• Е-ПРОДАВНИЦА
  • блог
  • Референци
  • Билтен
  • Каталог

Резервоари за пиво


Имаме нова веб-страница за овој производ. Одете на новата мрежа:

Тенкови за производство на пиво


Резервоари за пиво - садови за производство на пиво или јаболковина

Сертификати-651x300Ние произведуваме секакви стандардни и специјални резервоари за пиво. Резервоари за пиво се под притисок и садот под притисок од нерѓосувачки челик за храна (AISI 304 или AISI 316), наменет за производство на пиво, складирање пиво и друго ракување со пиво. Ние ги опремуваме резервоарите за пиво со стандардна опрема или специјална опрема според барањата на купувачот. На пример за производство на јаболковина или производство на помалку вообичаени видови на пиво, според производствениот процес, што не може да се реализира со конвенционална стандардна опрема за резервоари за пиво.

Нашиот јасен дијаграм покажува видови на резервоари за пиво кои се во нашата производна програма и нивниот технички опис. Спецификациите и цените на произведените стандардни резервоари за пиво се опишани овде. Способноста за прилагодување на опремата, димензиите, цените и другите параметри на резервоарите за пиво според индивидуалните барања на одредени клиенти се вообичаени.

Иако нашите пиво резервоари се првенствено оптимизирани за производство на пиво, ние ги произведуваме и во модификации за ефикасно производство на други пијалаци - особено вино, газирани пијалоци вино и јаболковина.

Резервоари за пиво

Резервоари за пиво - преглед на произведени садови и склопови за пиво и друга манипулација со пиво

Типови на резервоари за пиво

Резервоари за пиво - одете до страниците со производи

Страници со детален опис и ценовници избрани типови на пивски тенкови ќе бидат прикажани со кликање на линковите

Категорија / производ Опис дизајн Изолација на јакна Систем за ладење Максимален притисок линкови

Резервоари за процес на ферментација на пиво

Резервоари за второ пиво ферментација процес - созревање на пиво

Резервоари за процеси на ферментација на пиво - комбинирани резервоари за пиво

Резервоари за подготовка на готовиот пиво за пополнување на продажната амбалажа

Резервоари за чување и нацрт пиво

Нацрт резервоари за пиво

Резервоари за складирање на готовиот пиво во рестораните и за леснотија на прислушување пиво со конвенционален компресор. За да избегнете контакт со пивото со воздухот, резервоарите се опремени со пластични кеси што може да се отстранат, па затоа не е неопходно да се користат специјални инертни гасови. Резервоарите се дизајнирани или без изолација, со една јакна или двојно обвивка, изолирани. Леден воздух (резервоари со единечна заштита) или вода / гликол (изолирани резервоари со дупчиња со дупликатори) 1.5 - 3.0 бар

Посебни комплети и уреди со резервоари за производство на пиво

CFS- Комплетни сетови за ферментација и созревање пиво

CFS е комплетен сет на опрема која е потребна за процесот на ферментација и созревање на пивото (или вино, вино). Секој пакет за ферментација вклучува еден или повеќе цилиндрични конусни ферментиери, компактен ладилник, гликолна пумпа и систем за мерење и контрола на целосна температура. CCF ферментаторите се опремени со дупликатори за ладење и комплетно опремени за професионално производство на пиво или јаболковина. CCF резервоари SLP / SHP без изолација (опционално со леплива пена за изолација), CCF резервоарите CLASSIC се изолирани со PUR. Вода / гликол SLP / SHP верзија 0-1.5bar / CLASSIC верзија 0-3bar.
акции