Чешкиот пиварници систем

За нашата компанија

Чешката мини пиварница е заштитна марка на компанијата Чешка пиварница систем sro Оваа компанија е чешки производител на пиварници и индустриски линии за производство на пиво, вино и други газирани пијалаци. Ние произведуваме опрема за производство на пијалаци врз основа на традиционална и модерна чешка концепција. Главна мисија на компанијата е да се шири репутацијата на високо квалитетно чешко пиво, чешки пиварници и други традиционални линии за производство на пијалаци ширум светот. Нашиот тим за дизајн и производство нуди изградба и модернизација на пиварници и микробранови. Ние исто така произведуваме специјални садови од нерѓосувачки челик (резервоари за притисок, контејнери со ладилници, садови со агитатори, контејнери за одгледување на квасец и сл.). Исто така, нудиме и проекти за проекти за нови пивари или за реконструкција на постојни пиварници и производствени линии за пиво или јаболковина, услуги и консултации за производители на пиво, вино и пијалоци. Индустријата за пиварници и опрема за пијалаци произведена од чешкиот пиварница систем се инсталирани во Шведска, Холандија, Норвешка, Ирска, Велика Британија, Финска, Франција, Белгија, Швајцарија, Полска, Малезија, Кореја, Јапонија, Русија и во многу други земји во светот.

Погледнете ги нашите референци ...

Нашиот тим

Запознајте го нашиот тим, кој е одговорен за понудените производи, нивниот развој, квалитет и деловни активности на нашата компанија.

Алеш Јакимов
Алеш Јакимов
Извршен директор и ко-сопственик
Алекс е ко-сопственик и извршен директор на компанијата. Тој ја изградил нашата компанија и го водеше од почеток до денес. Неговата работа е развој на нови производи, маркетинг, обука на вработените, градење на имиџ на компанијата и обезбедување висок квалитет на сите производи и услуги. Алекс е исто така продуцент менаџер и овој веб дизајнер. Можете да го повикате за општи прашања на англиски, руски, чешки, полски или напишете го на било кој јазик.
Алена Мачу
Алена Мачу
Менаџер за продажба
Елен е нашиот главен менаџер на продажба. Таа знае за сите наши производи и може да подготви добра понуда за сите клиенти според нивните индивидуални барања. Јави се ако сакаш да ни побараш параметри од нашите производи или треба да подготвиш нова понуда за системи за производство на пиво или јаболка. Таа ќе разговара со вас за сè што е потребно за купување само квалитетна опрема од нас. Зборува англиски, руски, германски, чешки, словачки и полски.
Павел Штенцел
Павел Штенцел
Помошник за продажба
Пол е задолжен за продажба на нашите производи и промоција на продажбата. Тој е искусен специјалист во системи за производство на пиво и јаболковина. Тој е оној кој ја подготвува техничката документација за креирање на понудите за потрошувачите, пресметката на сите потребни технички параметри. Тој гарантира дека секој клиент добива уред или собрание со избалансирани параметри. Можете да го напишете на англиски, руски, чешки или на било кој друг јазик.
Czech Brewery System s.r.o. - Производство на пиварници, мала занаетчиска пиварница, микро пиварници, ферментациски резервоари и сите професионални опрема за производство на пиво. Технологии за производство на овошни алкохолни пијалоци - cider. Европски квалитетни материјали, Чешка работи со гаранција.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up
КБС - Навигација
Икона на десното мени