GDPR - naša politika zasebnosti

  Politika varstva osebnih podatkov Zaščita vaših osebnih podatkov ob obisku našega spletnega mesta je za nas zelo pomembna. Zaščitimo vašo zasebnost in vaše zasebne podatke. Vaše osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo v skladu z vsebino teh določb o varstvu podatkov ter veljavnimi predpisi o varstvu podatkov, zlasti Splošno uredbo o varstvu podatkov, uredbo o e-zasebnosti, Zakon o varstvu osebnih podatkov (zakon Št. 101/2000 Coll., Vključeno v zakone Češke republike). Te določbe o varstvu podatkov urejajo osebne podatke v zvezi z vami, ki jih zbiramo, obdelujemo in uporabljamo. Zato vas prosimo, da natančno preberete spodaj opisana pojasnila. 1. Informacije o zbiranju osebnih podatkov Spodaj vas želimo obvestiti o tem, kako zbiramo osebne podatke, ko obiskovalci uporabljajo naše spletno mesto. Osebni podatki so vsi podatki, ki so do vas osebno povezani, npr. Vaše ime, naslov, e-poštni naslovi, vedenje uporabnikov. Upravljavec v skladu s členom 4 (7) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) je podjetje CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Češka republika, gdpr (at) czechbrewerysystem.com. Na našega pooblaščenca za varstvo podatkov se lahko obrnete na e-poštni naslov gdpr (at) czechbrewerysystem.com ali prek našega poštnega naslova, tako da dodate besede »Uradnik za varstvo podatkov«. Ko nas kontaktirate po e-pošti ali prek kontaktnega obrazca, se podatki, ki jih posredujete (vaš e-poštni naslov in, kjer je primerno, vaše ime in / ali telefonska številka), shranijo na naš strežnik, da bomo lahko odgovorili na vaša vprašanja. . Podatke, ki nastanejo v zvezi s tem, bomo izbrisali, ko ne bo več potrebno, da jih shranimo, ali pa bomo omejili njihovo obdelavo v primeru kakršnih koli zakonskih obveznosti, ki zahtevajo ohranitev podatkov. Če se v postopku zagotavljanja posameznih funkcij v okviru naše ponudbe zanašamo na ponudnike storitev, ki sodelujejo z nami, ali če bi želeli vaše podatke uporabiti v oglaševalske namene, vas bomo spodaj podrobno obvestili o vključenih postopkih. Hkrati bomo določili predpisana merila glede časa hrambe takih podatkov. 2. Vaše pravice Za vaše osebne podatke, ki jih zbiramo, imate naslednje pravice:

  • Pravica dostopa do vaših osebnih podatkov,
  • Pravica do popravka ali izbrisa vaših osebnih podatkov, \ t
  • Pravica do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov,
  • Pravica do ugovora na obdelavo vaših osebnih podatkov,
  • Pravica do prenosljivosti osebnih podatkov.
Prav tako imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je odgovoren za varstvo podatkov, če imate pomisleke glede obdelave vaših osebnih podatkov v našem podjetju. 3. Zbiranje osebnih podatkov ob obisku naše spletne strani Ko obiščete našo spletno stran zgolj kot vir informacij, tj. Če se ne registrirate in se ne prijavite ali kako drugače posredujete kakršnih koli informacij, bomo le zbirali osebne podatke, ki jih vaš brskalnik prenaša na naš strežnik. Ko se odločite za ogled naše spletne strani, zbiramo naslednje podatke, ki so potrebni zaradi tehničnih razlogov za prikaz naše spletne strani in zagotovitev, da je stabilna in varna (pravna podlaga: točka (f) člena 6 (1) GDPR):
  • Naslov IP naprave
  • Datum in čas zahteve
  • Časovna razlika do srednjega časa po Greenwichu (GMT)
  • Vsebina zahteve (določena stran)
  • Status statusa / koda statusa HTTP
  • Obseg prenesenih podatkov
  • Spletno mesto, s katerega je prišla zahteva
  • Vrsta brskalnika
  • Operacijski sistem in njegov uporabniški vmesnik
  • Jezik in različica programske opreme brskalnika.
Poleg omenjenih podatkov se bodo piškotki shranili v pomnilnik vašega računalnika, ko boste uporabljali naše spletno mesto. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš trdi disk in se dodelijo brskalniku, ki ga uporabljate, ter omogočajo pretok določenih informacij do mesta, kamor bo postavljen piškotek. Piškotki ne morejo izvajati programov ali prenašati virusov na vaš računalnik. Služijo temu, da naše spletno mesto za vas ponuja bolj uporabniku prijazne in učinkovite informacije. Uporaba piškotkov: To spletno mesto uporablja spodaj navedene vrste piškotkov. Njihova narava in funkcija sta enako opisani spodaj:
  • Prehodni piškotki
  • Trajni piškotki
Prehodni piškotki se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik. Ta skupina piškotkov vključuje zlasti piškotke seje. Ti shranjujejo tako imenovani ID seje, prek katerega je mogoče različne zahteve vašega brskalnika dodeliti skupni seji. Omogočajo prepoznavanje vašega računalnika ob vrnitvi na naše spletno mesto. Sejni piškotki se izbrišejo, ko se odjavite ali zaprete brskalnik. Trajni piškotki se samodejno izbrišejo po vnaprej določenem obdobju, ki se lahko razlikuje glede na piškotek. Te piškotke lahko kadar koli izbrišete tako, da odprete varnostne nastavitve brskalnika in izberete »brisanje piškotkov«. Nastavitve brskalnika lahko prilagodite svojim osebnim željam in npr. Zavrnete piškotke tretjih oseb ali vse piškotke. Vendar opozarjamo, da to lahko pomeni, da ne boste mogli uporabljati vseh funkcij na naši spletni strani. Piškotke uporabljamo za prepoznavanje nadaljnjih obiskov, če imate račun na naši spletni strani. Brez aktivnih piškotkov se boste morali ob vsakem ponovnem obisku prijaviti. 4. Druge funkcije in ponudbe na naši spletni strani Poleg tega, da se naše spletno mesto uporablja zgolj kot vir informacij, ponujamo tudi številne storitve, ki bi vas lahko zanimale. Če jih želite uporabiti, boste običajno morali navesti dodatne osebne podatke, ki jih uporabljamo za zagotavljanje zadevne storitve in za katere veljajo zgoraj navedena načela obdelave podatkov. Včasih za obdelavo vaših podatkov uporabljamo zunanje ponudnike storitev. Te ponudnike skrbno izbiramo in z njimi sodelujemo, upoštevamo naša navodila in jih redno revidiramo. Poleg tega lahko vaše osebne podatke posredujemo tretjim osebam, ko v sodelovanju z drugimi partnerji ponudimo posebne promocije, natečaje, sklepanje pogodb ali podobne storitve. Nadaljnje podrobnosti o tem postopku boste dobili, ko navedete svoje osebne podatke ali pa preberete spodnje opise ponudb. Če se naši ponudniki storitev ali partnerji nahajajo v državi zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP), vas bomo o posledicah te okoliščine obvestili v opisu posamezne ponudbe. 5. Pravica do ugovora ali umik soglasja za obdelavo vaših podatkov Če ste predhodno privolili v obdelavo svojih podatkov, lahko tako privolitev kadar koli prekličete. Umik soglasja bo vplival na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov, ko nas boste obvestili o svoji odločitvi. Kolikor naša obdelava vaših osebnih podatkov temelji na tehtanju vaših interesov, imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov. Med drugim je tako, če obdelava ni potrebna za izpolnitev pogodbe z vami, kar opisujemo v opisu spodnjih funkcij. Pri uveljavljanju take pravice do ugovora vas prosimo, da razloge, zaradi katerih ne obdelujemo vaših osebnih podatkov, navedete na način, ki ga vi sprejmete. Če je vaš ugovor upravičen, bomo pregledali situacijo in bodisi prenehali ali spremenili obdelavo vaših podatkov ali pa vam priskrbeli naše prepričljive legitimne razloge za nadaljnjo obdelavo podatkov. Ni treba posebej poudarjati, da lahko kadar koli umaknete soglasje k obdelavi vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja in analize podatkov. Če želite izvedeti več o svoji pravici do ugovora, se obrnite na: CZECH BREWERY SYSTEM sro, Kolofíkovo nábřeží 1080/30, 747 05 Opava, Češka republika, gdpr (at) czechbrewerysystem.com 6. Uporaba naše spletne trgovine Če želite naročiti prek naše spletne trgovine, boste morali skleniti pogodbo z osebnimi podatki o vas, ki jih potrebujemo za obdelavo vašega naročila. Obvezni podatki, potrebni za obdelavo pogodb, so ustrezno označeni; vsi drugi podatki so posredovani prostovoljno. Podatke, ki jih posredujete, uporabljamo za obdelavo vašega naročila. To lahko vključuje tudi posredovanje vaših podatkov o plačilu naši glavni banki. Pravna podlaga za to je točka (b) čl. 6 (1) (1) GDPR. Po lastni želji lahko ustvarite račun stranke, prek katerega lahko shranimo vaše podatke za vse nakupe, ki jih opravite v prihodnosti. Ko ustvarite račun v razdelku »Moj račun«, se podatki, ki jih posredujete, shranijo s preklicnim učinkom. Vse druge podatke, vključno z vašim uporabniškim računom, lahko vedno izbrišete tako, da odprete razdelek za stranke. Podatke, ki jih posredujete, lahko obdelujemo tudi zato, da vas obvestimo o zanimivih izdelkih iz naše ponudbe ali vam pošljemo e-pošto s tehničnimi informacijami. Trgovinski in davčni predpisi zahtevajo, da vaš naslov, podatke o plačilu in naročilu hranimo deset let. Vendar obdelavo vaših podatkov po dveh letih omejujemo, torej se vaši podatki uporabljajo samo zato, da izpolnjujemo zakonske obveznosti. Da bi preprečili nepooblaščen dostop tretjih oseb do vaših osebnih podatkov, zlasti do shranjenih finančnih podatkov, je postopek naročila šifriran s tehnologijo TLS. 7. PayPal plačilne storitve V okviru obdelave plačil prek PayPal, PayPal Credit ali z uporabo storitve direktne bremenitve PayPal ali - če je na voljo - »plačilo po računu« prek PayPal, vaše podatke o plačilu posredujemo PayPal (Europe) S.à rl et Cie, SCA, 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luksemburg (v nadaljevanju »PayPal«). V primeru, da se izbrani način nanaša na plačilo s kreditno kartico prek PayPal, na storitev direktne bremenitve PayPal ali - če je na voljo - na »plačilo po računu« prek PayPal, si PayPal pridržuje pravico do kreditnega preverjanja www.paypal .com / en / webapps / mpp / ua / privacy-full? locale.x = sl_SL # rAnnex. PayPal na podlagi ugotovitev kreditnega pregleda v zvezi s statistično verjetnostjo neplačila plačila določi, ali bo zagotovil zadevno plačilno sredstvo ali ne. Bonitetno preverjanje lahko vključuje verjetnostne vrednosti (tako imenovane vrednosti točk). Če se vrednosti rezultatov upoštevajo pri ugotovitvah kreditne poizvedbe, te temeljijo na znanstveno sprejetem matematičnem in statističnem postopku. Med izračunom vrednosti točk bodo med drugim vključeni tudi vaši naslovi. PayPal je poleg tega upravičen do posredovanja vaših podatkov znanim tretjim osebam (bankam, ponudnikom e-storitev, servisnim partnerjem, pa tudi revizorjem, analitičnim storitvam, kreditnim agencijam, tržnim partnerjem, ponudnikom storitev v oblaku, ponudnikom za ponovno ciljanje, povezanim podjetjem). nadaljnje informacije o zasebnosti podatkov, vključno s kreditnimi agencijami, ki se uporabljajo, najdete v politiki zasebnosti PayPal: https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full Pravna podlaga za to je točka (b) čl. 6 (1) (1) GDPR. 8. Amazon plačilne storitve Pri plačilu prek amazon pay vaše podatke o plačilu najprej posredujemo Amazon Payments Europe sca kot stranki v postopku obdelave plačil, nato pa Amazon EU SARL, Amazon Services Europe SARL in Amazon Media EU SARL, vsi trije pa se nahajajo na 5 , Rue Plaetis L 2338 Luksemburg (v nadaljevanju »Amazon Payments«). Amazon Payments si pridržuje pravico do preverjanja kreditne sposobnosti. Amazon Payments uporablja ugotovitve kreditnega pregleda v zvezi s statistično verjetnostjo neplačila pri določanju, ali bo zagotovil zadevno plačilno sredstvo ali ne. Bonitetno preverjanje lahko vključuje verjetnostne vrednosti (tako imenovane vrednosti točk). Če se vrednosti rezultatov upoštevajo pri ugotovitvah kreditne poizvedbe, te temeljijo na znanstveno sprejetem matematičnem in statističnem postopku. Med izračunom vrednosti točk bodo med drugim vključeni tudi vaši naslovi. Amazon Payments je poleg tega upravičen do posredovanja vaših podatkov neimenovanim tretjim osebam (bankam, ponudnikom e-storitev, servisnim partnerjem, pa tudi revizorjem, analitičnim službam, kreditnim agencijam, tržnim partnerjem, ponudnikom storitev v oblaku, ponudnikom za ponovno ciljanje, povezana podjetja). Nadaljnje informacije o zasebnosti podatkov, vključno s kreditnimi agencijami, ki se uporabljajo, so na voljo v obvestilu o zasebnosti storitve Amazon Payments: pay.amazon.com/uk/help/201751600 Pravna podlaga za to je točka (b) člena. 6 (1) (1) GDPR. STORITVE ZA ANALITIKO 9. Uporaba storitve Google Analytics To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo ponuja Google lnc. (»Google«). Google Analytics s pomočjo »piškotkov«, ki so besedilne datoteke, nameščene v vašem računalniku, pomaga spletnemu mestu analizirati, kako uporabljate spletno mesto. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi našega spletnega mesta, se prenašajo in shranjujejo na Googlovih strežnikih v ZDA. Če pa je na tem spletnem mestu aktivirana anonimizacija IP, bo Google predhodno okrnil vaš naslov IP znotraj držav članic Evropske unije ali drugih držav podpisnic Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih bo celoten naslov IP poslan na Googlov strežnik v ZDA in tam okrnjen. V imenu upravljavca tega spletnega mesta bo Google te podatke uporabil za oceno vaše uporabe spletnega mesta, za ustvarjanje poročil o dejavnosti na spletnem mestu in za zagotavljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta in interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje v okviru storitve Google Analytics, ni združen z drugimi Googlovimi podatki. Uporabo piškotkov lahko zavrnete z izbiro ustreznih nastavitev v brskalniku; vendar upoštevajte, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati celotne funkcionalnosti te spletne strani. Googlu lahko tudi preprečite, da zbira in obdeluje podatke, ki jih ustvari piškotek in se nanašajo na vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), tako da prenesete in namestite vtičnik brskalnika, ki je na voljo na tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = sl-GB. To spletno mesto uporablja Google Analytics s pripono »anonymizeIp ()«. Tako zbrani naslovi IP so okrnjeni, da se odpravi kakršno koli neposredno sklicevanje na določenega posameznika. V kolikor se zbrani podatki osebno nanašajo na vas, bo tak odnos brez nepotrebnega odlašanja izključen, osebni podatki pa takoj izbrisani. Google Analytics uporabljamo za analizo in redno izboljšanje uporabe našega spletnega mesta. Z pridobljeno statistiko vam lahko izboljšamo ponudbo in naredimo spletno mesto bolj zanimivo za vas kot uporabnika. Kar zadeva izjemne primere, ko se osebni podatki prenašajo v ZDA, se je Google prijavil v zasebnostni ščit EU-ZDA, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Pravna podlaga za uporabo storitve Google Analytics je točka (f) člena 6 (1) (1) GDPR. Informacije tretjih oseb: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, Fax: +353 (1) 436 1001. Pogoji storitve: www.google.com/analytics/terms/gb. html; pregled zasebnosti: www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html; in politiko zasebnosti: www.google.de/intl/en/policies/privacy. To spletno mesto poleg tega uporablja Google Analytics za analizo vseh naprav, ki jih obiskovalec pretaka prek uporabniškega ID-ja. Analizo uporabe med napravami lahko izključite v svojem računu stranke na strani »Moji podatki«, »Osebni podatki«. Socialni mediji 10. Vključitev videoposnetkov v YouTubu V svojo spletno ponudbo smo vključili videoposnetke v YouTubu, ki so shranjeni na www.youtube.com in jih je mogoče predvajati neposredno z našega spletnega mesta. Vsi so bili vključeni v »razširjeni način varstva podatkov«, tj. Nobeni podatki, ki se nanašajo na vas kot uporabnika, se ne prenesejo v YouTube, če videoposnetkov ne predvajate. Podatki iz oddelka 2 se bodo prenesli le, če boste predvajali video. Prenos takšnih podatkov je zunaj našega nadzora. Ko obiščete spletno mesto, YouTube dobi obvestilo, da ste dostopali do ustrezne podstrani na našem spletnem mestu. Posredovani bodo tudi podatki, navedeni v 3. poglavju tega pravilnika o zasebnosti. To se zgodi ne glede na to, ali je v YouTubu na voljo uporabniški račun, prek katerega ste prijavljeni, ali če takšnega uporabniškega računa nimate. Če ste prijavljeni v Google, bodo vaši podatki neposredno povezani z vašim računom. Če ne želite, da bi bila taka povezava povezana z vašim profilom v YouTubu, se morate najprej odjaviti, preden aktivirate gumb. YouTube vaše podatke shrani kot uporabniške profile in jih uporablja za oglaševanje in tržne raziskave ter / ali za prilagoditev svojega spletnega mesta potrebam svojih uporabnikov. Takšna ocena se opravi zlasti (tudi za uporabnike, ki niso prijavljeni), da bi zagotovili oglaševanje na podlagi potreb in druge uporabnike socialnih omrežij obvestili o vaših dejavnostih na naši spletni strani. Imate pravico ugovarjati ustvarjanju takšnih uporabniških profilov, vendar morate za uveljavljanje te pravice neposredno stopiti v stik z YouTubom. Nadaljnje informacije o namenih in obsegu zbranih podatkov ter njihovi obdelavi s strani YouTube najdete v pravilniku o zasebnosti podjetja. Ta pravilnik o zasebnosti vsebuje tudi informacije o vaših ustreznih pravicah in možnostih nastavitev za zaščito vaše zasebnosti: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google prav tako obdeluje vaše osebne podatke v ZDA in se je prijavil v EU- Ameriški zasebnostni ščit, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 11. Vključitev Google Zemljevidov To spletno mesto uporablja storitev Google Maps. To nam omogoča, da interaktivne zemljevide prikažemo neposredno na našem spletnem mestu in vi, da uporabite to priročno funkcijo zemljevidov. Ko obiščete spletno mesto, je Google obveščen, da ste dostopali do ustrezne podstrani na našem spletnem mestu. Posredovani bodo tudi podatki, navedeni v 3. poglavju tega pravilnika o zasebnosti. To se zgodi ne glede na to, ali je na voljo uporabniški račun v Googlu, prek katerega ste prijavljeni, ali če takšnega uporabniškega računa nimate. Če ste prijavljeni v Google, bodo vaši podatki neposredno povezani z vašim računom. Če ne želite, da bi bila taka povezava z vašim profilom v Googlu, se morate najprej odjaviti, preden aktivirate gumb. Google vaše podatke shrani kot uporabniške profile in jih uporablja za oglaševanje in tržne raziskave ter / ali za prilagoditev svojega spletnega mesta potrebam svojih uporabnikov. Takšna ocena se opravi zlasti (tudi za uporabnike, ki niso prijavljeni), da bi zagotovili oglaševanje na podlagi potreb in druge uporabnike socialnih omrežij obvestili o vaših dejavnostih na naši spletni strani. Imate pravico ugovarjati ustvarjanju takšnih uporabniških profilov, vendar morate za uveljavljanje te pravice neposredno stopiti v stik z Googlom. Nadaljnje informacije o namenu in obsegu zbiranja in obdelave podatkov s strani ponudnika vtičnikov najdete v ponudnikovi politiki zasebnosti. Vsebujejo tudi podatke o vaših ustreznih pravicah in možnostih nastavitev, da bi zaščitili vašo zasebnost: www.google.de/intl/en/policies/privacy Google prav tako obdeluje vaše osebne podatke v ZDA in se je prijavil v EU-ZDA Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. ONLINE OGLAŠEVANJE 12. Uporaba konverzije Google Adwords Z oglaševalsko medijsko storitvijo Google Adwords na zunanjih spletnih mestih opozarjamo na naše privlačne ponudbe. S sklicevanjem na podatke oglaševalske kampanje lahko ugotovimo uspešnost posameznih oglaševalskih ukrepov. Pri tem nas zanima prikazovanje oglaševanja, ki vas zanima, oblikovanje našega spletnega mesta vam bo bolj zanimivo in pravičen izračun stroškov oglaševanja. Ta sredstva oglaševanja zagotavlja Google prek tako imenovanih »oglasnih strežnikov«. V ta namen uporabljamo piškotke oglasnega strežnika, s pomočjo katerih je mogoče meriti določene meritve uspešnosti, na primer bliskovito oglaševanje ali kliki uporabnikov. Če do našega spletnega mesta dostopate prek Googlovega oglasa, bo Google Adwords shranil piškotek v vaš računalnik. Ti piškotki običajno potečejo po 30 dneh in niso namenjeni osebni identifikaciji. Povezan s tem piškotkom, enoličnim ID-jem piškotka, številom prikazov oglasov na umestitev (pogostost), zadnjim prikazom (pomembnim za konverzije po ogledu) in informacijami o izključitvi (opomba, ki je uporabnik ne želi več) se običajno shranijo. Ti piškotki omogočajo Googlu, da prepozna vaš internetni brskalnik. Če uporabnik obišče določene strani spletnega mesta stranke Adwords in piškotek, shranjen v njegovem računalniku, še ni potekel, bosta Google in stranka lahko zaznala, da je uporabnik kliknil oglas in bil preusmerjen na zadevno stran. Vsaki stranki Adwords je dodeljen drug piškotek. Piškotkom zato ni mogoče slediti prek spletnih strani strank AdWords. Med omenjenimi oglaševalskimi ukrepi sami ne zbiramo in / ali obdelujemo nobenih osebnih podatkov. Prejemamo zgolj statistične ocene, ki jih zagotavlja Google. Na podlagi teh ocen lahko ugotovimo, kateri od oglaševalskih ukrepov so še posebej učinkoviti. Nadaljnjih podatkov o uporabi oglaševalskih medijev ne prejmemo in zlasti na podlagi teh informacij uporabnikov ne moremo prepoznati. Preko uporabljenih marketinških orodij vaš brskalnik samodejno vzpostavi neposredno povezavo z Googlovim strežnikom. Ker nimamo nadzora nad obsegom in nadaljnjo uporabo podatkov, ki jih Google zbere z uporabo tega orodja, naslednje informacije temeljijo na našem znanju, kot je trenutno: Google z vključitvijo pretvorbe v AdWords prejme informacije, da ste obiskali posamezni del našega spletnega mesta ali kliknili enega od naših oglasov. Če ste registrirani pri Googlovi storitvi, lahko Google obisk poveže z vašim računom. Tudi če niste registrirani pri Googlu ali se niste prijavili, je možno, da se ponudnik nauči in shrani vaš naslov IP. Udeležbo v tem postopku sledenja lahko preprečite na več načinov:
  • s tem, da ustrezno prilagodite programsko opremo brskalnika, zlasti - - z zatiranjem piškotkov tretjih oseb ne boste prejeli oglasov tretjih oseb;
  • tako, da onemogočite piškotke za sledenje konverzijam, tako da nastavite brskalnik, da blokira piškotke z domene »www.googleadservices.com«, www.google.com/settings/ads, kar bo povzročilo, da se ta nastavitev izbriše, ko izbrišete piškotke;
  • tako, da deaktivirate oglase na podlagi zanimanja ponudnikov, ki so se prijavili na samourejevalno akcijo »O oglasih«, tako da obiščete povezavo www.aboutads.info/choices, čeprav bo ta nastavitev izbrisana, če izbrišete piškotke ;
  • tako, da trajno onemogočite piškotke v brskalniku Firefox, Internet Explorer ali Google Chrome, tako da odprete povezavo www.google.com/settings/ads/plugin. Želeli bi poudariti, da to lahko povzroči, da ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te ponudbe.
Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov je točka (f) čl. 6 (1) (1) BDPR. Dodatne informacije o zasebnosti podatkov v Googlu najdete na naslovu: policies.google.com/privacy?hl=sl in services.google.com/sitestats/en.html. Lahko pa tudi obiščete spletno stran Network Advertising Initiative (NAI) na naslovu www.networkadvertising.org. Google se je prijavil za zaščito zasebnosti med EU in ZDA, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. 13. Ponovno trženje Poleg konverzije v programu AdWords uporabljamo tudi aplikacijo Google Remarketing. To je proces, s katerim želimo znova pristopiti k vam. Aplikacija vam omogoča ogled naših oglasov po obisku naše spletne strani, ko še naprej uporabljate internet. To naredite prek piškotkov, shranjenih v brskalniku, skozi katere Google beleži in ocenjuje obnašanje pri obisku različnih spletnih mest. Tako lahko Google zazna zadnji obisk, ki ste ga opravili na naši spletni strani. Po mnenju Googla nobeden od osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas in so zbrani med postopkom ponovnega trženja, in ki bi jih morda lahko shranil Google, združen z drugimi podatki. Zlasti psevdonimizacija se uporablja v ponovnem trženju.  
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Češka republika
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Proizvodnja pivovarn, malih pivovarn, mikro pivovarn, fermentacijskih rezervoarjev in vse profesionalne opreme za proizvodnjo piva. Tehnologije za proizvodnjo sadnih alkoholnih pijač - \ t cider. Evropski materiali kakovosti, češko delo z garancijo.

Newsletter Naročite

Registrirajte se za naročnino na naše poslovne novice in tehnične informacije o naših izdelkih in storitvah.

keyboard_arrow_up