CCTM | Tanke modulare cilindrike-konike (fermentues modular birrë)

Ju nuk jeni të sigurt se çfarë lloji tank ju duhet të blini për fabrikën tuaj të birrës apo të mushtit? Mos u bëni merak për këtë. Merrni tanke modulare cilindrike-konike dhe mblidhni ato në një konfigurim që ju nevojitet. Ju mund të ndryshoni një konfigurim të tanke modulare në çdo kohë. Tanke që përshtaten me nevojat tuaja aktuale.

Fermentatorë cilindrik-konik CCTM me dizajnin modular

Tanke modulare cilindrike-konike CCTM janë produkte shumë të shkathëta nga portofoli ynë i prodhimit që mundësojnë mbledhjen e lirë të rezervuarit të prodhimit të birrës në një konfigurim që kërkohet momentalisht nga përdoruesi në lidhje me përdorimin e synuar. Ky konfigurim aktual i rezervuarit mund të ndryshohet në çdo kohë në çdo konfigurim tjetër duke përdorur pajisje zgjerimi dhe kombinime të tyre, madje edhe gjatë funksionimit të plotë kur tankja është e shtypur dhe e mbushur me pije nën presion.


Përshkrimi i tankeve modulare cilindrike-konike CCTM

CCTM modulare tank cilindrik-konik përbëhet nga dy pjesë kryesore: Enën nën presion - Tank bazë (BT) dhe aksesorë (MTA). Montimi i rezervuarëve në shumë konfigurime të dëshiruara është e mundur për shkak të numrit të madh të kombinimeve të aksesorëve të zgjerimit që kombinohen dhe montohen në rezervuarin themelor. Prandaj është e mundur të pajiset me konfigurimin optimal të rezervës modulare për pjesën e dëshiruar të procesit të prodhimit të pijeve.

Rezervuar bazë

Depozita bazë është një enë nën presion e bërë nga çeliku inox AISI 304, sipas standardeve të aplikueshme për prodhimin e ushqimit, me një sipërfaqe të qetë të brendshme (përafrimi i sipërfaqes 2B / 2J zgjidhet nga konsumatori). Tank bazë përbëhet nga një trup cilindrik, fundi konik, fundi i lartë i harkuar, këmbët 3-4 dhe armatura për lidhjen e aksesorëve opsionalë. Ne prodhojmë ato në versione:

Varësisht nga presioni maksimal i lejueshëm:

 • Rezervuar pa presion - maksimumi i mundshëm i mbingarkesës 0.5 bar - i përshtatshëm vetëm për procesin e fermentimit kryesor (birrë, musht, verë) dhe për prodhimin e pijeve me presion të ulët (musht, verë)
 • Presioni i presionit - presioni maksimal i disponueshëm i barit 3.0 - i përshtatshëm për fermentimin kryesor të të gjitha pijeve alkoolike të carbonizuara si birra ose musht, fermentimi dhe maturimi nën presion, karbonizim, flotacion, përfundim dhe mbushje isobarike e pijeve në pako shitje si shishe qelqi, shishe PET, .

Në varësi të kualitetit dhe përfundimit të sipërfaqes:

 • SQ - cilësi standarde - SB Ra <0.8μm: sipërfaqja e brendshme e grinded e pjesës cilindrike, SJ Ra <0.5μm: sipërfaqja e brendshme e lëmuar e pjesës konike. Xhaketa çeliku të jashtme me të gjitha lidhjet e gërshetuara dhe sipërfaqe të grirë.
 • HQ - cilësi të lartë - SJ Ra <0.5μm: lëmuar të gjitha sipërfaqet e brendshme, saldimet e lëmuara. Xhaketa të jashtme çeliku me të gjitha lidhjet e salduara dhe sipërfaqet e grinded.
 • TQ-cilësi të lartë - SJ Ra <0.5μm: lëmuar të gjitha sipërfaqet e brendshme, saldimet e lëmuara. Xhaketa të jashtme çeliku me të gjitha lidhjet e salduara dhe sipërfaqet e lëmuara.

Më shumë informata Rreth tankeve bazë - përmasat, përshkrimet, pajisjen, çmimet


Pajisja standarde e çdo tank bazë përfshin:

 1. IM - Sheshi i Inspektimit - Sheshi ovale 450 × 350 mm me krah dhe derë në pjesën cilindrike të rezervuarit (për tanke CCT-M me vëllim më të ulët se 500 litra, sheshi është vendosur në pjesën e sipërme të shtëpisë)
 2. SV - Valvula e Sigurisë - për mbrojtjen e rezervuarit kundër mbingarkesës (0.5 ose 3.0 bar) dhe nën presion (bar 0.2)
 3. CP - Sanitizing Port - Fole TriClamp DN25 për lidhjen e CS1 tub i sipërm higjienës Jashtë tankit dhe Top SB1 llak Brenda rezervuarit
 4. AL - këmbët e rregullueshme - këmbët 3 për tanke me kapacitet deri në litra 3,000, këmbët 4 për tanke më të mëdha, këmbët vidhos për pozicionimin e saktë dhe tankin e nivelimit
 5. BT - në fund të fytit - priza e ulët (TriClamp ose tubi i qumështit DN125 - DN200 në pajtim me volumin e rezervuarit) për lidhjen e TO1 armaturën e diskut Për mbushjen dhe kullimin e rezervuarit
 6. CT - ftohja e ftohjes - nypples threated (G 1 / 2 "- G 2" në përputhje me vëllimin e tank) për lidhjen e sistemit të ftohjes (ujë akull, zgjidhje glycol)
 7. CC - Kanalet e ftohjes) - kanale rreth pjesës cilindrike (gjithmonë) dhe pjesës konike (rezervuarë të vëllimit më të lartë se 500 litra) për qarkullimin e lëngut ftohës dhe për ftohje ose përfundimisht për ngrohjen e rezervuarëve
 8. TS - Termometër Sockets - bazat e salduara DN8 për ndarjen e sensorëve për matjen e temperaturës dhe rregullimin e temperaturës në tanke
 9. HE - Sytë e Trajtimit - për manipulimin e rezervuarit me ndihmën e teknikës së varur
 10. LC - Shkallë Konsolë - për hyrje të lehtë në pjesën e sipërme të rezervuarit duke përdorur shkallë çelik inox LAD
 11. FC - Fixing Consoles - për rregullimin e sigurisë të CS2 tub kanalizimi anësor dhe Tregoni nivelin e nivelit të mbushur LIS Me morsetë të filetuara
 12. SV-Sample foleja e valvulave - TriClamp DN10 fole për lidhjen e Valvula e mostrës SV1
 13. MT - Fytyrë multifunksionale - Fole TriClamp (në përputhje me vëllimin e rezervuarit DN25 - DN60) për lidhjen e armaturave shtesë si Qiri CC1 aromatizues / carbonation, Hop Extractor për dry hopping e birrës ose Makinë flotacion Për pure të frutave

Pajisje shtesë modulare për pajisjen e tankeve CCTM

Armatura shtesë MTA Janë pajisje opsionale për pajisjen e Tanke bazë. Konfigurimi i kërkuar i tankeve modulare arrihet duke pajisur rezervuarin bazë me kombinimin e duhur të armaturave shtesë.Konfiguracionet e rekomanduara të tanke modulare cilindrike konike CCTM

Ekziston mundësia e montimit të tanke modulare CCTM në më shumë variante. Ne rekomandojmë që të zgjidhni një nga këto pesë grupe të para-konfiguruara. Përshkrimet, veçoritë dhe avantazhet e tyre janë përshkruar më poshtë.


Konfigurimi A1

Paketa më e thjeshtë e rezervuar CCTM që lejon të gjitha fazat e prodhimit të birrës, mushtit, verës, domosdoshmërisë, limonadave, përfshirë pijet isobarike të carbonizuara.

Version LP - Nëse rezervuari është i pajisur me valvulën e sigurisë së barit 0.5 (enë nën presion sipas direktivës evropiane të PED 2014 / 68 / BE), atëherë rezervuari është i disponueshëm për pije jo-karbonizuese të prodhimit jo-izobarik si verë, duhet, limonadë ), por edhe për procesin kryesor të fermentimit gjatë prodhimit të birrës ose mushtit (jo për procesin e maturimit që kërkon një presion më të lartë).

Versioni HP - Nëse rezervuari është i pajisur me valvulën e sigurisë së barit 3.0 (enë nën presion sipas direktivës evropiane të PED 2014 / 68 / BE), atëherë rezervuari është në dispozicion për prodhimin e të gjitha llojeve të pijeve të carbonizuara ose jo të carbonizuara si birra, musht, verë e gazuar, duhet, limonadë. Bar 3.0 tank është e pajisur për procesin e fermentimit njëfazor dhe gjithashtu për operacione të tjera isobarike me pije - filtrim, karbonizim, mbushje në kegë ose shishe, flotacion, dry hopping ...

Pajisja e rezervuarit lejon vendosjen e presionit të kërkuar në rezervuar duke përdorur valvulën e lehtësimit dhe për të lexuar presionin e tanishëm në manometër. Procesi i fermentimit tregohet për shkak të flluskave që shkrijnë ujë në kapakun e valvulës së ndihmës.

Depozita përmban një top llak fiks ose rrotullues dhe të gjitha tubacionet dhe valvulat që janë të nevojshme për pastrimin dhe sanitimin e lehtë të rezervuarit, në mënyrë ideale me përdorimin e stacionit CIP.
Një valvul i mostrës lejon një koleksion të marrjes së mostrave. Ka mundësi që të shtohen në rezervuar edhe një pajisje karbonatizimi, dry hopping pajisje ose një makinë flotacion për pastrim të pemëve duhet.

Një tregues i nivelit të mbushjes nuk përfshihet në këtë set sepse kjo pajisje nuk është e nevojshme kur tank përdoret vetëm për fermentim dhe proceset e maturimit - rezervuari zakonisht është i zbrazët ose i plotë. Përdoruesi i rezervuarit nuk mund të paguajë kujdes të panevojshëm për pastrimin dhe sanitizimin e treguesit të nivelit të mbushjes.

Rezervuari nuk përfshin tubat e daljes së gjatë (tubat DO1 dhe RO1) - ato zakonisht janë pjesë problematike e shumicës së llojeve të llojeve të ndryshme të të cilave maja qëndrojnë në një vend të pazgjidhur për një kohë më të gjatë.

Këto dy gjëra eliminojnë shumë problemin e maja të kalbur, të cilat janë në tuba të pangopura shpesh të ekspozuara ndaj temperaturave të larta dhe mund të ndikojnë negativisht në cilësinë e produktit brenda rezervuarit.

Falë dizajnit të saj modular është gjithmonë e mundur që të shtoni treguesin e nivelit të mbushjes në rezervuarin e mëvonshëm dhe ta ndryshoni këtë konfigurim në një tjetër - vetëm kur bateria është e zbrazët.

>>> Më shumë rreth konfigurimit A1

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Konfigurimi A2

Dallimet në mes të A1 dhe A2: Rezervuari me konfigurimin A2 përfshin tubat e armëve RO1 dhe DO1. Këto tuba shtesë lejojnë komoditet më të madh në punën e lidhjes kur hoses duhet të bashkohen me rezervuarin dhe kur maja duhet të mblidhet në rezervuarin e magazinës së majave. Por nuk është e mundur të shkëputeni tubat RO1, RO2 për shembull në pastrimin e tij. Lidhja dhe shkyçja e tubave mund të bëhet gjithmonë kur mbushësi është i plotë - rekomandohet para mbushjes dhe kullimit të rezervuarit për sigurimin e tubave absolutisht të pastër para kontaktit të tyre me produktin e pijeve.

Pozicioni i flapave më të afërt me rezervuarin parandalon maja të padëshiruar kalbur në krahët e pashuar. Në mënyrë të ngjashme, maja nuk mund të kalbet brenda gypave të pektoralizuara të treguesit të nivelit të skedarit sepse treguesi i nivelit LIS nuk përfshihet në këtë konfigurim A2.

Rezervuari mund të rikonfigurohet në konfigurime të tjera në çdo kohë - por vetëm kur është bosh. Sidoqoftë nëse CS1 tub i sipërm sanitizues Me valvul Është përdorur, Treguesi i nivelit të mbushjes mund të shtohet në rezervuar edhe kur rezervuari është i plotë dhe nën presion.

>>> Më shumë rreth konfigurimit A2

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Konfigurimi A3

Rezervuari në konfigurimin A3 ndryshon nga konfigurimi A1 nga RO1 zgjeruar, DO1 tuba me tuba me valvulat e fluksit në skajet e tyre.

Këto valvola zëvendësojnë plotësisht valvulat e RO2, DO2 përplasje në konfigurimet A1-A2 (të cilat janë të vendosura direkt nën kon e rezervuarit).

Ky pozicion i të dy valvulave lejon komoditet më të madh gjatë lidhjes së tubit me rezervuarin, kullimin dhe mbushjen e rezervuarit. Nuk është e mundur të shkyçni të dy tubat kur rezervuari është i plotë, vetëm kur është i zbrazët.

Për fat të keq, vendndodhja e valvulave të përplasjeve në skajet e të dy tubave shkakton maja të padëshiruar të kalbur brenda pjesëve të pangjashme të rezervuarit. Prandaj ne nuk e rekomandojmë këtë konfigurim, nëse këto tanke vendosen në një dhomë me temperaturë shumë më të lartë se sa brenda në tanke. Në të kundërt, kjo është një zgjidhje që është e zakonshme në shumicën e fermentuesve nga prodhuesit e tjerë të tankeve fermentues dhe prandaj ky konfigurim mund të kënaqë një numër të prodhuesve të pijeve.

Të gjitha tiparet problematike të padëshiruara të konfigurimit A3 janë lehtësisht të zgjidhshme - ne rekomandojmë të porositni (ose të ri-ndërtoni më vonë) rezervuarin modular në A1, A2 ose në konfigurimin më të mirë B2.

Rezervuari mund të rikonfigurohet në konfigurime të tjera në çdo kohë - por vetëm kur është bosh.

>>> Më shumë rreth konfigurimit A3

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Konfigurimi B1

Konfigurimi B1 është shumë i ngjashëm me konfigurimin A3. Ai gjithashtu përfshin tubat e krahëve të RO1, DO1 me valvula të përplasjeve për hoses të bashkuar të lehtë dhe trajtim të lehtë me valvulat. Pozicioni i valvulave është më i mirë për grumbullimin e majave nga rezervuari.

Në të kundërt, pajisja B1 është e pajisur edhe me treguesin e nivelit të mbushjes së LIS si pajisje standarde. Kjo bën të mundur monitorimin e nivelit aktual të pijeve në rezervuar. Niveli i mbushjes së nivelit është plotësisht sanitizable - është e pajisur me dy valvula për lehtësimin e lehtë të tubit të xhamit. Është e mundur edhe kur rezervuari është i plotë.

Treguesi i nivelit të mbushjes LIS nuk mund të shkëputet kur rezervuari është i plotë. Është e mundur vetëm kur rezervuari është i zbrazët. Në mënyrë të ngjashme nuk është e mundur të shkëputeni ose sanitizoni tubat RO1, DO1 kur rezervuari është i plotë.

Për fat të keq, vendndodhja e valvulave përplasje në skajet e të dy tubave RO1 dhe DO1 shkaktojnë maja të padëshiruar të kalbur brenda pjesëve të pangjashme të rezervuarit. Prandaj ne nuk e rekomandojmë këtë konfigurim, nëse tanket vendosen në një dhomë me temperaturë shumë më të lartë se sa brenda në tanke. Në të kundërt, kjo është një zgjidhje që është e zakonshme në shumicën e fermentuesve nga prodhuesit e tjerë të tankeve fermentues dhe prandaj ky konfigurim mund të kënaqë një numër të prodhuesve të pijeve.

Të gjitha tiparet problematike të padëshiruara të konfigurimit B1 janë lehtësisht të zgjidhshme - ne rekomandojmë të porositni (ose të ri-ndërtohni më vonë) rezervuarin modular në konfigurimin më të mirë B2.

Rezervuari mund të rikonfigurohet në konfigurime të tjera në çdo kohë - por vetëm kur është bosh.

>>> Më shumë rreth konfigurimit B1

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Konfigurimi B2

Konfigurimi më i lartë B2 paraqet rezervuarin me pajisje që ju mundëson të shfrytëzoni plotësisht të gjitha avantazhet e sistemit tonë CCTM modulare.

Ata janë disa ndryshime të konfigurimit B2 në krahasim me grupe të tjera në dispozicion:

Treguesi i nivelit të mbushjes së LIS-it përfshihet si akses standard i rezervuarit. Kjo është avantazh kryesisht kur tank duhet të përdoret për finalizimin e prodhimit të pijeve - mbushjen e shisheve, mbushjen e pijeve në kegë, pompimin e pijeve nga rezervuari në një pijetore, filtrimin etj.

Tubacioni i sipërm i sanitimit CS1 është i pajisur me valvulën e përplasjes, fundi i tubit të armëve përfshin dy valvola me mbulesë. Një e drejtë nën kon dhe një në fund të krahut. Kjo asamble mundëson çdo herë që hermetikisht të ndahet treguesi i nivelit të mbushjes nga ena nën presion, pastaj të pastrojë dhe sanitizojë të gjitha tubacionet e treguesit të nivelit dhe gjithashtu tubacionet dhe valvulat e produktit të pijeve fundore. Është e mundur kur bateria është e zbrazët ose kur është e plotë. Pa shkëputjen e ndonjë pjese nga rezervuari.

Vendndodhja e flaps në skajet e dy tubave të ulët vetëm nën kon e pengon maja putrefaction në armë të ulët të pakontrolluara të dy tubave fund.

Karakteristikat e përshkruara sigurojnë mundësinë e madhe të mbajtjes së gjithçkaje problematike gjithmonë sterile. Kjo parandalon maja kalbur brenda treguesit të nivelit dhe gjithashtu në gypat e mbushjes dhe shkarkimit të produktit. Prandaj nuk mund të ndodhë infeksioni i padëshiruar i brendshëm i produktit.

>>> Më shumë rreth konfigurimit B2

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Disku i poshtëm i mbushjes dhe zbrazjes si aksesor i rezervuarëve modularë

Ju mund të zgjidhni midis dy llojeve të diskit të mbushjes-kullimit të poshtëm të TO1: me tubin e hyrjes / prodhimit të pijeve të rregulluar (jo të segmentuar) ose me tub të ndryshueshëm të futjes / prodhimit të pijeve (segmentuar).

Fikso diskun e poshtëm të mbushjes së kullimit TO1FIX - tubi për mbushjen dhe kullimin e produktit të pastër ka një gjatësi të caktuar. Konsumatori mund të rregulloje gjatësinë e tubit (për të shkurtuar të jetë më i shkurtër) sipas nevojës, sipas nivelit të pritshëm të nivelit të majave në rezervuar. Pajisja standarde e A1, A2, A3, B1 vendos. Aksesor opsional i setit B2.

Disku i ndryshueshëm në fund të mbushjes-kullues TO1VAR - tubi për mbushjen dhe kullimin e produktit të pastër ka gjatësi të ndryshueshme sepse është segmentuar. Konsumatori mund të rregulloje gjatësinë e tubit pa prerje vetëm duke shtuar segmente në disk, sipas nivelit aktual të majave në rezervuar. Pjesa plotësuese standarde e setit B2. Aksesor opsional i A1, A2, A3, B1 vendos.

Duke zgjedhur numrin e segmenteve të gypave të produktit mund të shfrytëzohen maksimalisht kapacitetin maksimal të produktit bazuar në sasinë aktuale të majave në rezervuar. Kjo redukton humbjen e pijeve që ndodhin në tanke të tjera me koncepte konvencionale (sepse kurrë nuk është e mundur që të merrni një pije nën grykën e tubit të produktit të sipërm).


Pse të vendosni për tanke modulare cilindrike-konike?

 1. Modulariteti nënkupton lirinë e konsumatorit gjatë marrjes së vendimit për blerjen e tij. Konsumatori mund të urdhërojë rezervuarin me konfigurim më të lirë të kufizuar (p.sh. pa tregues të nivelit, pa mundësinë e sanitacionit të armatimit të llumit, pa qirinj karbonizues etj) dhe për të blerë armë shtesë shtesë në rast nevoje. Për të ruajtur aftësinë e këtij opsioni, ne gjithnjë consenualisht arkivojmë vizatimet teknike të tankeve të prodhuara.
 2. Mundësia e konfigurimit të tankeve me ose pa treguesin e nivelit. . Rezervat CC përdoren zakonisht në mënyrë të plotë të zbrazët nëse ato përdoren vetëm për fermentimin dhe maturimin e birrës (ose produktit tjetër). Në këtë mënyrë të zakonshme, treguesi i nivelit është komplikim joefikas për Brewmaster sepse shkrirja e majave në të dhe birra mund të shkaktojnë infeksion. Për të siguruar sterilitetin maksimal të birrës, shumica e brewmasters preffer configuraton pa treguesin e nivelit. Megjithatë, ka situata kur treguesi i nivelit është i nevojshëm. Për shembull, nëse pritet një kontroll nga bordi i doganave i cili kërkon shikimin e volumit të birrës në tanke. Ose kur nuk ka tank të ndritshëm të birrës dhe birra është nisur në kegs ose shishe të drejtë nga tank CC. Në një rast të tillë, treguesi i nivelit mund të lidhet shtesë dhe se edhe kur rezervuari është i mbushur dhe i mbingarkuar, pa nevojën e mbingarkimit të birrës në një rezervuar tjetër. Treguesi i nivelit mund të shkëputet në çdo kohë. Kjo është shumë e dobishme kur brewmaster ka nevojë të vendosë treguesin e nivelit në një tank tjetër, për ta pastruar ose për të thyer papritmas. Nuk ekziston rreziku i kullimit të produktit nga rezervuari.
 3. Parandalimi nga kalbja e birrës në armatimin e llumit. Kontraktimi i rezervuarit mundëson sanitizimin, shkëputjen dhe pastrimin e armaturës së llumit në çdo kohë, madje edhe kur tank është i plotë. Falë mundësisë së vendosjes së valvulave të fluturave nën kon, ekziston vetëm sasi shumë e vogël e birrës e cila shfaqet në temperaturë më të lartë dhe për këtë arsye birra pengohet të kalbet në armatime të llumit, ndryshe nga rezervuarët e zakonshëm CC. Nuk është e nevojshme që kullimi i birrës nga rezervuari të shmanget nga infeksioni kështu që nuk ka aq shumë humbje të birrës ashtu siç ndodh në rezervuarët e zakonshëm CC.
 4. Mundësia e kanalizimit të treguesit të nivelit dhe armaturave të llumit pa shkëputje gjatë funksionimit të tij. Nëse tanku është i pajisur me armatura në konfigurim të plotë, atëherë është e mundur të bëhet sanimi i indikatorit të nivelit dhe armatimit të llumit pa pasur nevojë për shkëputjen e tyre edhe kur tank është plot birrë dhe nën presion. Kjo ndihmon në parandalimin e dobësimit të birrës në treguesin e nivelit dhe në armatimin e llumit pa patur nevojë për ndërprerjen dhe pastrimin manual. Rezultati është një birrë jo-inficuese në rezervuarin e pajisur me tregues të nivelit dhe me armatura të njëpasnjëshme të llumrave që është e pamundur në tanke të zakonshme sepse nuk lejojnë sanitizimin e treguesit të nivelit dhe armatimit të llumit kur ato janë plot me birrë.
 5. Mundësia e instalimit të armaturës opsionale në anën e rezervuarit - Armatura e verbuar në anën e majtë të pusit mundëson instalimin shtesë të qiri karbonatit ose për pajisje për flotacion (përdoret për prodhimin e verës, mushtit, lëngjeve ...) ose për të ashtuquajturat Hop Extractor për dry hopping e birrës. Armatura nuk është pajisje themelore e rezervuarit dhe nëse klienti ka nevojë, ne mund ta prodhojmë atë edhe pa të, sepse është mjaft e vështirë të sanksionohet. Ajo kërkon të pastrohet me dorë.
 6. Mundësia e vendosjes së tipit opsional të valvulës së mostrës - Armatura e vogël në anën e majtë të pusit mundëson instalimin shtesë të tipit të rastësishëm të valvulës së mostrës (p.sh. me ose pa kompensator të shkumëzimit). Armatura nuk është pajisje themelore e rezervuarit dhe nëse konsumatori ka nevojë, ne mund ta prodhojmë atë edhe pa atë, sepse është mjaft e vështirë të sanizohet. Ajo kërkon të pastrohet me dorë.
 7. Mundësia e zgjedhjes së llojit të dushit sanitar - Ne ofrojmë disa lloje të spërkatjeve higjienike - të fiksuara, të rradhës, të shumëfishta, me spërkatës aktiv ... Zëvendësimi i tipit të dushit është shumë i lehtë, në sajë të cotter ose thread.
 8. Mundësia e zgjedhjes së armaturës së kombinuar fundore - Ne ofrojmë dy lloje themelore të armaturave të kombinuara në fund, të cilat përbëhen nga arrë bashkimi DN125-DN150, llum dhe tub i produktit të cilat janë ngjitur në diskun verbues. Armatura e thjeshtë me tubacion fiks të produktit i cili mund të pritet në gjatësinë e kërkuar nga konsumatori dhe armatura modulare me tubacion të produktit të përbërë nga disa segmente ku konsumatori mund të zgjedhë gjatësinë e kërkuar të tubit në përputhje me lartësinë e nivelit të majave në tank.
 9. Mundësia e zgjedhjes së lidhjes së armaturave TC / DC - Ne ofrojmë tanke dhe zgjerimin e armaturës në dy versione të lidhjeve - Triclamp dhe lidhëse qumështore - të dyja versionet për të njëjtin çmim. Çdo vend evropian ka zakonet dhe standardet e veta. Disa nga klientët tanë kërkojnë DIN 32676 TriClamp, të tjerë DIN 11851 Coupling Bulmet. Modulariteti mundëson gjithashtu të përdorë reduktime për optimizimin e të dy standardeve.
 10. Transporti i sigurt dhe manipulimi me rezervuarin - Falë armaturave të shkëputura, rezervuari është i ekspozuar ndaj rrezikut shumë më të ulët të dëmtimit, krahasuar me tanket me armatura të salduara. Kjo zvogëlon kërkesat për paketimin dhe transportimin e materialeve, tanket marrin më pak vend gjatë transportit, rreziku i dëmtimit është zvogëluar dhe rrjedhimisht edhe humbjet financiare dhe ato me ankesat e mëposhtme. Në përgjithësi, paketimi dhe transporti janë më të lira me më pak rreziqe.
 11. Koncepti modular i tankeve është thjesht i favorshëm - Është një fakt që një pjesë e rëndësishme e klientëve tanë preffes konceptet modulare të pajisjeve tona. Modulariteti mundëson ndryshimin e atributeve të produktit në përputhje me nevojat e klientit dhe mundëson zgjerimin e mundësive të tij në kuadrin e qëllimit të synuar fillimisht.


Ne rekomandojmë që të përdorni tanke CCT-M në mënyrë që treguesi i nivelit të ndahet hermetikisht nga rezervuari nga valvulat e mbyllura gjatë mbushjes dhe gjithashtu gjatë gjithë procesit të fermentimit dhe maturimit. Kur përfundon procesi i maturimit, treguesi i nivelit mund të hapet dhe të mbushet. Pastaj mund të kontrolloni nivelin e produktit në treguesin e nivelit gjatë filtrimit ose gjatë kullimit në kegë ose shishe. Kjo parandalon produktin nga infeksioni nga maja që kalbëzohen në armatura të pa ftohur dhe tregues të nivelit.


Ofron për tanke modulare CCTM në të gjitha konfigurimet e rekomanduara:

 • CCTM-A1 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A1
 • CCTM-A2 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A2
 • CCTM-A3 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin A3
 • CCTM-B1 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin B1
 • CCTM-B2 : Oferta për tanke modulare CCTM në konfigurimin B2

Lista e çmimeve të komponentëve CCTM:

 • CCTM-BT : Oferta për tanke bazë të sistemit CCTM
 • CCTM-MTA : Oferta për pajisje dhe pajisje CCTM


 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë