производство

Пиварници | Линии за производство на пиво

Нашето главно портфолио на производство - комплетни комплети на линии за производство на пиво. Занает пиварници, microbreweries, ресторан пиварници, индустриски мали пивари. Ние произведуваме мали пиварници наменети за годишно производство од 3,800 до 16,200,000 литри пиво. Ние ги нудиме најмалите пиварници за производство на домашно пиво и занаетчиски пиварници за пабови и ресторани, како и моќни индустриски пивари за ефикасно производство на пиво во средни и големи количини. Повеќето од нашите пиварници се опремени со едноставен систем за рачна контрола, minibreweries со поголем капацитет за производство се опремени со автоматски систем за контрола.

Цидер | Производствени линии

Ние произведуваме комплетни комплети на производни линии за овошни алкохолни пијалаци. Два различни типови - модуларни производни линии и професионални производствени линии. Сите производни линии се опремени со професионални уреди - опрема за обработка на овошје, резервоари за ферментација, евентуално опрема за полнење на кед и шишиња. Единствената технологија за комбинирање на производство на пиво и јаболка на заедничка заедничка опрема овозможува целосно користење на линијата за пијалаци во текот на целата година за производство на два вида пијалаци.

Опрема за производство на пиво и јаболка - компоненти

Професионална опрема за производство на алкохолни пијалоци: резервоари за производство на пиво, резервоари за ферментација на овошни пијалаци, машини за варена пијалак, фланери и преси за овошје, ферментатори под притисок и под притисок, опрема за ладење и греење, машини за полнење пијалоци во шишиња и бочви, , опрема за екстракција на хмел во пиво, мерење на температурата и системи за контрола и сè што ви е потребно за ефикасно производство на пиво, јаболкови или слични газирани алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Услуги за производители на пиво и јаболковина

Услуги за производители на пиво и јаболковина. Основни пиварница (или куќичка) клиент проект консултации и анализи. Инженерство, проект и дизајн работа. Инсталација на пиварници и сидра куќи. Професионален надзор за инсталација. Реконструкција и модернизација на пиварницата и линиите за производство на пијалаци. Помош при стартување на микробранови. Набавка на суровини за производство на пиво и пијалаци.
Czech Brewery System s.r.o. - Производство на пиварници, мала занаетчиска пиварница, микро пиварници, ферментациски резервоари и сите професионални опрема за производство на пиво. Технологии за производство на овошни алкохолни пијалоци - cider. Европски квалитетни материјали, Чешка работи со гаранција.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up
КБС - Навигација
Икона на десното мени