GDPR - Gizlilik Politikamız

  Kişisel Veri Koruma Politikası Web sitemizi ziyaret ettiğinizde kişisel verilerinizin korunması bizim için büyük önem taşımaktadır. Gizliliğinizi ve özel verilerinizi koruyoruz. Kişisel verilerinizi, bu veri koruma hükümlerinin içeriğinin yanı sıra geçerli veri koruma düzenlemelerine, özellikle Genel Veri Koruma Yönetmeliği, eGizlilik Yönetmeliği, Kişisel Verilerin Korunması Yasası (Kanun 101/2000 Coll. Çek Cumhuriyeti yasalarına dahil edilmiştir). Bu veri koruma hükümleri, sizinle ilgili topladığımız, işlediğimiz ve kullandığımız kişisel verileri yönetir. Bu nedenle, aşağıda ana hatları verilen açıklamaları büyük bir dikkatle okumanızı rica ediyoruz. 1. Kişisel verilerin toplanması hakkında bilgi Aşağıda, ziyaretçiler web sitemizi kullandığında kişisel verileri nasıl topladığımız hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Kişisel veriler, kişisel olarak sizinle ilişkilendirilebilen verilerdir, örneğin adınız, adresiniz, e-posta adresleriniz, kullanıcı davranışınız. Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) Madde 4 (7) uyarınca kontrolör, CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Czech Republis, gdpr (at) czechbrewerysystem.com şirketidir. Veri koruma görevlimizle gdpr (at) czechbrewerysystem.com e-posta adresinden veya posta adresimizden »Attn data protection officer« ibaresini ekleyerek iletişime geçebilirsiniz. Bizimle e-posta veya bir iletişim formu aracılığıyla iletişime geçtiğinizde, ilettiğiniz veriler (e-posta adresiniz ve varsa adınız ve / veya telefon numaranız) sorularınızı yanıtlamak için sunucumuza kaydedilecektir. . Bu bağlamda biriken verileri, artık kaydedilmeleri için gerekli olmadığında sileceğiz veya verilerin korunmasını gerektiren mevcut herhangi bir yasal yükümlülük olması durumunda bunların işlenmesini kısıtlayacağız. Teklifimizin bir parçası olarak bireysel özellikler sağlama sürecinde, bizimle işbirliği yapan hizmet sağlayıcılara güvenirsek veya verilerinizi reklam amacıyla kullanmak istersek, sizi ilgili süreçler hakkında aşağıda ayrıntılı olarak bilgilendireceğiz. Aynı zamanda, bu tür verilerin saklanma zamanı ile ilgili olarak belirlenen kriterleri de belirleyeceğiz. 2. haklarınız Topladığımız kişisel verilerinizle ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinize erişim hakkı,
  • Kişisel verilerinizi düzeltme veya silme hakkı,
  • Kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlama hakkı,
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkı,
  • Kişisel verilerinizin taşınabilirliği hakkı.
Ayrıca, kişisel verilerinizin şirketimiz tarafından işlenmesiyle ilgili şüpheleriniz varsa, veri korumasından sorumlu bir denetleme makamına şikayette bulunma hakkınız vardır. 3. Web sitemizi ziyaret ederken kişisel verilerin toplanması Web sitemizi yalnızca bir bilgi kaynağı olarak ziyaret ettiğinizde, yani kaydolmaz ve giriş yapmazsanız veya başka bir bilgi iletmezseniz, yalnızca tarayıcınızın sunucumuza ilettiği kişisel verileri toplayacağız. Web sitemizi görüntülemeye karar verdiğinizde, web sitemizi görüntülemek ve güvenli ve sağlam olmasını sağlamak için teknik nedenlerden dolayı aşağıdaki verileri toplarız (yasal dayanak: 6 (1) GDPR Maddesinin (f) maddesi):
  • Cihazınızın IP adresi
  • Talebin tarihi ve saati
  • Greenwich Saati (GMT) ile saat farkı
  • İsteğin içeriği (belirli sayfa)
  • Erişim durumu / HTTP durum kodu
  • İletilen veri hacmi
  • İsteğin geldiği web sitesi
  • Tarayıcı türü
  • İşletim sistemi ve kullanıcı arayüzü
  • Tarayıcı yazılımının dili ve sürümü.
Yukarıda belirtilen verilere ek olarak, web sitemizi kullandığınızda çerezler bilgisayarınızın belleğinde saklanacaktır. Çerezler, sabit sürücünüzde depolanan ve kullandığınız tarayıcıya atanan ve belirli bilgilerin çerezin yerleştirileceği konuma akmasını sağlayan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, programları çalıştıramaz veya bilgisayarınıza virüs aktaramaz. Web sitemizin size daha kullanıcı dostu ve etkili bilgiler sunmasına hizmet ederler. Çerez kullanımı: Bu web sitesi aşağıda listelenen çerez türlerini kullanır. Doğaları ve işlevleri aşağıda eşit olarak açıklanmıştır:
  • Geçici çerezler
  • Kalıcı çerezler
Tarayıcıyı kapattığınızda geçici çerezler otomatik olarak silinir. Bu çerez grubu özellikle oturum çerezlerini içerir. Bunlar, tarayıcınızdan gelen çeşitli isteklerin ortak bir oturuma atanabileceği sözde bir oturum kimliği depolar. Web sitemize döndüğünüzde bilgisayarınızın tanınmasını sağlarlar. Oturum çerezleri, oturumu kapattığınızda veya tarayıcıyı kapattığınızda silinir. Kalıcı çerezler, önceden tanımlanmış bir sürenin ardından otomatik olarak silinir ve bu, çereze bağlı olarak değişebilir. Bu çerezleri istediğiniz zaman tarayıcınızın güvenlik ayarlarına gidip “çerez sil” seçeneğini seçerek silebilirsiniz. Tarayıcı ayarlarınızı kişisel tercihlerinize göre yapılandırabilir ve örneğin üçüncü taraf çerezlerini veya tüm çerezleri reddedebilirsiniz. Bununla birlikte, bunu yapmanın web sitemizdeki tüm işlevleri kullanamayacağınız anlamına gelebileceğini belirtmek isteriz. Web sitemizde bir hesabınız olması durumunda sonraki ziyaretleri belirlemek için çerezler kullanıyoruz. Etkin çerezler olmadan, her ziyaretinizde tekrar oturum açmanız gerekecektir. 4. Web sitemizdeki diğer fonksiyonlar ve teklifler Web sitemizin yalnızca bir bilgi kaynağı olarak kullanılmasına ek olarak, ilginizi çekebilecek çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bunlardan yararlanmak için, tipik olarak söz konusu hizmeti sağlamak için kullandığımız ve yukarıda belirtilen veri işleme ilkelerinin geçerli olduğu ek kişisel veriler sağlamanız gerekecektir. Bazı durumlarda, verilerinizi işlemek için harici hizmet sağlayıcıları kullanırız. Bu sağlayıcılar dikkatlice seçilmekte ve tarafımızdan görevlendirilmektedir, talimatlarımıza uymakla yükümlüdür ve düzenli aralıklarla denetlenir. Ayrıca, özel promosyonlar, yarışmalar, sözleşmeler veya benzer hizmetler sunmak için diğer ortaklarla işbirliği içinde çalışırken kişisel verilerinizi üçüncü taraflara iletebiliriz. Kişisel verilerinizi verdiğinizde veya aşağıda bulunan tekliflerin açıklamalarını okuyarak bu işlemle ilgili daha fazla ayrıntı elde edeceksiniz. Hizmet sağlayıcılarımız veya ortaklarımız Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) dışındaki bir ülkede bulunuyorsa, bu durumun sonuçlarını bireysel teklifin açıklamasında size bildireceğiz. 5. Verilerinizin işlenmesine izin verme veya itiraz etme hakkı Verilerinizin işlenmesine daha önce izin verdiyseniz, bu izni istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Onayınızı geri çekmeniz, böyle bir kararınızı bize bildirdikten sonra kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuka uygunluğunu etkileyecektir. Kişisel verilerinizi işlememiz, çıkarlarınızın ağırlığına dayandığı ölçüde, kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz. Diğer şeylerin yanı sıra, aşağıdaki işlevlerin açıklamasında açıkladığımız sizinle bir sözleşmeyi yerine getirmek için işlemenin gerekli olmaması durumudur. Bu tür bir itiraz hakkını kullanırken, kişisel verilerinizi kabul ettiğiniz şekilde işlemememizin nedenlerini belirtmenizi rica ederiz. İtirazınız haklıysa, durumu gözden geçirecek ve verilerinizin işlenmesini durduracağız veya değiştireceğiz ya da verileri işlemeye devam etmeniz için size zorlayıcı meşru gerekçelerimizi sunacağız. Söylemeye gerek yok, kişisel verilerinizin reklam amaçlı ve veri analizi için işlenmesine ilişkin onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. İtiraz hakkınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen şu adresle iletişime geçin: CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Czech Republis, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. İnternet mağazamızın kullanımı İnternet mağazamız aracılığıyla sipariş vermek isterseniz, siparişinizi işleme koymak için ihtiyaç duyduğumuz sizinle ilgili kişisel verileri içeren bir sözleşme yapmanız gerekecektir. Sözleşmeleri işlemek için gerekli olan zorunlu veriler uygun şekilde işaretlenir; diğer tüm veriler gönüllü olarak sağlanır. Siparişinizi işlemek için sağladığınız verileri kullanırız. Bu, ödeme ayrıntılarınızın ana bankamıza iletilmesini de içerebilir. Bunun yasal dayanağı Sanatın (b) Maddesidir. 6 (1) (1) GDPR. Gelecekte yapacağınız herhangi bir satın alma işlemi için verilerinizi saklayabileceğimiz kendi isteğinize göre bir müşteri hesabı oluşturabilirsiniz. »Hesabım« altında bir hesap oluşturduğunuzda, sağladığınız veriler geri alınabilir etkiyle saklanır. Kullanıcı hesabınız dahil diğer tüm veriler, müşteri bölümüne giderek her zaman silinebilir. Ayrıca, ürün yelpazemizdeki ilginç ürünleri size bildirmek veya size teknik bilgi içeren e-postalar göndermek için sağladığınız verileri işleyebiliriz. Ticaret ve vergi kanunu düzenlemeleri, adresinizi, ödeme ve sipariş ayrıntılarınızı on yıl süreyle saklamamızı gerektirmektedir. Bununla birlikte, verilerinizin işlenmesini iki yıl sonra kısıtlıyoruz, yani verileriniz yalnızca yasal görevlerimize uymamız için kullanılıyor. Üçüncü şahısların kişisel verilerinize, özellikle saklanan mali verilere yetkisiz erişimini önlemek için, sipariş süreci TLS teknolojisi kullanılarak şifrelenir. 7. PayPal ödeme servisi PayPal, PayPal Kredisi yoluyla veya PayPal otomatik ödeme hizmetini kullanarak veya - teklif edilirse - PayPal aracılığıyla »faturaya göre ödeme« yoluyla ödeme işlemlerinin sınırları dahilinde, ödeme ayrıntılarınızı PayPal'a (Avrupa) S.à rl et Cie, SCA, 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Lüksemburg (bundan böyle »PayPal« olarak anılacaktır). Seçilen yöntemin PayPal kullanarak kredi kartıyla ödeme, PayPal otomatik ödeme hizmetiyle veya - teklif edilirse - PayPal aracılığıyla »fatura üzerine ödeme« ile ilgili olması durumunda PayPal, www.paypal kredi kontrolü yapma hakkını saklı tutar. .com / en / webapps / mpp / ua / privacy-full? locale.x = en_GB # rAnnex. PayPal, ilgili ödeme yöntemini sağlayıp sağlamayacağına karar vermek için, varsayılan bir ödeme varsayılanının istatistiksel olasılığı ile ilgili kredi kontrolünün bulgularını kullanır. Kredi kontrolü, olasılık değerlerini (sözde puan değerleri) gerektirebilir. Puan değerleri kredi sorgulamasının bulgularına dahil edilirse, bunlar bilimsel olarak kabul edilmiş matematiksel ve istatistiksel bir sürece dayanır. Diğer şeylerin yanı sıra, adres bilgileriniz puan değerleri hesaplanırken dahil edilecektir. PayPal ayrıca verilerinizi diğer tarafların yanı sıra bilinen üçüncü taraflara (bankalar, e-hizmet sağlayıcıları, hizmet ortakları ve aynı zamanda denetçiler, analiz hizmetleri, kredi sorgulama ajansları, pazarlama ortakları, bulut hizmeti sağlayıcıları, yeniden hedefleme sağlayıcıları, bağlı kuruluşlara) iletme hakkına sahiptir. şirketler) ve isimsiz üçüncü şahıslara Kullanılan kredi sorgulama ajansları dahil olmak üzere daha fazla veri gizliliği bilgisi PayPal'ın gizlilik politikasında bulunabilir: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Bunun yasal dayanağı Sanatın (b) Maddesidir. 6 (1) (1) GDPR. 8. Amazon ödeme servisi Amazon ödeme yoluyla ödeme yaparken, ödeme ayrıntılarınızı ilk olarak ödeme işleme sürecinin bir tarafı olarak Amazon Payments Europe sca'ya ve ikinci olarak üçü de 5 adresinde bulunan Amazon EU SARL, Amazon Services Europe SARL ve Amazon Media EU SARL'ye iletiriz. , Rue Plaetis L 2338 Lüksemburg (bundan sonra »Amazon Payments«). Amazon Payments, kredi kontrolü yapma hakkını saklı tutar. Amazon Payments, ilgili ödeme yönteminin sağlanıp sağlanmayacağını belirlemek için, varsayılan bir ödeme temerrütüne ilişkin istatistiksel olasılıkla ilgili kredi kontrolünün bulgularını kullanır. Kredi kontrolü, olasılık değerlerini (sözde puan değerleri) gerektirebilir. Puan değerleri kredi sorgulamasının bulgularına dahil edilirse, bunlar bilimsel olarak kabul edilmiş matematiksel ve istatistiksel bir sürece dayanır. Diğer şeylerin yanı sıra, adres bilgileriniz puan değerleri hesaplanırken dahil edilecektir. Amazon Payments ayrıca, verilerinizi diğer tarafların yanı sıra isimsiz üçüncü taraflara (bankalar, e-hizmet sağlayıcıları, hizmet ortakları, aynı zamanda denetçiler, analiz hizmetleri, kredi sorgulama ajansları, pazarlama ortakları, bulut hizmeti sağlayıcıları, yeniden hedefleme sağlayıcıları) iletme hakkına sahiptir. Bağlı şirketler). Kullanılan kredi sorgulama ajansları dahil olmak üzere daha fazla veri gizliliği bilgisi Amazon Payments'ın gizlilik bildiriminde bulunabilir: pay.amazon.com/uk/help/201751600 Bunun yasal dayanağı Sanatın (b) Maddesidir. 6 (1) (1) GDPR. ANALİTİK HİZMETLER 9. Google Analytics’in Kullanımı Bu web sitesi, Google lnc tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. ("Google"). Google Analytics, web sitesinin siteyi nasıl kullandığınızı analiz etmesine yardımcı olmak için bilgisayarınıza yerleştirilen metin dosyaları olan »çerezler« kullanır. Çerez tarafından web sitemizi kullanımınızla ilgili oluşturulan bilgiler, Google'ın ABD'deki sunucularına iletilir ve burada saklanır. Bununla birlikte, bu web sitesinde IP anonimleştirme etkinleştirilirse, Google IP adresinizi Avrupa Birliği Üye Devletleri veya diğer imzacı devletlerde Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması'na önceden kesecektir. Yalnızca istisnai durumlarda, tam IP adresi ABD'deki bir Google sunucusuna iletilecek ve orada kesilecektir. Bu web sitesinin operatörü adına, Google bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar oluşturmak ve web sitesi operatörüne web sitesi ve İnternet kullanımıyla ilişkili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır. Google Analytics bağlamında tarayıcınız tarafından iletilen IP adresi diğer Google verileriyle birleştirilmez. Tarayıcınızda uygun ayarları seçerek çerez kullanımını reddedebilirsiniz; ancak, bunu yaparsanız, bu web sitesinin tüm işlevlerini kullanamayabileceğinizi lütfen unutmayın. Ayrıca, tools.google.com/dlpage/gaoptout adresinde bulunan tarayıcı eklentisini indirip kurarak Google'ın çerez tarafından oluşturulan verileri toplamasını ve işlemesini ve web sitesini kullanımınızla ilgili (IP adresiniz dahil) önleyebilirsiniz. hl = en-GB. Bu web sitesi, »anonymizeIp ()« uzantısıyla Google Analytics kullanmaktadır. Bu şekilde toplanan IP adresleri, belirli bir kişiye herhangi bir doğrudan referansı ortadan kaldırmak için kesilir. Kişisel olarak toplanan verilerin sizinle ilgili olduğu ölçüde, bu tür bir ilişki gereksiz gecikmeler olmaksızın hariç tutulacak ve kişisel veriler derhal silinecektir. Web sitemizin kullanımını analiz etmek ve düzenli olarak iyileştirmek için Google Analytics kullanıyoruz. Elde edilen istatistikleri kullanarak size sunduğumuz teklifi iyileştirebilir ve web sitesini kullanıcı olarak sizin için daha ilginç hale getirebiliriz. Kişisel verilerin ABD'ye aktarıldığı istisnai durumlarla ilgili olarak, Google, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework adresindeki AB-ABD Gizlilik Kalkanı'na kaydolmuştur. Google Analytics'i kullanmanın yasal dayanağı GDPR Madde 6 (1) (1) Madde (f) 'dir. Üçüncü taraf bilgileri: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda, Faks: +353 (1) 436 1001. Hizmet şartları: www.google.com/analytics/terms/gb. html; gizliliğe genel bakış: www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html; ve gizlilik politikası: www.google.de/intl/en/policies/privacy. Bu web sitesi ayrıca, bir kullanıcı kimliği aracılığıyla gerçekleştirilen ziyaretçi akışlarını tüm cihazlarda analiz etmek için Google Analytics'i kullanır. Müşteri hesabınızda kullanımınızın cihazlar arası analizini »Verilerim«, »Kişisel bilgiler« altında devre dışı bırakabilirsiniz. SOSYAL MEDYA 10. YouTube videolarının birleştirilmesi Www.youtube.com adresinde kaydedilen ve doğrudan web sitemizden oynatılabilen çevrimiçi teklifimize YouTube videolarını dahil ettik. Bunların tümü »genişletilmiş veri koruma modu« ile birleştirilmiştir, yani videoları oynatmazsanız kullanıcı olarak sizinle ilgili hiçbir veri YouTube'a aktarılmaz. Yalnızca videoyu oynatırsanız Bölüm 2'de belirtilen veriler aktarılacaktır. Bu tür verilerin aktarımı bizim kontrolümüz dışındadır. Web sitesini ziyaret ettiğinizde, YouTube web sitemizdeki ilgili alt sayfaya eriştiğiniz konusunda bilgilendirilir. Bu gizlilik politikasının 3. Bölümünde belirtilen veriler de iletilecektir. Bu, YouTube'da oturum açtığınız bir kullanıcı hesabının kullanılabilir olup olmadığına veya böyle bir kullanıcı hesabınızın olmamasına bakılmaksızın gerçekleşir. Google'da oturum açtıysanız, verileriniz doğrudan hesabınızla ilişkilendirilecektir. YouTube'daki profilinizle böyle bir ilişkilendirme yapılmasını istemiyorsanız, düğmeyi etkinleştirmeden önce oturumu kapatmanız gerekir. YouTube, verilerinizi kullanıcı profilleri olarak kaydeder ve bunları reklam ve pazar araştırması amacıyla ve / veya web sitesini kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre uyarlamak için kullanır. Bu tür bir değerlendirme, özellikle ihtiyaçlara dayalı reklamcılık sağlamak ve diğer sosyal ağ kullanıcılarını web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek için (oturum açmamış kullanıcılar dahil) yapılır. Bu tür kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkınız vardır, ancak bu hakkı kullanmak için doğrudan YouTube ile iletişime geçmeniz gerekir. Toplanan verilerin amaçları ve kapsamı ve bunların YouTube tarafından işlenmesi hakkında daha fazla bilgi şirketin gizlilik politikasında bulunabilir. Bu gizlilik politikası ayrıca, gizliliğinizi korumak için ilgili haklarınız ve ayar seçenekleriniz hakkında bilgi içerir: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google ayrıca kişisel verilerinizi ABD'de işler ve AB'ye kaydolmuştur. ABD Gizlilik Kalkanı, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Google Haritalar’ın Kurulması Bu web sitesi Google Maps hizmetini kullanır. Bu, etkileşimli haritaları doğrudan web sitemizde görüntülememizi ve bu kullanışlı haritalar özelliğini kullanmanızı sağlar. Web sitesini ziyaret ettiğinizde, Google, web sitemizdeki ilgili alt sayfaya eriştiğiniz konusunda bilgilendirilir. Bu gizlilik politikasının 3. Bölümünde belirtilen veriler de iletilecektir. Bu, Google'da oturum açtığınız bir kullanıcı hesabının mevcut olup olmadığına veya böyle bir kullanıcı hesabına sahip olmadığınızdan bağımsız olarak gerçekleşir. Google'da oturum açtıysanız, verileriniz doğrudan hesabınızla ilişkilendirilecektir. Google'daki profilinizle böyle bir ilişki kurulmasını istemiyorsanız, düğmeyi etkinleştirmeden önce oturumu kapatmanız gerekir. Google, verilerinizi kullanıcı profilleri olarak kaydeder ve bunları reklam ve pazar araştırması amacıyla ve / veya web sitesini kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre uyarlamak için kullanır. Bu tür bir değerlendirme, özellikle ihtiyaçlara dayalı reklamcılık sağlamak ve diğer sosyal ağ kullanıcılarını web sitemizdeki faaliyetleriniz hakkında bilgilendirmek için (oturum açmamış kullanıcılar dahil) yapılır. Bu tür kullanıcı profillerinin oluşturulmasına itiraz etme hakkınız vardır, ancak bu hakkı kullanmak için doğrudan Google ile iletişime geçmeniz gerekir. Eklenti sağlayıcı tarafından verilerin toplanması ve işlenmesinin amacı ve kapsamı hakkında daha fazla bilgi, sağlayıcının gizlilik politikalarında bulunabilir. Ayrıca, gizliliğinizi korumak için ilgili haklarınız ve ayar seçenekleriniz hakkında bilgiler de içerir: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google ayrıca kişisel verilerinizi ABD'de işler ve AB-ABD Gizliliğine kaydolmuştur. Kalkan, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. ONLINE REKLAM 12. Google Adwords Dönüşümünün Kullanımı İlgi çekici tekliflerimize harici web sitelerinde dikkat çekmek için reklam medya hizmeti Google Adwords kullanıyoruz. Reklam kampanyası verilerine referans vererek, bireysel reklam önlemlerinin başarısını belirleyebiliriz. Bunu yaparken, ilgilendiğimiz reklamları size göstermek, web sitemizin tasarımını sizin için daha ilginç hale getirmek ve reklam maliyetlerinin adil bir şekilde hesaplanmasına ulaşmakla ilgileniyoruz. Bu reklam araçları, Google tarafından sözde »reklam sunucuları« aracılığıyla sağlanır. Bu amaçla, flash reklamlar veya kullanıcılar tarafından yapılan tıklamalar gibi belirli performans ölçütlerinin ölçülebildiği reklam sunucusu çerezleri kullanırız. Web sitemize bir Google reklamı aracılığıyla erişirseniz, Google Adwords bilgisayarınıza bir çerez kaydedecektir. Bu tanımlama bilgileri genellikle 30 gün sonra sona erer ve sizi kişisel olarak tanımlamaya yönelik değildir. Bu çereze bağlı, benzersiz bir çerez kimliği, yerleşim başına reklam gösterimi sayısı (sıklık), son gösterim (görüntüleme sonrası dönüşümlerle ilgili) ve ayrıca devre dışı bırakma bilgileri (kullanıcının istemediği bir not) artık ele alınacak) tipik olarak kaydedilir. Bu çerezler, Google'ın İnternet tarayıcınızı tanımasını sağlar. Bir kullanıcı, bir Adwords müşterisinin web sitesinin belirli sayfalarını ziyaret ederse ve bilgisayarında depolanan çerezin süresi henüz dolmamışsa, Google ve müşteri, kullanıcının reklamı tıkladığını ve söz konusu sayfaya yönlendirildiğini tespit edebilecektir. Her bir Adwords müşterisine farklı bir çerez atanır. Çerezler, bu nedenle AdWords müşterilerinin web siteleri aracılığıyla izlenemez. Yukarıda belirtilen reklam önlemleri sırasında herhangi bir kişisel veri toplamıyoruz ve / veya işlemiyoruz. Yalnızca Google tarafından sağlanan istatistiksel değerlendirmeleri alıyoruz. Bu değerlendirmelere dayanarak, kullanılan reklamcılık önlemlerinden hangilerinin özellikle etkili olduğunu belirleyebiliriz. Reklam medyasının kullanımından başka veri almayız ve özellikle kullanıcıları bu bilgilere dayanarak tanımlayamayız. Kullanılan pazarlama araçları aracılığıyla, tarayıcınız otomatik olarak Google sunucusuyla doğrudan bağlantı kurar. Bu aracın kullanılması yoluyla Google tarafından toplanan verilerin kapsamı ve daha sonraki kullanımı üzerinde hiçbir kontrolümüz olmadığından, aşağıdaki bilgiler mevcut haliyle bilgi düzeyimize dayanmaktadır: AdWords dönüşümünü dahil ederek, Google web sitemizin ilgili bölümünü ziyaret ettiğiniz veya reklamlarımızdan birine tıkladığınız bilgiler. Google tarafından sağlanan bir hizmete kayıtlı olmanız koşuluyla, Google ziyareti hesabınızla ilişkilendirebilir. Google'a kayıtlı olmasanız veya giriş yapmamış olsanız bile, sağlayıcının IP adresinizi öğrenmesi ve saklaması mümkündür. Bu izleme sürecine katılımınızı önlemenin birkaç yolu vardır:
  • tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak, özellikle - - üçüncü taraf çerezlerini engelleyerek, herhangi bir üçüncü taraf reklamı almayacaksınız;
  • tarayıcınızı, »www.googleadservices.com«, www.google.com/settings/ads etki alanından gelen çerezleri engelleyecek şekilde ayarlayarak dönüşüm izleme çerezlerini devre dışı bırakarak, bu ayar çerezleri silerken silinmesine neden olur;
  • »Reklamlar Hakkında« kendi kendini düzenleme kampanyasına kaydolmuş olan sağlayıcıların ilgi alanına dayalı reklamlarını devre dışı bırakarak, www.aboutads.info/choices bağlantısına giderek, çerezlerinizi silerseniz bu ayar silinir ;
  • Firefox, Internet Explorer veya Google Chrome tarayıcınızdaki çerezleri kalıcı olarak devre dışı bırakarak www.google.com/settings/ads/plugin bağlantısını ziyaret ederek. Ancak, bunu yapmanın bu teklifin tüm özelliklerini kullanamayacağınız sonucunu verebileceğini belirtmek istiyoruz.
Verilerinizin işlenmesi için yasal dayanak, Sanat (f) noktasıdır. 6 (1) (1) GDPR. Google’daki veri gizliliği hakkında daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: policy.google.com/privacy?hl=en ve services.google.com/sitestats/en.html. Alternatif olarak, www.networkadvertising.org adresindeki Network Advertising Initiative (NAI) web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Google, AB-ABD Gizlilik Kalkanı'na (www.privacyshield.gov/EU-US-Framework) üye oldu. 13. Yeniden pazarlama AdWords Dönüşüm’e ek olarak, Google Yeniden Pazarlama uygulamasını kullanıyoruz. Bu, size tekrar yaklaşmayı hedeflediğimiz bir süreç. Uygulama, interneti kullanmaya devam ederken sitemizi ziyaret ettikten sonra reklamlarımızı görmenizi sağlar. Bu, çeşitli web sitelerini ziyaret ederken kullanım davranışınızın Google tarafından kaydedildiği ve değerlendirildiği tarayıcınızda saklanan çerezler aracılığıyla yapılır. Bu şekilde, Google web sitemize yaptığınız son ziyareti tespit edebilmektedir. Google’a göre, yeniden pazarlama sürecinde toplanan ve potansiyel olarak Google tarafından depolanabilecek kişisel verilerinizden hiçbiri diğer verilerle birleştirilmez. Özellikle, Google’a göre yeniden pazarlamada takma adlandırma kullanılır.  
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Çek Cumhuriyeti
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420 735-176-071
  • + 420 732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Bira fabrikaları, küçük zanaat bira fabrikaları, mikro bira fabrikaları, fermentasyon tankları ve tüm profesyonel bira üretim ekipmanlarının üretimi. Meyve alkollü içki üretimi için teknolojiler - cider. Avrupa kalite materyalleri, Çek garantilidir.

Bülten Abone

Abonelik için kayıt olun bizim iş haberlerimiz ve ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında teknik bilgiler.

keyboard_arrow_up