Zgjidhja 4th: Larja dhe mbushja e kegave

Zgjidhja 4-th: BREWORX KEG WASHFILL

Shitur birrë tuaj në birra klasike birrë për pubs të tjera, restorante dhe hotele. Rondeli dhe mbushja e kegit tonë manualisht ose automatikisht ju lejon të lani dhe të mbushni birrë në kollona 5L, 15L, 20L, 30L ose 50L. Ju mund të mbushni birrë edhe në kegë plastike (p.sh. Petainers).

Makinë larëse dhe mbushëse

KCM-10 Lavatrice manuale - mbushëse

KCA-25 Lavatrice automatike e mbushjes së shiritave - mbushës

Kapaciteti deri në 10 kunjat 50L në orëKapaciteti deri në 25 kunjat 50L në orë
Kernel KCM-10 dhe rondeleKCA-25 Rondele automatike dhe mbushëse
Si funksionojnë mbushësit për rondele?
KCM-10 vepron në ciklet e mëposhtme:
1. Zbrazja e birrës së birrës
2. Depresioni i kegit
3. Flushing e fuçi me ujë të ftohtë
4, Flushing e bombol me zgjidhje sanitizing
5. Flushing e fuçi me ujë të ftohtë
6. Sterilizimi me avull i brendshëm i bombolli (kërkon burim të jashtëm të avullit)
7. Mbushja e kegit me CO2
8. Mbushja e birrës me birrë
AKK-25 vepron në ciklet e mëposhtme:
1. Zbrazja e birrës së birrës
2. Depresioni i kegit
3. Flushing fuçi me ujë të ftohtë
4. Flushing keg me zgjidhje sanitizing
5. Flushing fuçi me ujë të ftohtë
6. Sterilizimi me avull i brendshëm i bombolli (kërkon burim të jashtëm të avullit)
7. Mbushja e barit me CO2
8. Mbushja e birrës me birrë
Ciklet 1-8 drejtohen me dorë.
Ciklet 1 në 7 kryhen automatikisht, atëherë operatori kërkohet të merret me keg dhe të bëjë një cikël të drejtuar 8.

Doni vetëm të mbushni birrë në keg? Pastaj ju nevojitet vetëm mbushësi i thjeshtë i dorës.

Mbushëse me dorë

KCM-01 Valvula e mbushjes së vegjël me dorë

K5F-02 Stacioni i mbushjes me fuçi me dorë

(Për kollonat 15L, 20L, 30L, 50L)(Për kenget e partisë 5L)
keg-filling-valve-kwf-kfm-01-600x600-334x334K5F-02 Fillerja e mbushësve të partisë

I. Mbushëse manuali kegII. Makina mbushëse për mbushje me kapacitet deri në 35 keg / orëpdf-download-dokumentin… Klikoni për të shkarkuar këtë ofertë në dokumentin që shtypet PDF.


Birrë Çeke

Shih gjithashtu: Disa nga zgjidhjet tona të mira Çeke për breweries vogla:

Zgjidhja 1-CCT - BREWORX VARIO CCT

Zgjidhja e 2-nd - ZBATIMI I BREWORX

Zgjidhje 3-rd - CIP MOBILE BREWORX

Zgjidhja 4-th - BREWORX KEG WASHFILL

Zgjidhja 5-th - KIT MODULO BREWORX

Zgjidhja 6-th - BEERCIDERLINE BREWORX

Zgjidhja 7-th - FUICI BREWORX

Zgjidhja e 8-it - SHUMSIT C CCTM

Zgjidhja 9-th - EXTRACTOR HOP

Zgjidhja 10-th - CFS SETS

  • Kolofíkovo nábřeží 1080 / 30, 747 05 Opava, Republika e Çekisë
  • info@czechbrewerysystem.com
  • + 420-735-176-071
  • + 420-732-217-950
Czech Brewery System s.r.o. - Prodhimi i breweries, breweries vogla artizanale, breweries mikro, tanke fermentimi dhe të gjitha pajisjet profesionale të prodhimit të birrës. Teknologjitë për prodhimin e pijeve alkoolike të frutave - cider. Materialet evropiane të cilësisë, puna Çeke me garanci.

Newsletter Regjistrohu

Regjistrohuni për abonim lajmet tona të biznesit dhe informacionet teknike rreth produkteve dhe shërbimeve tona.

keyboard_arrow_up