Sistemi i Birrës Çeke

Për kompaninë tonë

Mini Breweries Çeke është një markë tregtare e kompanisë Czech brewery system sro Kjo kompani është një prodhues çek i breweries dhe linjave industriale për prodhimin e birrës, verës dhe pijeve të tjera të gazuara. Ne prodhojmë të gjitha pajisjet e prodhimit të pijeve bazuar në një koncept tradicional dhe modern çeke. Misioni kryesor i kompanisë është të përhapë reputacionin e birrës çeke të cilësisë së lartë, breweries çeke dhe linjave të tjera tradicionale të prodhimit të pijeve në të gjithë botën. Ekipi ynë i projektimit dhe prodhimit ofron ndërtimin dhe modernizimin e breweries dhe microbreweries. Ne gjithashtu prodhojmë enë të posaçme çeliku inox (tanke nën presion, kontejnerë të ftohur me xhaketë, enë me agjitatorë, kontejnerë për rritje të majave etj.) Ne gjithashtu ofrojmë projekte për projekte të breweries të reja ose rindërtimin e birrësve aktuale dhe linjat e prodhimit për birrë ose musht, brewmaster shërbime dhe konsultime për prodhuesit e birrës, verës dhe pijeve. Breweries dhe pajisjet e birrës të prodhuara nga sistemi i birrës çeke instalohen në Suedi, Holandë, Norvegji, Irlandë, Britani të Madhe, Finlandë, Francë, Belgjikë, Zvicër, Poloni, Malajzi, Kore, Japoni, Rossia dhe në shumë vende të tjera të botës.

Ekipi ynë

Njihuni me ekipin tonë, i cili është përgjegjës për produktet e ofruara, zhvillimin e tyre, cilësinë dhe aktivitetet e biznesit të kompanisë sonë.

Aleš Jakimov
Aleš Jakimov
CEO & bashkë-pronar
Alex është bashkëpronar dhe CEO i kompanisë. Ai ka ndërtuar kompaninë tonë dhe ai e ka udhëhequr atë që nga fillimi deri në ditët tona. Puna e tij është zhvillimi i produkteve të reja, marketingu, trajnimi i punonjësve, ndërtimi i imazhit të kompanisë dhe sigurimi i cilësisë së lartë të të gjitha produkteve dhe shërbimeve. Alex është gjithashtu një menaxher produkti dhe këtë web designer. Ju mund ta telefononi atë për pyetje të përgjithshme në anglisht, rusisht, çekisht, polonisht ose shkruani atë në çdo gjuhë.
Alena Machů
Alena Machů
Menaxheri i shitjeve
Elen është menaxheri ynë kryesor i shitjeve. Ajo i njeh të gjitha produktet tona dhe mund të përgatisë një ofertë të mirë për të gjithë konsumatorët sipas kërkesave të tyre individuale. Telefononi atë nëse keni nevojë të na kërkoni për ndonjë parametër të produkteve tona ose keni nevojë të përgatitni një ofertë të re për sistemet e prodhimit të birrës ose mushtit. Ajo do të diskutojë me ju të gjithë atë që është e nevojshme për të blerë vetëm pajisje cilësore prej nesh. Ajo flet anglisht, rusisht, gjermanisht, çekisht, sllovakisht dhe polonisht.
Pavel Štencel
Pavel Štencel
Asistent shitjesh
Paul është përgjegjës për shitjen e produkteve tona dhe promovimin e shitjeve. Ai është një specialist me përvojë në sistemet e prodhimit të birrës dhe mushtit. Ai është ai që përgatit dokumentacionin teknik për krijimin e ofertave për konsumatorët, llogaritjen e të gjitha parametrave të nevojshëm teknik. Ai garanton që secili klient të marrë një pajisje ose montim me parametra të ekuilibruar. Ju mund ta shkruani në gjuhën angleze, ruse, çeke ose në ndonjë gjuhë tjetër.

Ku tashmë funksionojnë pajisjet tona ...

Shihni referencat tona në të gjithë botën ...
Referencat tona
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up