• Е-ПРОДАВНИЦА
  • блог
  • Референци
  • Билтен
  • Каталог

Индустриски пиварници

Микробранови во индустриски дизајн Се првенствено за средно голем обем на производство на пиво. Главниот акцент е на максималната функционалност и ефикасноста на производството, безбедноста на персоналот и економичното работење. Успешно се натпреварува со големи пиварници.

Индустриски микробранови и пиварници BREWORX

Microbreweries-breworx-oppidum-001Производството на пиво во поголеми количини првенствено ги прави високите барања за ефикасноста на производството. Првите приоритети на пиварите се:

  • Ниски стапки на потрошувачка на енергија
  • Минимизирање на потрошувачката на вода
  • Намалување на бројот на вработени до потребниот минимум
  • Минимизирајте го бројот на операции на секоја операција
  • Ефикасно користење на вселенската технологија за локација
  • Максимизирање на дневното производство

Овие барања престанаа со мини-ресторани класични ресторански видови, бидејќи нивниот дизајн е во голема мера под влијание на барањето, на сметка на продуктивната ефикасност. Затоа, клиентите кои размислуваат за производство на пиво главно за надворешни купувачи, за дистрибуција на пазарот, но и за поголеми ресторани (стадиони, големи рекреативни објекти, угостителски претпријатија во сопственост на еден сопственик), е дизајниран специјален тип мини-закуски. Особено барајќи барања од Индустриско производство на пиво.

Индустриски минибар Пивоварс OppidumИндустриски микробранови BREWORX OPPIDUM

Оптимално решение microbrewery со Поголемо производство Волумен од 25,000 до 200,000 хектолитри на пиво годишно.

Brewhouse Breworx Oppidum - Преглед на врвотМодерни шест веселс Интегриран на заедничка рамка, јасно управувана од една централна платформа. Ефикасно решение пиварница за оние кои производство на пиво е сериозна и на врвот на листата на приоритети за нив Максимална продуктивност и најголема можна ефикасност на производството. Раствор за пијалаци дозволува Континуирано производство на 4 серии од пиво истовремено, бидејќи секоја фаза на производство на пиво се одвива во посебен сад. Можно е да се произведе До 6 серии на канцер во 24 часа во континуиран производен процес. Со напреден систем за управување со поддршка на пиварницата компјутери сите потребни мерења и контроли се достапни не само на контролниот панел на Brewhouse, туку и на далечинскиот терминал. Производствениот менаџер и магационер го контролираат производниот процес. Ферментација и созревање на пивото во запечатени Цилиндрични конусни тенкови или во Отворени ферментациски кади овозможува производство на Дното или горните ферментирани пива, Или во Традиционален или модерен начин. Способноста за прецизно контролирање на ферментацијата и созревањето доведува до постојани резултати од постојан квалитет и сензорни карактеристики на пивото.

Logo-breworx-industryИндустриски пиварници BREWORX INDUSTRY

Оптимизирано решение за поголема пиварница со производство 100,000 хектолитри на пиво годишно. Основата на minibervery е Осум садови brewhouse, Кој се состои од каша, каша котел, кантарион, латер тунец, котел, вир, топла вода резервоарот и Резервоар за ладна вода. Овозможува Континуирано производство, каде што во секој од шесте садови работи истовремено различни фази на процесот на подготовка - така што е можно да се вари До 10 серии на каша дневно. Производствена линија пиварница BREWORX Индустријата е направена од нерѓосувачки челик за прехрамбена индустрија, со висок квалитет без непотребни елементи за дизајн. Тој е опремен со централна платформа за лесна работа и контрола на процесот. Главната функција на пиварницата BREWORX Industry е Најефикасно производство на квалитетно пиво во големи количини и со минимални барања за интензивна работа.

акции