• Е-ПРОДАВНИЦА
  • блог
  • Референци
  • Билтен
  • Каталог

Производство портфолио

Производство на пиварници, микробранови и пиварници опрема

Нашето производство портфолио

Пиварници | Линии за производство на пиво

Нашето главно портфолио на производство - комплетни комплети на линии за производство на пиво. Занает пиварници, microbreweries, ресторан пиварници, индустриски мали пивари. Ние произведуваме мали пиварници наменети за годишно производство од 3,800 до 16,200,000 литри пиво. Ние ги нудиме најмалите пиварници за производство на домашно пиво и занаетчиски пиварници за пабови и ресторани, како и моќни индустриски пивари за ефикасно производство на пиво во средни и големи количини. Повеќето од нашите пиварници се опремени со едноставен систем за рачна контрола, minibreweries со поголем капацитет за производство се опремени со автоматски систем за контрола.

Цидер | Производствени линии

Ние произведуваме комплетни комплети на линии за производство на овошни алкохолни пијалоци. Два различни типови - модуларни производни линии и професионални производни линии. Сите производни линии се опремени со професионални уреди - опрема за обработка на овошје, резервоари за ферментација, евентуално опрема за полнење на кед и шишиња. Единствена технологија за комбинација на производство на пиво и јаболка на заедничка заедничка опрема овозможува целосно користење на линијата за пијалоци во текот на целата година за производство на два типа пијалаци.

Опрема за производство на пиво и јаболка - компоненти

Професионална опрема за производство на алкохолни пијалоци: резервоари за производство на пиво, резервоари за ферментација на овошни пијалаци, машини за варена пијалак, фланери и преси за овошје, ферментатори под притисок и под притисок, опрема за ладење и греење, машини за полнење пијалоци во шишиња и бочви, , опрема за екстракција на хмел во пиво, мерење на температурата и системи за контрола и сè што ви е потребно за ефикасно производство на пиво, јаболкови или слични газирани алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Услуги за производители на пиво и јаболковина

Услуги за производители на пиво и јаболковина. Основни пиварница (или куќичка) клиент проект консултации и анализи. Инженерство, проект и дизајн работа. Инсталација на пиварници и сидра куќи. Професионален надзор за инсталација. Реконструкција и модернизација на пиварницата и линиите за производство на пијалаци. Помош при стартување на микробранови. Набавка на суровини за производство на пиво и пијалаци.
акции