BREWORX MODULO - Breweries modular artizanale për restorantet

Breweries thjeshtë artizanale me konceptim modulare

Një edicion i veçantë i breweries mikro, fokusuar në konsumatorët, për të cilat zbatimi i thjeshtë i fabrikës së birrës është kërkesa themelore.

BWX-FUIC-CHP1C-4x150CCT-1000x450

Modulare microbrewery Modulo - mikroskopiBreweries artizanale BREWORX MODULO prodhuar nga Kompania e Birrës Çeke prodhohen nga metoda moderne nga çeliku i ushqimit cilësor ekskluzivisht me origjinë evropiane. Ato mundësojnë prodhimin e birrës tipike Çeke, por edhe çdo lloj tjetër birre të njohur botëror duke përdorur metodën e zierjes ose infuzionit duke përdorur një mënyrë moderne të fermentimit dhe maturimit në tanke të veçanta cilindrike-konike.

Ndërtoni mikrobrewery tuaj: microbreweries thjeshtë modulare për çdo restorant

Breweries Breworx Modulo shkëlqejnë në zgjidhjen e tyre revolucionare modulare që në krahasim me mikrobardhësit nga prodhuesit e tjerë kanë përparësi të shumta për prodhuesit fillestar dhe të ardhshëm të birrës artizanale.

 • Ndërtimi i thjeshtë modular - instalimi dhe zgjerimi i fabrikës së birrës është shumë i këndshëm dhe shumë i shpejtë
 • Kërkesat modeste teknike për vendndodhjen e fabrikës së birrës - vetëm pjesa e lirë e kuzhinës së restorantit është e mjaftueshme për vendosjen e sistemit të plotë të birrës
 • Ju mund të filloni vetëm me konfigurim minimal dhe të plotësoni dhe të zgjeroni birrarinë gradualisht në të ardhmen.
 • Trajtim i lehtë me komponentë - të gjitha modulet kryesore mund të pajisen me rrota ose këmbë të rregullueshme
 • Lidhje e shpejtë e të gjithë komponentëve - ju do të merrni sistem të veçantë universal të tubave dhe hoses me lidhëse të shpejta. Koncensionet të gjitha pjesët dhe modulet e njëri-tjetrit janë të lehta dhe të shpejta.
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë dhe komisionimi - Klienti mund të mbledhë fabrikë të plotë të birrës vetë duke përdorur udhëzimet në manual dhe fotot e të gjitha lidhjeve.
 • Instalimi mund të bëhet pa punë të shtrenjtë dhe me kohë të projektit dhe punë ndërtimore të siguruara nga ekipi i specialistëve. Kjo pronë shumë kursen shpenzimet e instalimit.
 • Fabrika e bimëve nuk është e lidhur fort me strukturën e ndërtimit - është vetëm një sërë pajisjeve që mund të zhvendosen përreth hapësirës sipas kërkesave aktuale të konsumatorit.
 • Ju mund të përdorni ndonjë financim të lehtë përmes një huaje ose qiraje sepse fabrika e birrës është ende një sistem që funksionon dhe ekziston i ndarë nga ndërtesa. Instalimi i fabrikës së birrës nuk kërkon ndërhyrje të pakthyeshme në ndërtesë.
 • Prodhimi i birrës mund të fillojë vetëm disa orë pasi të dorëzohet teknologjia e birrës

A keni menduar për drejtimin e mikrobregut tuaj për një kohë të gjatë, por a jeni të dekurajuar nga pengesa të pakapërcyeshme apo frikë nga dështimi i biznesit?

 • A nuk i keni paratë për fabrikën tuaj mikro?
 • A nuk e dini nëse një fabrikë mikro do të paguajë?
 • A nuk keni lokalet e përshtatshme për një fabrikë mikro?
 • A nuk doni të merreni me punën e kërkuar ndërtimore?
 • A nuk e lejon pronari i ndërtesës rindërtimin?
 • A nuk dëshiron banka të caktojë një hua për ju?

Ne zgjidhim shumicën e këtyre problemeve me fabrikë birre Breworx Modulo

Më shumë informacion në lidhje me MODULO:


>> Unë dua një ofertë për BREWORX MODULO tim

 • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
 • [Email mbrojtur]
 • + 420-735-176-071
 • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up
CBS - Navigation
I Drejti i Menysë