Shpëlarja dhe defektimi i shisheve

Makina për shpëlarje dhe defekt të shisheve para mbushjes me musht.

Mishi i mbushjes manuale në shishe qelqi

Pajisjet për midhjen manuale të mbushjes në shishe qelqi.

Makinat për midhjen e mbushjes në shishe qelqi

Makinat për mishin manual, gjysmë-automatik dhe plotësisht automatik të mbushjes isobarike në shishe qelqi.

Mbyllja e shisheve me kapakë kurorë

Makina për shishet e mbylljes me kapakë të kurorës.

Etiketimi dhe shtypja e shisheve

Pajisjet për etiketimin e shisheve dhe shtypjen në etiketat e shisheve.

Makina kombi për mbushjen e shisheve të qelqit - shpëlarje, mbushje, mbyllje

Makineritë kompakte të mbushjes së shisheve për shpëlarje gjysmë automatike dhe defekteve të shisheve, mishit të mbushjes isobarike në shishe qelqi dhe shisheve mbulesash.

Linja me kapacitet të lartë për shpëlarje, mbushje, mbyllje, shtypje të shisheve

Pajisjet për shpëlarje, mbushje, mbyllje, shtypje të shisheve me kapacitet të lartë.

Paketimi i shisheve

Pajisjet për paketimin e shisheve.

Manipulimi me shishe

Pajisjet për transportin dhe manipulimin me shishe. Shiritat shishe.
  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up