Ценовник: опрема за перење и полнење на багери

Опрема за испирање, перење, санитација и боцки за полнење

Ние ги нудиме овие алатки и машини за чистење (испирање, перење, дезинфекција) на бочви и полнење на пијалаци во бочви:

Кег-суди

I. Прирачни бонбониII. Багри машини за полнење со дофат до 35 чаши / час

Czech Brewery System s.r.o. - Производство на пиварници, мала занаетчиска пиварница, микро пиварници, ферментациски резервоари и сите професионални опрема за производство на пиво. Технологии за производство на овошни алкохолни пијалоци - cider. Европски квалитетни материјали, Чешка работи со гаранција.

Newsletter Зачленете се

Регистрирајте се за претплата на нашите деловни вести и технички информации за нашите производи и услуги.

keyboard_arrow_up
КБС - Навигација
Икона на десното мени