CCT | Tanke cilindrike-konike Fermentorët konik të birrës

CCT-CCF: FUSHAT E FERMENTIMIT CYLINDRICAL-CONICAL

Flamuri i CCTM en 950x100 001 - CCT | Tanke cilindrike-konike | Fermentuesit konikë të birrës
Rezervuar cilindrik-konik fermentimi për birrë

Flamuri i opsioneve të certifikatës - CCT | Tanke cilindrike-konike | Fermentuesit konikë të birrës

Aktualisht, prodhimi i birrës në breweries moderne përdoret më së shumti fermentim në të mbuluar Cilindrike-konik tanke (CCT ose CCF). Ato janë enë cilindrike me një fund konik në të cilin përdoren për fermentim primar (dhe fermentimi i mëtejshëm vazhdon në rezervuarë lager), ose të gjithë procesin e fermentimit, duke përfshirë maturimin (nuk përdoren serbatorët). Këto anije janë llojet më të përdorura të Tanke për prodhimin e birrës.

Krahasuar me tradicionale Maja të hapura të fermentimit CCT´-të kanë disa përparësi. Ndër më të rëndësishmet është saniteti automatik me cilësi të lartë, mundësia e automatizimit të plotë të procesit të fermentimit (kostot e ulëta të punës) dhe hapësira më pak e dyshemesë, të cilën teknologjia e fermentimit zë (CCT mund të instalohet edhe jashtë ndërtesës së hapësirës së birrës). Fermentimi me një presion të vogël shpejton procesin e fermentimit. teknologjia e fermentimit të mbuluar parandalon ndotjen nga organizma të huaj dhe nuk vendos kërkesat e tilla të larta për sterilitetin e mjedisit si fermentimi i hapur në vaskat e fermentimit.
Temperatura e lëngut në tanke CC mbahet duke përdorur ftohje të ndryshme sipas nevojës në disa zona ftohëse.

CCTM 280x143 - CCT | Tanke cilindrike-konike | Fermentuesit konikë të birrësCCTM - tanket modulare cilindrike-konike modulare - Ne ju rekomandojmë të njiheni me produktet tona të reja - fermentuesit modul cilindrikë-konikë CCTM në vend të kësaj klasike të ngjitur plotësisht Bombola cilindrike. Ata kanë shumë përparësi në krahasim me tanket CCT Classic. Modular CCT-M tanke përbëhet nga rezervuar bazë dhe pajisje opsionale që lejojnë për të konfiguruar tank sipas nevojave aktuale të konsumatorëve. Konfigurimi aktual i tanke modulare mund të ndryshohet në çdo kohë.

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF

Fermentues cilindrik me birrë konike

skemë-birre-mbyllur fermentimi-en


Pozicioni i tankeve të fermentimit cilindrik-konik në fabrikë tipike çeke:

skema rezervuare cilindrokonike të fabrikës së birrës en - CCT | Tanke cilindrike-konike | Fermentuesit konikë të birrës


Përshkrimi i tankeve cilindrik-konik:

Pajisja e serbatorit të birrës së fermentimit cilindrik-konik Classic (izoluar, ftohur me ujë / glikol):

CCT 1000C Përshkrimi i 2015 - CCT | Tanke cilindrike-konike | Fermentuesit konikë të birrës

Pajisjet standarde - përshkrimi

 • valvula lehtësim presion - Mekanizmi i vendosjes së presionit me një manometër të glicerinës (diapazoni standard nga shiriti 0 deri në 3) - lejon të gjitha fuksionet: fermentimi + pjekuria + shishe
 • Kanalet e ftohjes - dublikuesit për qarkullimin e ftohësit në xhaketën e ftohjes (një, dy ose më shumë sipas llojit të rezervuarit)
 • Izolim PUR - izolim poliuretani me trashësi sipas madhësisë së rezervuarit dhe mjedisit të synuar (standard = 50mm)
 • Xhaketë çeliku inox - me përfundimin e sipërfaqes së zgjedhur të klientit (standard = bluarje)
 • Rëndësia e sipërfaqes së brendshme të garantuar : Ra <0.8 μm ose më pak (sipërfaqet e grirë) / Ra <0.5 μm ose më pak (sipërfaqet e lëmuara)
 • Sheshi i Inspektimit në kon të lartë ose në pjesë cilindrike, sipas kërkesave të klientit (SQ = hapur brenda / HQ = hapur jashtë)
 • Dalje e produktit të pastër me një valvul flutur për prodhimin e pijeve të pastra (birrë, verë, musht) - krahu i mbështjellës (opsionalisht me lartësi të ndryshueshme të thithjes)
 • Derdhja / hyrja e derdhjes së rezervuarit me një valvul flutur për mbushje tank, shkarkimin e maja dhe kullimin e përmbajtjes së plotë të tank
 • Spërkatje sanitare - Spërkatës CIP (SQ = statik / HQ = rrotullues) - një ose më shumë copë
 • Tub kanalizimi - një tub multifunksional me një valvul topi për lidhjen e një spërkatës, stacioni CIP (pastrim, sanitizues), valvula lehtësuese me manometër, hyrje CO2
 • Valvula e mostrës - karin e marrjes së mostrave të pastër dhe sanitizable për mostrat e produktit të grumbullimit
 • Valvula e sigurisë - mbivendosje me veprim të dyfishtë (standard = shufra 3.2) dhe mbrojtja e vaksinës (shirit 0.2) valvula e sigurisë - version i vetëm i presionit të rezervuarit
 • Valvula e ventilimit - valvula e dedikuar për kullimin e sigurisë së rezervuarit dhe për presionin e saktë të matjes në rezervuar me manometër (kur spërkatja është ngjitur me shkumë)
 • Foleja e termometrit - priza e salduar për futjen e termosensorit ose termometrit (një ose më shumë sipas llojit të rezervuarit)
 • Manometër - të përfshira në grupin e valvulave për lehtësimin e presionit, çelik inox, glicerinë
 • Treguesi i nivelit të mbushjes - tub qelqi i pastër dhe i sanitizueshëm për vizualizimin e nivelit të produktit në rezervuar (SQ = fiks / HQ = i lëvizshëm)
 • Sytë e vinçit - doreza të salduara çeliku për transport të sigurisë së rezervuarit me vinça ose pirunin
 • Këmbë me këmbë të rregullueshme - këmbët 3 ose 4 me këmbët e gomës për rregullimin e saktë të rezervuarit në një dyshe të pabarabartë
 • Etiketa e tipit - Etiketa e çelikut me të gjitha parametrat që kërkohen nga Bashkimi Evropian për enët nën presion
 • Certifikata PED 2014 / 68 / EU - çertifikatën Evropiane për anijen nën presion + dokumentin e pasaportës së anijes nën presion

Pajisjet opsionale - përshkrimi

 • Dalje të ndryshueshme të produktit (Krahu i rregullueshëm i pirgjeve) - në vend të tubit të pastër të produktit të fiksuar - një tub të rrotullueshëm me një valvul fluturash dhe xham të syrit për të rregulluar saktë lartësinë e hyrjes së thithjes sipas nivelit aktual të maja në rezervuar
 • Humbje të veçanta - shufra e seksionit të seksionit, sheshi me dritare shikimi, kapanxhë me derë qelqi
 • Spërkatje speciale - pajisje rrotulluese, pulsi ose pajisje të tjera speciale pastrimi për pastrimin e plotë të rezervuarit
 • Armatura anësore ose e sipërme universale - për dry hopping , flotacion, gurë karbonatizues etj.
 • Shkallë për treguesin e nivelit të mbushjes - një shkallë litër në një mbulesë të treguesit të nivelit të mbushjes për vizualizimin e vëllimit aktual të produktit në rezervuar
 • Shkalla e valvulës së lehtësimit të presionit - një shkallë bar në një vidhos të valvulave lehtësuese për tregimin e presionit të kërkuar vetëm në rezervuar (një manometër tregon presionin aktual)
 • Matjet e temperaturës dhe komponentët e rregullimit - ne dorëzojmë Më shumë lloje E termosensorëve, termometrave dhe sistemeve të kontrollit të temperaturës të pajisura plotësisht për tanket tona
 • Gur karboni - avioni special për karbonizimin e pijeve nga shishet CO2
 • Shkallë - për operim të lehtë me puset dhe pajisje të tjera të sipërme të tanke
 • Qendër mbushëse e produktit të tankeve - një mjet i posaçëm për mbushjen e lehtë të produktit (si birra e birrës, duhet të mushtit) në rezervuarin e fermentimit
 • Pajisjet e nxitjes së tankeve - për të përzier përmbajtjen e rezervuarit, ajo është e montuar në anën e shell tank
 • Personalizime të tjera të rezervuarit - sipas kërkesave të konsumatorit - dimensionet jo standarde, armatura speciale, sipërfaqja e veçantë dhe dizajni i rezervuarit etj.


I. Ndryshimet e raportit të madhësisë së fermentatorëve të CCT:

Ne prodhojmë tanke fermentimi CCT në linjat e prodhimit 6 nga raporti i lartësisë dhe diametrit të kontejnerit. Është përparësi për konsumatorët, sepse dimensionet e tanke shpesh janë të nevojshme për t'u përshtatur për dispozita të kufizuara hapësinore.

cilindrike-konike-tanket-breworx tipit-line

cilindrike-konike-tanket-breworx-produkt-line

Gama jonë e gjerë e tankeve cilindrike-konike të prodhuar ju lejon të zgjidhni dimensionet optimal të rezervuarit si hapësira e faqeve.

Karakteristikat e tankeve më të gjera me lartësi të vogël të pjesës cilindrike:

 • Ata janë më të mirë për maja e birrës (presioni i ulët hidrostatik)
 • Një kurbë graduale e temperaturës gjatë tranzicionit nga fermentimi primar maturimi i birrës (zona më e vogël e transferimit të nxehtësisë, efekti më i ulët i ftohjes)
 • Ata janë më pak të kërkuar në aspektin e hapësirës së lartësisë.
 • Ata janë më kërkues në aspektin e hapësirës në dysheme.

Prona të paluajtshme tanke hollë me lartësi të madhe të pjesës cilindrike:

 • Tanke me vëllime më të mëdha kërkojnë një tendosje të ndryshme të majave (presion më të lartë hidrostatik)
 • kurba e pjerrët e temperaturës gjatë tranzicionit nga fermentimi primar maturimi i birrës (zona më e madhe e transferimit të nxehtësisë, aq më e madhe është efekti i ftohjes)
 • Ata janë më kërkues në aspektin e hapësirës së lartësisë
 • Ata kërkojnë hapësirë ​​më pak hapësirë.

Ne gjithashtu prodhojmë tanke cilindrike me madhësi të ndryshme nga ato standarde. Ne mund të rregulloje pothuajse çdo tanket sipas nevojave tuaja të veçanta.

II. Variacionet e fermentatorëve CCT sipas limitit të tyre të presionit:

Përveç kësaj, konsumatori mund të zgjedhë në mes të kontejnerëve me presion dhe jo-presion. Sipas presionit maksimal të lejuar në anije prodhojmë tanke fermentimi CC në disa dizenjime:

 • Rezervuarët e fermentimit jo-presion - shtypja maksimale e disponueshme është shirita 0.5 - është projektuar si rezervuari i shiritit 2.0, por nuk deklarohet si rezervuar presioni dhe nuk ka pasaportë të anijes nën presion. I përshtatshëm për fermentimin pa presion të birrës ose mushtit.
 • Tanke fermentimi mbi presion - shtypja maksimale e disponueshme është shirita 3.0 (sipas kërkesave specifike të klientit deri në shiritin 5.0), përfshin certifikatën PED për anije me presion - ena mund të përdoret jo vetëm për fermentimin dhe pjekurinë e birrës, por edhe si rezervuar i ndritshëm i birrës për shtypje në tigan ose shishe, filtrimin dhe hartimin e birrës ose mushtit.

III. Variacionet e fermentatorëve CCT sipas cilësisë dhe pajisjeve të tyre:

Sipas kërkesave dhe mundësive financiare të klientëve ne mund të prodhojmë tanke fermentimi në tre klasa të cilësisë:

 • HQ - HIGH Quality - Punë me cilësi të lartë të të gjitha pjesëve, nyjeve të salduara dhe sipërfaqeve. Sipërfaqja e brendshme ka një vrazhdësi të garantuar Ra μm - dizajn me shkëlqim. Sipërfaqja e jashtme është e unifikuar. Të gjitha armaturat dhe pajisjet funksionale që kanë ndikim në besueshmërinë dhe sigurinë e produkteve bëhen në Evropë ose në SH.B.A. Një ndarje e përsosur e majave të përdorura nga birra ose mushti, veçanërisht në fermentimin njëfazor të birrës ose mushtit kur të dy procesi i fermentimit dhe maturimit sigurohen në të njëjtën rezervuar. Pajisjet luksoze të tankeve. Përparësitë kryesore janë kursimi i zgjidhjeve sanitare, uji dhe energjia, humbjet e minimizuara të pijeve, koha më e shkurtër e punës, ulja e kostove të prodhimit. Tre vjet garanci për pjesët kryesore të çelikut të pandryshkshëm dhe gjithashtu për pajisje. Klasa e cilësisë për klientët më të kërkuar.
 • SQ - STANDARD Cilësia - Cilësi standarde të të gjitha pjesëve, nyjeve të salduara dhe sipërfaqeve. Të gjitha armatura funksionale dhe pajisje që ndikojnë në besueshmërinë dhe sigurinë e produkteve blihen nga furnizuesit e aprovuar nga Evropa apo SHBA. Inspektimi i të gjitha saldave dhe nyjeve kritike. Sipërfaqja e brendshme ka një ashpërsi të garantuar Ra = 0.8 mM - dizajni me gjysëm shkëlqim. Pajisje të zakonshme nga anijet, grupi i zakonshëm i pajisjeve. Tanke në këtë klasë të cilësisë përputhen me të gjitha rregulloret evropiane për enët nën presion dhe impiantet e përpunimit të ushqimit. Dy vjet garanci për pjesët kryesore të çelik inox, dy vjet për pajisje. Kjo është variantet më të shpeshta të cilësuara të tanke për klientët tanë.
 • LQ - cilësia më e ulët - Punim me cilësi më të ulët për të gjitha pjesët, nyjet e salduara dhe sipërfaqet. Shumica e armaturave dhe pajisjeve funksionale blihen nga furnizuesit e aprovuar nga Azia. Sipërfaqja e brendshme dhe e jashtme nuk janë të unifikuar. Nuk është e garantuar vrazhdësi e sipërfaqes në pjesën e brendshme të kontejnerëve. Një vit garanci për pjesët kryesore të çelikut të pandryshkshëm, një vit për pajisje. Kjo zgjidhje është interesante vetëm për fillimin e birrrave të vogla sepse kursen një kosto investimi. Fatkeqësisht, kjo sjell kosto më të larta të prodhimit të pijeve. Periudha më e gjatë e kanalizimeve, konsumimi më i madh i tretësirës sanitare, energjisë, punës dhe ujit të nxehtë. Humbje të mëdha të pijeve të prodhuara. Ne nuk e ofrojmë këtë klasë të cilësisë për produktet tona, sepse pajisjet me klasën e cilësisë LQ nuk përputhen me rregulloret evropiane për anijet me presion dhe impiantet e përpunimit të ushqimit. Shtë cilësia e tankeve të prodhuesve shumë të lirë botërorë të tankeve.

DITA jonë e LARTË CILËSISË është sot CILESIA SË STANDARDIT!

CCT-Cylindrical-conical-fermentation-tanks-Quality-Equipment-2019-03-19.csv

Specification and equipmentHQSQLQ
Production of the Czech Mini Breweriesoptionalstandardwe don´t offer
Competitors' production (usual reality)rarelyoptionalstandard
Main fittings producersEuropeEuropeAsia
*** Inner surface - roughnessRaRa = 0.8μmRa > 0.8μm
*** Inner surface - sheenglossysemi glossymatte
Outer surface - united designyesnono
Connections of outer plateswelvedwelvedriveted
PUR insulation> 60 mm> 50 mm
Thickness of the inner plates> 3 mm> 3 mm
Thickness of the outer plates> 1,5 mm> 1,5 mm
* Penetration testyesyesno
Design quality100%100%unspecified
Function quality100%100%unspecified
* Pressure relief valve - adjustable range0 - 3 bar0 - 3 bar0 - 2 bar
* Pressure relief valve - with adjusting scaleyesextra chargeno
Level indicator - sanitableyesyesno
Level indicator - with scaleyesextra chargeno
Vacuum-overpressure aeration valveyesyesyes
** Independent safe overpressure valve3.3 bar3.3 barno
Rotary shower - pressurizing nozzleyesyesextra charge
Racking valve above yeastyesyesyes
Racking valve with adjustable suction heightyesextra chargeno
Racking valve with sigh glassyesextra chargeno
Yeast draining valveyesyesyes
Sampling valve - removableyesyesno
* Overpressure manhole (upper or side)yesyesyes
Cooling area of duplicators> 60%> 60%
* Manometeryesyesyes
Thermocouple for each cooling zoneyesyesyes
* PED 97/23/EC certificateyes - alwaysyes - alwaysrarely
* ASME / GUM / GOST-R certificateoptionallyoptionallyrarely
Warranty36 months24 months12 months
CCT-Cylindrical-conical-fermentation-tanks-Quality-Equipment-2019-03-19.csv

Tipi ynë: Valvula e rregullueshme e shkarkimit të produktit për CCT - pajisje të posaçme për parandalimin e humbjes së produktit

Valvula rackung e rregullueshme për ndarjen e maja nga produkti në CCT

rregullueshme-CCT-tortues-valvul-04

Ne rekomandojmë që të përdorim sistemin e ri të rregullueshëm të valvulave të pastrimit të produktit për ndarje të lehtë të majave nga produkti (birra, musht, verë ...) pa humbur mbetjet e produktit.

Ky sistem lejon vendosjen e saktë të lartësisë së vrimës së thithjes së tubit të daljes vetëm mbi nivelin aktual të majave në rezervuar.

Nuk ka më humbje produkti - nuk ka mbetje të papërdorshme në tanke.

Çmimi juaj:

 • Versioni SQ i tarifës CCT - 650 Euro
 • Versioni HQ i CCT - përfshirë në çmim

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Cilësia jonë Dhjetë: Pse të blini tanke cilindrike konike vetëm prej nesh?

(pse nuk mund të jemi më të lirë…)

garanci të cilësisë

 1. Ne projektimin, prodhimin, montimin dhe testimin e të gjitha anijeve (duke përjashtuar jo-presionin) në përputhje me standardet strikte dhe udhëzimet për enët nën presion (Direktiva e BE PED 97 / 23 / EC Presioni Pajisjet). Dmth:
   • Çdo anije presioni përmban një valvulave të dyfishtë veprimi (parandalon një presion mbi presion ose implosion të tank gjatë ngarkimit / shkarkimit të saj)
   • Çdo enë nën presion gjithashtu përmban një valvula e pavarur e mbingarkesës (Parandalon një mbingarkim shumë të rrezikshëm të anijes dhe shpërthimin e mëvonshëm gjatë një mosfunksionimi ose kapaciteti të pamjaftueshëm të valvulës së ajrit të dyfishtë që vepron)
   • Çdo enë nën presion është Projektuar nga projektuesi i certifikuar I cili është i kualifikuar për projektimin dhe llogaritjen e enëve nën presion.
   • Dokumentacioni i prodhimit për secilën enë nën presion që përmban sLlogaritjen e forcës tatimore, Përshkrimi i saktë i një Procesin e prodhimit të drejtë, Duke përfshirë llojet e kërkuara të saldimeve, trashësia e materialit, zgjidhjet e pikave kritike.
   • Të gjitha enët nën presion prodhohen nën rigorozitet Testimi i ngushtësisë dhe porozitetit E saldove, duke përdorur një lëng të veçantë që zbulon edhe rrjedhjet më të lehta të padëshiruara, poret ose mikro-çarje = Prova e penetrimit
   • Anijet e presionit testohen në presion, i cili është të paktën 1 bar më i lartë se mbingarkimi, për të cilin kontejnerët janë të certifikuar.
   • La Protokolli mbi ngushtimin dhe testet e presionit dhe Deklarata e konformitetit e BE Janë lëshuar për të gjitha enët nën presion. Ne gjithashtu bashkangjitni Pasaporta e enës së presionit, Me kërkesë të konsumatorit.
   • Proceset e prodhimit, vizatimet e projektimit, prodhimi, ngushtësia dhe testet e presionit mbikëqyren nga një inspektori i TÜV SÜD Czech Ose një kompani tjetër të çertifikuar, që furnizon kontrollin e cilësisë dhe përputhjen me standardet evropiane.
   • Çdo anije presioni përmban një Etiketa e pashlyeshme Me emrin e detyrueshëm të prodhuesit, presionin përfundimtar ose të dhëna të tjera që identifikojnë në mënyrë unike anijen presion konkrete në përputhje me EU PED 97 / 23 / EC
   • Opsionale ne mund të prodhojmë pajisje presion në përputhje me kushtet dhe standardet e ASME, GOST-R ose GUM Rregullat e certifikimit. Në këtë rast, ne ngarkojmë një shtesë shtesë për certifikimin special:
    • Certifikimit PED ... është përfshirë në çmim
    • Certifikimit ASME ... shtesë 10%
    • Certifikimi GUM ... shtesë 5% - Ne sigurojmë të gjitha pajisjet e nevojshme teknike të rezervuarit (GUM në përputhje), një klient paguan dhe trajton procesin e certifikimit për rezervuarin në vend.
    • GOST-R certifikimit ... shtesë 10%
 2. Ne prodhojmë kontejnerë ushqimesh krejtësisht nga Ushqim çelik inox Që plotësisht përputhen me Rregullorja e Parlamentit Evropian dhe Rregullorja e Këshillit EC nr. 1935 / 2004. Këto materiale nuk i lirojnë përbërësit e tyre në ushqim në sasi të cilat mund të rrezikojnë shëndetin e njeriut ose të sjellin një ndryshim të papranueshëm në përbërjen e ushqimit ose një përkeqësim të karakteristikave të tyre organoleptike dhe shqisore në kontakt me ushqimin në kushte normale ose të parashikueshme. Ne nuk përdorim çelik inox me cilësi më të ulët, që së shpejti do të humbasë rezistencën ndaj korrozionit dhe indiferencën ndaj ushqimit, veçanërisht pas kontaktit të përsëritur me zgjidhjet sanitare.
 3. Ne jemi duke kërkuar furnizues E materialeve dhe komponentëve të ndërtimit dhe instalimit nga të cilat ne prodhojmë pajisje për prodhimin dhe trajtimin e ushqimit. Ne nuk blejmë ndonjë material nga importuesit të cilët nuk janë në gjendje të provojnë origjinën dhe karakteristikat evropiane.
 4. Të gjitha tanket, të cilat ne dizajnim për fermentim, maturim dhe ruajtje të pijeve, kanë Dimensionet optimizuar për proceset e fermentimit, procesin e pjekurisë, karbonizimin, të realizuar në përputhje me standardet teknologjike për prodhimin e pijeve. Ne nuk i vendosim përmasat e kontejnerëve nga një vlerësim i pakualifikuar "zëri i syrit".
 5. Të gjitha kontejnerët që janë bërë në Klasë të cilësisë HQ, Janë prodhuar me Ngurtësia e brendshme e sipërfaqes së brendshme të Ra <0.8 mikrone, Kontejnerët që janë bërë në SQ klasë të cilësisë, Janë prodhuar me Ngurtësinë e brendshme të garantuar të sipërfaqes së Ra = 0.8 microns (Me përjashtim të kontejnerëve shumë të vegjël dhe saldimeve përfundimtare në enët e ndërmjetme), e cila është standardi evropian i përshkruar nga ashpërsia e sipërfaqeve të brendshme të kontejnerëve që vijnë në kontakt me ushqimin dhe mbahen me alkalinë dhe acidet e tyre sanitare. Prishja e garantuar e sipërfaqes së brendshme të anijes është jashtëzakonisht e rëndësishme për të siguruar pastrimin e plotë dhe tanket sanitare. Kjo është një parakusht thelbësor për arritjen e pastërtisë dhe sterilitetit të pajisjeve të prodhimit të ushqimit. Ne garantojmë këtë vrazhdësi të kufizuar për 100% të sipërfaqes së brendshme edhe për tanke. Ne vazhdimisht bëjmë matje të të gjitha sipërfaqeve të brendshme të tanke me matës të veçantë të rezistencës TR-130 gjatë gjithë procesit të tyre të prodhimit. Ne pastrojme siperfaqen e brendshme te rezervuarit derisa te arrihet vrazhdesia e deshiruar.
 6. Çdo enë është projektuar dhe prodhuar në mënyrë të tillë që të sigurojë Pastrimi dhe sanitimi i lehtë i të gjitha sipërfaqeve Që vijnë në kontakt me ushqimin. Prandaj, anijet janë të pajisura me të paktën një dush kanalizimesh, tregues të nivelit të lëvizshëm dhe të sanitizueshëm dhe gatues të mostrës. Ne nuk përdorim pajisje të lira, për të cilat prodhuesi ka dështuar në projektimin sanitar dhe pastërtinë.
 7. Tanke në klasë të cilësisë HQ kanë një Sipërfaqja e jashtme e bashkuar. Të gjitha nyjet e fletëve të jashtme (trashësia e të paktën 2 mm) janë të ngjitura ose të mbyllura plotësisht. Kjo është e rëndësishme për të parandaluar futjen e lagështisë në shtresën e dyfishtë, duke lyer materialin izolues dhe humbjen e aftësisë izoluese. Kjo siguron një cilësi të qëndrueshme dhe kapacitet izolues të tankeve. Për kontejnerët në cilësi LQ, fletët e jashtme zakonisht janë gozhduar dhe kanë një trashësi prej të paktën 1 mm.
 8. Ne izolojmë të gjitha enët nën presion me shkumë të cilësisë PU. Shkumë poliuretani izolues aplikohet në mënyrë profesionale në hapësirën izoluese të kontejnerit në mënyrë që të shmanget formimi i urave termike, hapësira boshe e paqëndrueshme ose deformimi i kontejnerëve.Ne nuk përdorim zëvendësime funksionale pak të lira për izolimin e kontejnerëve si leshi izolues, polistireni Rruaza, shkumë të paarsyeshme të aplikuar.
 9. diametra E nozzles, valvulave dhe tubacioneve Janë me përmasa të sakta sipas vëllimit dhe funksionit të anijes - ne nuk bëjmë elemente funksionale nëntokësore në tanke.
 10. La Garanci për tanke Prodhuar në SHP është muaj 36, Garanci për tanke Prodhuar në SQ është muaj 24. Garancia për anije në cilësinë LQ është muaj 12. Jeta praktike e anijeve zakonisht është disa dekada, ndërsa elementët me jetëgjatësi më të ulët (llaçet, valvulat, vulat, etj.) Zakonisht mund të zëvendësohen lehtësisht me një element të ri të standardizuar të një ose një prodhuesi tjetër.

birrë-tanket-1000-338

Rekomandimi ynë:

Nëse i krahasoni çmimet tona me konkurrentët, gjithmonë sigurohuni që çdo prodhues tjetër të garantojë të njëjtën cilësi si ne ofrojmë.


Këshilla të nxehta:

CCTM Tanke modulare cilindrike-konike

Tanke modulare cilindrike-konike CCTM janë produkte shumë të shkathëta nga prodhimi ynë, të cilat ju mundësojnë që në mënyrë arbitrare të grumbulloni një rezervuar për prodhimin e pijeve për birrën / mushtin / fermenimin e verës / maturimin / karbonizimin / flotacionin / filtrimin / procesin e shisheve në konfigurim që aktualisht kërkohet në lidhje me përdorimin e synuar. Konfigurimi i tanishëm i rezervuarit mund të ndryshohet në çdo kohë, madje edhe gjatë funksionimit të plotë kur tank është nën presion dhe i mbushur me pije fermentuese ose pjekur.

Përbërësit CCT M 1000x430 - CCT | Tanke cilindrike-konike | Fermentuesit konikë të birrës

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF

… Më shumë informacione rreth tankeve modulare cilindrike-konike modulare CCTM


Kompletimi i plotë i fermentimit-maturimit

A keni nevojë të lehtë vetë për të rritur një kapacitet prodhimi të birrës ose shtëpisë tuaj të mushtit? Ne ofrojmë CFS - grupe të para-konfiguruara të plota që përfshijnë të gjitha ato që ju nevojiten për të ndërtuar bllok të pjekurisë së pjekurisë të pajisur plotësisht.

CFS-CC2Z-600x600CBFSOT-2Z-02-Complete-Beer-fermentimi-vendos-ontank

kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Ne rekomandojmë gjithashtu zgjidhje alternative për fermentuesit tuaj:

NJËSITË FERMENTIMI FUIC / FUEC - njësi të fermentimit dhe pjekurisë me ftohës të integruar

FUIC-fermentues-njësi të integruar-ftohës-2xCCTVetë-ftohëse të ftohjes dhe njësitë maturuese janë një variant i veçantë i tankeve cilindrike-konik që prodhojmë. Njësitë kanë një kornizë të përbashkët, të pajisur me rrota të lëvizshme dhe këmbë të rregullueshme. Ka montuar dy deri në katër tanke cilindrike-konike, duke përfshirë njësi të ftohjes së pavarur, ose një njësi të përbashkët ftohëse për të dy CCT me qarqe ftohëse të rregullueshme në mënyrë të pavarur.

Avantazhi është pavarësia e njësisë së fermentimit në një ftohje të jashtme, instalim i thjeshtë pa nevojën për punëtorët e specializuar të ftohjes, integrimin fleksibël me elementë të tjerë të fabrikës së birrës duke përdorur hoses ushqimesh të veçanta sanitare.

Modulet e njësisë së vetë-fermentimit janë montuar në Microbreweries modulare tonë BREWORX MODULO, por ato janë të pajtueshme me të gjitha mikrobreweries të tjera - pajisje shtesë në fund do të plotësohen me kërkesën e klientit.


kërkesën tuajCisternat cilindrike-konik tanket birrë CCT / CCF


Vizitoni gjithashtu: Llojet e tjera të Tanke të prodhimit të birrës ...

>> Parametrat teknike të serbatorëve të fermentimit cilindrik-konik BREWORX <<

>> PRICELIST: Tanke fermentimi cilindrik-konik BREWORX <<

>> PRICELIST & parametrat: Njësitë e fermentimit dhe maturimit MODULO <<


 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation