Breweries BREWMASTER

Brewmaster është sistem shumë i thjeshtë për prodhimin e birrës që përfshin makinën e birrës së birrës, pajisjet e fermentimit të birrës dhe pajisje. Kapaciteti 10L deri në 10HL në ditë.

LITE-ME breweries

Sistemi i vogël i birrës për restorantet me makinë të thjeshtuar të birrës së birrës, e projektuar për birrë prodhuese vetëm nga koncentrati i maltit, jo nga malt. Kapaciteti nga 3HL në 30HL në ditë.

Breweries CLASSIC

Microbreweries për restorantet e bazuar në makinën e lëngjeve luksoze të birrës me dizajn tradicional çeke - çeliku i çelikave pa furra dhe mbuluesit e bakrit. Kapaciteti i prodhimit të birrës nga 3HL deri në 40HL në ditë.

LITE-ECO breweries

Breweries vogla me makinë thjeshtuar brewhouse wort lejojnë prodhimin e birrës vetëm nga koncentrat malt, jo nga malt. Kostoja e ulët e blerjes dhe kapaciteti i lartë i prodhimit nga 3HL deri në 10HL të birrës në ditë.

Breweries CLASSIC-ECO

Breweries vogla kompakt me makinë thjeshtuar birrë brewhouse të lejojë prodhimin e birrës nga ingrediences tradicionale. Kostoja e ulët e blerjes dhe kapaciteti i lartë i prodhimit nga 3HL deri në 10HL të birrës në ditë.

Breweries COMPACT

Sistemi profesional i fabrikës së birrës përbëhet nga makina me birrë me tre anije dhe fermentorë konikë me të gjitha pajisjet dhe pajisjet e prodhimit të birrës. Kapaciteti i prodhimit të birrës nga 10HL deri në 100HL në ditë.

Breweries OPPIDUM

Sistemi i fuqishëm i fabrikës së birrës përbëhet nga makina speciale e birrës me gjashtë tanke funksionale dhe fermentorë konikë me të gjitha pajisjet dhe pajisjet e prodhimit të birrës. Kapaciteti i prodhimit të birrës nga 40HL deri në 300HL në ditë.

Breweries MODULO

Sistemi modular i birrës lejon instalimin e lehtë dhe fillon pa specialistët tanë. Bazë bazë me kapacitet prodhimi nga 3HL deri në 10HL është i zgjerueshëm duke përdorur njësi modulare të urdhëruara me fermentorë birre.

Sistemi i përpunimit të malit

Pajisjet që nevojiten për përgatitjen e kokrrave të maltit para se të fillojë prodhimi i mbeturinave. Kjo kategori përfshin makinat e shtrydhjes së drithërave të maltit, shiritat e malteve, silos, hoppers, peshore dhe pajisje të tjera për magazinimin, transportimin dhe trajtimin me malt.

Makineritë e birrës - makineritë e krijimit të duhanit

Makinë e birrës - makineria e krijimit të karavidheve është një pajisje kryesore e birrës që konsiston në rezervuarin për përzierjen dhe maltin e zierë në ujë, rezervuarin për grumbullimin e zgjidhjes së maltit, rezervuarin për filtrimin e lythit, rezervuarin për zierjen e lythave me HOPS, rezervuarin e vorbullës për ndarja e HOPS.

Ftohja e ajrit - ajrimi

Sisteme kompakte për ftohje dhe aromatizim para se të filloni fermentimin e birrës. Wort prodhuar në brewhouse është e nevojshme për të ftohur në temperaturën e fermentimit dhe për të gazuar për të siguruar një fillim të shpejtë të procesit të fermentimit të birrës.

Ngrohja e lythave dhe ujit

Sisteme për ngrohje të shpejtë të blegtorisë dhe ujit. Kjo kategori përfshin gjeneratorë të nxehtë të avullit, sistemet e ngrohjes së ujit dhe sistemeve të ujit, një pajisje për trajtimin e ujit.

Sistemi i menaxhimit të ujit

Sistemi i menaxhimit të ujit përfshin pajisje për përgatitjen e ujit të nxehtë dhe të ftohtë të nevojshëm për procesin e birrës. Pajisjet e trajtimit të ujit, rezervuari i ujit të nxehtë, rezervuari i ujit të trajtuar me akull, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes dhe sistemi i tyre i kontrollit.

Rezervuarët e fermentimit primar

Tanke për fermentimin primar të birrës. Vatra fermentimi të hapur, fermentues cilindrikë-konikë, fermentues cilindrikë, tanke fermentimi të izoluar dhe jo të izoluar.

Tanke të fermentimit sekondar

Tanke për fermentimin sekondar të birrës - procesi i pjekjes së birrës nën presion. Tanke cilindrike të pjekjes së birrës, fermentues cilindrikë-konikë, fermentues të izoluar dhe jo të izoluar.

Kompleti i fermentimit të plotë

Komplete të pajisura plotësisht për fermentimin dhe maturimin e birrës nën presion që janë të pajisura me tanke cilindrike konike klasike dhe të gjitha pajisjet për ftohje të kontrolluar të tankeve.

Njësitë kompakte të fermentimit të birrës

Njësitë kompakte të fermentimit të birrës përfshijnë një ose më shumë pjesë të fermentuesve cilindrikë-konikë, ftohësin, panelin e kontrollit dhe pajisjet e tjera që nevojiten për të kontrolluar fermentimin dhe pjekurinë e birrës.

Pajisjet e përpunimit të majave

Pajisjet për ruajtjen e sigurisë, rivitalizimin, grumbullimin dhe dozimin e majave të birrës. Depozita për ruajtjen dhe rigjenerimin e majave, stacionet e përhapjes së majave. Shishe për maja të ruajtjes.

Tanke për kondicionimin përfundimtar të birrës

Rezervime speciale për presion për kondicionimin e birrës. Rezervuarët e presionit të birrës përdoren për karbonizimin e birrës, nxjerrjen e HOPS, filtrimin e birrës dhe për mbushjen e birrës në shishe, peta ose kanaçe.

Nxjerrja e HOPS në birrë

Pajisjet për nxjerrjen e substancave aktive aromatike nga HOPS në birrë të ftohtë (DRY HOPPING / COLD HOPPING) - një infuzion i ekstrakteve të hopit në birrën e ftohtë të përfunduar pas përfundimit të procesit të fermentimit të birrës.

Karbonizim birre

Pajisje për karbonizimin e birrës në tanke të presionit të presionit të birrës ose në tubacionet nën presion duke përdorur një cilindra të jashtëm të karbonioksidit të presionit.

Pajisjet e filtrimit të birrës

Pajisjet për filtrimin e birrës - filtra të pllakave, filtra tokësorë diatomë, mikrofiltra. Ulje mekanike e majave në birrë për të rritur rezistencën dhe zgjatjen e jetës së birrës.

Pajisjet e pasterizimit të birrës

Pajisjet për pasterizimin e birrës. Pasterizimi është një pjesë integrale e procesit të prodhimit të birrës. Reduktimi termik i majasë në birrë për të rritur rezistencën dhe zgjatjen e jetës së birrës.

Mbushja e birrës në keg

Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi çeliku inox - kegë. Shpëlarje, pastrim kimik, sanitizimin e kajsave dhe mbushjen izobarike të pjatave të birrës me birrë.

Mbushja e birrës në Petainers

Pajisjet dhe makinat e destinuara për mbushjen izobarike të birrës në fuçi plastike - tërheqës.

Mbushja e birrës në kanaçe

Pajisjet dhe makinat e destinuara për mbushjen manuale, mbushjen izobarike gjysmë automatike dhe plotësisht automatike të birrës në kanaçe alumini, mbylljen e kanaçeve.

Mbushja e birrës në shishe qelqi

Pajisjet për mbushjen manuale të birrës në shishe qelqi dhe makina për shpëlarjen automatike, pastrimin kimik, kapjen dhe etiketimin e shisheve të qelqit dhe mbushjen izobarike të shisheve me birrë.

Mbushja e birrës në shishe plastike

Pajisjet dhe makinat e destinuara për mbushjen izobarike të birrës në shishe plastike - shishe PET.

Sistemet e ftohjes

Sistemet e ftohjes përfshijnë pajisjet për ftohjen e tankeve, lagrave, tubave të birrës dhe komponentëve të tjerë për magazinimin, fermentimin, shpërndarjen e birrës ose wort.

Matja dhe sistemet e kontrollit

Sisteme të destinuara për kontroll manual ose automatik të temperaturave në tanke dhe kontrollin e pajisjeve të tjera në birrarë.

Pastrimi dhe pastrimi i sistemeve

Stacionet statike dhe të lëvizshme CIP të Pastruara në Vende për pastrimin, kanalizimin, sterilizimin e rezervuarëve, gypave, birucave dhe pajisjeve të tjera të birrës.

Pajisjet për shpërndarjen e birrës

Pajisjet për ruajtjen e birrës, shpërndarjen e birrës në gota, ftohjen dhe transportimin e birrës përpara se të shërbejnë në restorante birre, hotele ose pijetore.

Sistemi ajror i kompresuar

Pajisjet për pastrimin, tharjen, kompresimin dhe shpërndarjen e ajrit të kompresuar steril në valvola pneumatike, aktuatorë dhe ventilim të mbeturinave.

Sistemi i azotit

Pajisjet për prodhimin e azotit steril nga ajri i kompresuar deri te presioni i tankeve gjatë filtrimit, shpërndarjes ose transportimit të birrës.

Pompat

Pompa për transport birrë, ujë, zgjidhje sanitizing, wort, për nxjerrjen e hops në birrë dhe qëllime të tjera në breweries.

Aksesore per breweries

Pajisjet për të siguruar funksionimin e të gjitha lidhjeve, rrugëve të tubit, telave elektrikë, matjes dhe kontrollit të temperaturave. Pajisjet e lidhjes dhe armaturat e tjera në zgjerim për të gjithë rezervuarët e prodhimit të birrës, çorapët, tubat, pompat, kornizat themelore dhe pajisje shtesë dhe pjesë të sistemit të birrës.
keyboard_arrow_up