments har dessutom rätt att vidarebefordra dina uppgifter till, bland andra parter, icke namngivna tredje parter (banker, e-tjänsteleverantörer, servicepartners, men även revisorer, analystjänster, kreditupplysningsbyråer, marknadsföringspartner, molntjänstleverantörer, retargeting-leverantörer anslutna företag). Ytterligare information om dataskydd, inklusive kreditförfrågningsbyråer som används, finns i Amazon Payments sekretessmeddelande: pay.amazon.com/uk/help/201751600 Den rättsliga grunden för detta är led b art. 6 (1) (1) GDPR. ANALYTIKSTJÄNSTER 9. Användning av Google Analytics Denna webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google LLC. ("Google"). Google Analytics använder »cookies«, som är textfiler som placeras på din dator, för att hjälpa webbplatsen att analysera hur du använder webbplatsen. Informationen som genereras av kakan om din användning av vår webbplats överförs till och lagras på Googles servrar i USA. Om IP-anonymisering är aktiverad på den här webbplatsen kommer Google dock att trunka din IP-adress inom EU: s medlemsstater eller i andra stater som har undertecknat avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet i förväg. Endast i undantagsfall överförs hela IP-adressen till en Google-server i USA och trunkeras där. På uppdrag av operatören av denna webbplats kommer Google att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, för att skapa rapporter om webbplatsaktivitet och för att tillhandahålla webbplatsoperatören ytterligare tjänster i samband med webbplats- och internetanvändning. IP-adressen som överförs av din webbläsare i samband med Google Analytics slås inte samman med annan Google-data. Du kan vägra att använda cookies genom att välja lämpliga inställningar i din webbläsare; Observera dock att om du gör det kanske du inte kan använda den fullständiga funktionen på denna webbplats. Du kan också hindra Google från att samla in och bearbeta de data som genereras av kakan och relaterar till din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) genom att ladda ner och installera webbläsarinsticksprogrammet tillgängligt under tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = en-GB. Denna webbplats använder Google Analytics med tillägget »anonymizeIp ()«. De sålunda samlade IP-adresserna trunkeras för att eliminera varje direkt hänvisning till en specifik individ. I den utsträckning de uppgifter som samlas in personligen är relaterade till dig kommer en sådan relation att uteslutas utan onödigt dröjsmål och personuppgifterna kommer att raderas omedelbart. Vi använder Google Analytics för att analysera och regelbundet förbättra användningen av vår webbplats. Med hjälp av den förvärvade statistiken kan vi förbättra vårt erbjudande till dig och göra webbplatsen mer intressant för dig som användare. När det gäller undantagsfall när personuppgifter överförs till USA har Google anmält sig till EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Den rättsliga grunden för att använda Google Analytics är artikel 6 (1) (1) GDPR. Tredjepartsinformation: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, Fax: +353 (1) 436 1001. Användarvillkor: www.google.com/analytics/terms/gb. html; sekretessöversikt: www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html; och sekretesspolicy: www.google.de/intl/en/policies/privacy. Denna webbplats använder dessutom Google Analytics för att analysera alla flöden av besökare som utförs via ett användar-ID på alla enheter. Du kan inaktivera analysen över olika enheter av din användning i ditt kundkonto på »Mina data«, »Personliga data«. SOCIALA MEDIER 10. Införlivande av YouTube-videor Vi har införlivat YouTube-videor i vårt online-erbjudande, som sparas på www.youtube.com och kan spelas direkt från vår webbplats. Dessa har alla införlivats i det "utökade dataskyddsläget", dvs. inga uppgifter som rör dig som användare överförs till YouTube om du inte spelar upp videoklippen. Endast om du spelar upp videon överförs data som anges i avsnitt 2. Överföringen av sådana uppgifter ligger utanför vår kontroll. När du besöker webbplatsen informeras YouTube om att du har öppnat motsvarande undersida på vår webbplats. Uppgifterna som anges under avsnitt 3 i denna sekretesspolicy kommer också att överföras. Detta sker oavsett om ett användarkonto på YouTube är tillgängligt genom vilket du är inloggad eller om du inte har något sådant användarkonto. Om du är inloggad på Google kommer dina data att direkt kopplas till ditt konto. Om du inte vill att en sådan koppling ska skapas med din profil på YouTube måste du först logga ut innan du aktiverar knappen. YouTube sparar dina data som användarprofiler och använder dem för reklam och marknadsundersökningsändamål och / eller för att skräddarsy sin webbplats efter användarnas behov. En sådan utvärdering görs särskilt (inklusive för användare som inte är inloggade) för att tillhandahålla behovsbaserad reklam och för att informera andra sociala nätverksanvändare om dina aktiviteter på vår webbplats. Du har rätt att invända mot skapandet av sådana användarprofiler, men måste kontakta YouTube direkt för att kunna utöva denna rättighet. Mer information om syftet och omfattningen av den insamlade informationen och deras behandling av YouTube finns i företagets integritetspolicy. Denna sekretesspolicy innehåller också information om dina motsvarande rättigheter och inställningsalternativ för att skydda din integritet: www.google.de/intl/sv/policies/privacy Google behandlar också dina personuppgifter i USA och har registrerat sig för EU- US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Införlivande av Google Maps Denna webbplats använder Google Maps-tjänsten. Detta gör att vi kan visa interaktiva kartor direkt på vår webbplats och du kan använda denna praktiska kartfunktion. När du besöker webbplatsen informeras Google om att du har öppnat motsvarande undersida på vår webbplats. Uppgifterna som anges under avsnitt 3 i denna sekretesspolicy kommer också att överföras. Detta sker oavsett om ett användarkonto på Google är tillgängligt genom vilket du är inloggad eller om du inte har något sådant användarkonto. Om du är inloggad på Google kommer dina data att direkt kopplas till ditt konto. Om du inte vill att en sådan koppling ska skapas med din profil på Google måste du först logga ut innan du aktiverar knappen. Google sparar dina uppgifter som användarprofiler och använder dem för reklam- och marknadsundersökningsändamål och / eller för att skräddarsy sin webbplats efter användarnas behov. En sådan utvärdering görs särskilt (inklusive för användare som inte är inloggade) för att tillhandahålla behovsbaserad reklam och för att informera andra sociala nätverksanvändare om dina aktiviteter på vår webbplats. Du har rätt att invända mot skapandet av sådana användarprofiler, men måste kontakta Google direkt för att kunna utöva denna rättighet. Ytterligare information om syftet och omfattningen av insamling och behandling av data från plugin-leverantören finns i leverantörens integritetspolicy. De innehåller också information om dina motsvarande rättigheter och inställningsalternativ för att skydda din integritet: www.google.de/intl/sv/policies/privacy Google behandlar också dina personuppgifter i USA och har registrerat sig för EU-USA: s sekretess Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. ANNONSERING PÅ NÄTET 12. Användning av Google Adwords-konvertering Vi använder reklammedietjänsten Google Adwords för att uppmärksamma våra attraktiva erbjudanden på externa webbplatser. Genom att hänvisa till reklamkampanjdata kan vi avgöra framgången för enskilda reklamåtgärder. Därmed ligger vårt intresse i att visa dig reklam som är av intresse för dig, att göra utformningen av vår webbplats mer intressant för dig och att nå en rättvis beräkning av reklamkostnaderna. Dessa reklammedel tillhandahålls av Google via så kallade »annonsservrar«. För detta ändamål använder vi annonsservercookies genom vilka vissa prestandamätvärden, som flashannonsering eller klick från användare, kan mätas. Om du öppnar vår webbplats via en Google-annons lagrar Google Adwords en cookie på din dator. Dessa cookies upphör vanligtvis efter 30 dagar och är inte avsedda att användas för att identifiera dig personligen. Länkat till denna cookie, ett unikt cookie-ID, antalet annonsvisningar per placering (frekvens), den senaste visningen (relevant för konverteringar efter visning), samt bortvalsinformation (en anmärkning som användaren inte vill adresseras längre) sparas vanligtvis. Dessa cookies gör det möjligt för Google att känna igen din webbläsare. Om en användare besöker vissa sidor på en Adwords-kunds webbplats och cookien som lagras på deras dator ännu inte har löpt ut kan Google och kunden upptäcka att användaren klickade på annonsen och omdirigerades till sidan i fråga. Varje Adwords-kund tilldelas en annan cookie. Cookies kan därför inte spåras via AdWords-kunders webbplatser. Vi samlar inte in och / eller behandlar inga personuppgifter under de ovannämnda reklamåtgärderna. Vi får bara statistiska utvärderingar från Google. På grundval av dessa utvärderingar kan vi identifiera vilka av de reklamåtgärder som används är särskilt effektiva. Vi får inga ytterligare uppgifter från användningen av reklammediet och i synnerhet kan vi inte identifiera användarna på grundval av denna information. Genom de marknadsföringsverktyg som används skapar din webbläsare automatiskt en direktanslutning till Googles server. Eftersom vi inte har någon kontroll över omfattningen och den vidare användningen av de data som samlas in av Google genom att använda detta verktyg, baseras informationen som följer på vår kunskapsnivå som den ser ut: Genom att införliva AdWords-konvertering får Google information om att du besökte respektive del av vår webbplats eller klickade på någon av våra annonser. Förutsatt att du är registrerad med en tjänst som tillhandahålls av Google kan Google associera besöket till ditt konto. Även om du inte är registrerad hos Google eller inte har loggat in är det möjligt att leverantören lär sig och lagrar din IP-adress. Det finns flera sätt för dig att förhindra deltagande i denna spårningsprocess:
  • genom att justera din webbläsarprogramvara i enlighet med detta, särskilt - - genom att undertrycka cookies från tredje part, kommer du inte att få några annonser från tredje part;
  • genom att inaktivera cookies för omvandlingsspårning genom att ställa in din webbläsare för att blockera cookies från domänen »www.googleadservices.com«, www.google.com/settings/ads, vilket leder till att denna inställning raderas när du tar bort dina cookies.
  • genom att inaktivera de intressebaserade annonserna hos leverantörerna, som har anmält sig till självregleringskampanjen "Om annonser", genom att gå till länken www.aboutads.info/choices, men denna inställning kommer att raderas om du tar bort dina cookies ;
  • genom att permanent inaktivera cookies i Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome-webbläsaren genom att gå till länken www.google.com/settings/ads/plugin. Vi vill påpeka att det kan leda till att du inte kan använda alla funktionerna i detta erbjudande.
Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är punkt (f) i Art. 6 (1) (1) GDPR. Ytterligare information om datasäkerhet hos Google finns på: policies.google.com/privacy?hl=sv och services.google.com/sitestats/en.html. Alternativt kan du besöka nätverksannonseringsinitiativets (NAI) webbplats på www.networkadvertising.org. Google har anmält sig till EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 13. remarketing Förutom AdWords-omvandling använder vi Google Remarketing-programmet. Det här är en process genom vilken vi strävar efter att närma dig igen. Applikationen låter dig se våra annonser efter att du besökt vår webbplats när du fortsätter att använda Internet. Detta görs genom cookies lagrade i din webbläsare genom vilket ditt användarbeteende när du besöker olika webbplatser registreras och utvärderas av Google. På så sätt kan Google upptäcka det senaste besöket du gjorde på vår webbplats. Enligt Google slås ingen av personuppgifterna om dig som samlas in under remarketingprocessen, och som eventuellt kan lagras av Google, sammanfogas med annan data. I synnerhet används pseudonymisering i remarketing, enligt Google.  

nyhetsbrev Prenumerera

Registrera dig för abonnemang våra affärs nyheter och tekniska information om våra produkter och tjänster.

keyboard_arrow_up