• Е-ПРОДАВНИЦА
 • блог
 • Референци
 • Билтен
 • Каталог

Контакт

Дали размислувате за вашата пиварница? Побарајте понуда без обврска за оригиналната Чешка микропроизводство само сега.

Нашиот бизнис тим е подготвен да направи специјална понуда за вас, да го оптимизирате според вашите барања, како и подоцна да помогнете во реализацијата на вашите проекти.

Czech brewery system s.r.o.

Централно производство и канцеларија адреса:

Чешка пиварница систем sro

Kolofíkovo nábřeží 30

74705 Opava

Република Чешка

ДДВ CZ05783011

Работно време: понеделник - петок, 7: 00 до 16: 30 (Прага временска зона)


Нашиот тим


Е-пошта (општо): info (at) czechbrewerysystem.com

(Можете да ни пишете на било кој јазик, ние ќе ви разбереме и тогаш ќе одговориме на вашиот јазик)


I. Оддел за продажба:

Пиварници, микробранови, занаетчиски пиварници, производствени линии за јаболка, опрема за производство на пиво, вино и јаболковина, услуги

Телефон: + 420 732 217 950 / Е-пошта: sales (at) czechbrewerysystem.com

Трговци (продажба):

 • Алена Мачу (Таа зборува и пишува: CZ, EN, RU, DE, SK, PL) ... асистент за продажба

Телефон: + 420 735 176 071 / Е-пошта: machu (at) czechbrewerysystem.com

 • Павел Штенцел (Тој зборува и пишува: CZ, RU, SK, PL) ... асистент за продажба

Телефон: + 420 732 217 950 / Е-пошта: stencel (at) czechbrewerysystem.com

Можеме да разговараме со вас по телефон:
(Англиски, deutsch, по-русски, po polski, česky, slovensky)
... или ние исто така можеме да комуницираме користејќи e-mail:
Можете да ни пишете на било кој јазик, ние ќе ви разбереме, а потоа ќе одговориме на вашиот јазик

II. Производствен сектор:

 • Михал Монинец (Тој зборува и пишува: CZ, SK, RU) ... менаџер на производство

Телефон: + 420 739 310 439 / Е-пошта: moninec (at) czechbrewerysystem.com


III. Оддел за маркетинг:

 • Алеш Јакимов (Тој зборува и пишува: CZ, EN, RU, PL, SK)

Телефон: + 420 737 241 269 / Е-пошта: jakimov (at) czechbrewerysystem.com


IV. Управување и развој:

 • Алеш Јакимов, извршен директор, дизајнер и инвеститор, ко-сопственик

Телефон: + 420 737 241 269
Е-пошта: jakimov (at) czechbrewerysystem.com

 • Павел Хапл, главен дизајнер и инвеститор, ко-сопственик
 • Jan Vácha, консултант за производство, ко-сопственик


Повеќе за нас

Нашите референци и клиенти


Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашата е-маил (задолжително)

Вашиот телефон (задолжително)

предмет

Вашата порака

Внесете го кодот од сликата
captcha

акции