• E-SHOP
  • Blog
  • Referencat
  • Gazete
  • Katalog

Portofoli i prodhimit

Prodhimi i breweries, microbreweries dhe pajisjet e birrës

Portofoli ynë i prodhimit

Breweries | Linjat e prodhimit të birrës

Portofoli ynë kryesor i prodhimit - grupe të plota të linjave të prodhimit të birrës. Breweries Artizanatit, microbreweries, breweries restorant, breweries industriale të vogla. Ne prodhojmë breweries vogla projektuar për prodhim vjetor nga 3,800 në 16,200,000 litra birrë. Ne ofrojmë breweries më të vogla për prodhimin e birrës në shtëpi dhe për panaire artizanale për pubs dhe restorante si dhe breweries fuqishme industriale për prodhimin efikas të birrës në vëllime të mesme dhe të mëdha. Shumica e breweries tona janë të pajisura me sistemin e kontrollit të thjeshtë manual, minibreweries me një kapacitet më të madh të prodhimit janë të pajisura me sistemin e kontrollit automatik.

Cider | Linjat e prodhimit

Ne prodhojmë komplet të plotë të linjave të prodhimit të pijeve alkoolike të frutave. Dy lloje të ndryshme - linjat prodhuese modulare dhe linjat e prodhimit profesional. Të gjitha linjat e prodhimit janë të pajisura me pajisje profesionale - pajisje për përpunimin e frutave, rezervuarë fermentimi, pajisje opsionale për mbushje të shisheve. Teknologjia unike për kombinimin e prodhimit të birrës dhe mushtit në pajisjet e zakonshme të përbashkëta lejon përdorimin e plotë të linjës së pijeve gjatë vitit të plotë për prodhimin e dy llojeve të pijeve.

Pajisjet e prodhimit të birrës dhe mushtit - përbërësit

Pajisjet për prodhimin e pijeve alkoolike: prodhimi i birrës, rezervuarët e fermentimit të pijeve të frutave, makineritë e birrës, copëtuesit e frutave dhe shtynat, fermentorët e presionit dhe pa presion, pajisjet e ftohjes dhe ngrohjes, makinat për pije mbushëse në shishe dhe keg, , pajisjet për nxjerrjen e hopsit në birrë, sistemet e matjes së temperaturës dhe kontrollit dhe të gjitha ato që ju nevojiten për prodhimin efikas të birrës, mushtit ose pijeve alkoolike dhe joalkolike të gazuara.

Shërbimet për prodhuesit e birrës dhe mushtit

Shërbimet për prodhuesit e birrës dhe mushtit. Konsultimi dhe analiza e projektit të klientit të birrës bazë (ose ciderhouse). Inxhinieria, projekti dhe puna e projektimit. Instalimi i birrës dhe shtëpive të mushtit. Mbikëqyrja profesionale për instalimin. Rindërtimi dhe modernizimi i linjave të prodhimit të pijeve dhe pijeve. Ndihmoni me fillimin e microbreweries. Furnizimi i lëndëve të para për prodhimin e pijes dhe pijeve.
aksione