PROF CiderLine

PROFI CiderLine - Konfigurimet themelore të grupeve të pajisura plotësisht profesionale të destinuara për prodhimin profesional të mushtit alkoolik të gazuar.

MODULO CiderLine

MODULO CiderLine - Konfigurimet themelore të grupeve modulare të pajisura plotësisht të destinuara për prodhimin efektiv të mushtit alkoolik të gazuar.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up